امتیازات RAGE

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
امتیازات RAGE [لیست امتیازات در پست اول]

سلام !
250px-Rage_cover.jpg

Game Chronicles - 10/10
Gaming Nexus - 10/10
Attack of the Fanboy - 10/10
Unwinnable - 10/10

Gaming Excellence - 9.6/10
Ripten - 9.5/10
EGM - 9.5/10
GamingTrend - 9.5/10
TeamXbox - 9.5/10
9lives (Dutch) - 9.4/10
Power Unlimited (Dutch) - 9.3/10
GamesVillage (Italian) – 360 – 9.1/10; PS3 – 9.1/10; PC - 9.2/10
3DJuegos - 9.1/10

Shopto - Excellent

MonsterVine - 9/10
JeuxVideo (French) - 9/10
Hardgame (Spanish) - 9/10
DigitalSpy - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
JPS - 9/10
Playstation Universe - 9/10
gamrReview - 9/10
The Escapist - 9/10
Mundogamers (Spanish) - 9/10
UGO - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
Vandal Online - 9/10
Game Informer - 9/10
games(TM) - 9/10
ZTGameDomain - 9/10
AtomicGamer - 9/10
NowGamer 9/10
Meristation - 9/10
Machinima - 9/10
GameTrailers - 9/10
AusGamers - 9/10
IncGamers - 9/10
XXLGaming - 9/10

Multiplayer.it - 8.9/10
XboxAddict - 8.9/10
SpazioGames - 8.9/10
Computer and Video Games - 8.9/10
Extreme Gamer - 8.6/10
IGN - 8.5/10
VGRevolution - 8.5/10
Gamereactor Sweden - 8/10
G4TV - 8/10
VideoGamer - 8/10
Games Radar (in-house) - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
GamePro - 8/10
Eurogamer - 8/10
Guardian - 8/10
Official Xbox Magazine UK - 8/10
GameSpot - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10

Official Xbox Magazine - 7.5/10
1UP - 7.5/10
Gamefront - 7.5/10
Game revolution - 7.5/10
Edge Magazine - 7/10
Telegraph - 7/10
Destructoid - 7/10
GamingOgre - 7/10

Strategy Informer - 6.5/10
Co-Optimus - 6/10
Joystiq - 6/10

Gaming Age - 5.8/10
Gamer's Hell - 5/10
Ars Technica: Verdict: Skip

Metacritic:

Xbox 360 - 83
44 نقد

PlayStation 3 - 84
16 نقد

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم شماها نمیخواید بزرگ شید؟ نمیخواد فرهنگتون عوض شه؟ حتما تا ابد سر اینکه نظراتتون متفاوته باید به جون هم بیوفتین؟؟
حالا میشینید صبح تا شب میگید چرا مــــملللکتمون اینجوریه! خواهش میکنم یکم درکتون رو ببرید بالا جای فن بازی!

• Like
Reactions: BROXIGAR
جواب خیلها رو باید میدادم اما بدون تنش آخرین پستم و اینجا میذارم و در ضمن تعجب میکنم وقتی کیوان بود فکر کنم گفت اینجا رو به مقایسه بازیها نکشونید کسی گوش نکرده !

جالبه اکثر اونای که بازی رو کوبیدن کولر ابی هایpsهستن.وضع فن هایpsخیلی بدتر از بقیست فک نکنم زندگی خوبی داشته باشن یا از بازی لذت ببرن چون همش حرص میخورن...اگه انچارتد3زیر90بشه همشون خود کشی میکنن...درضمن کارمک پدرfpsبهش احترام بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطفا

SUPER LOL !

طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..=))

پــــ نــــ پــــ بازی انحصاری هست ناشرشم Microsoft Studio =))

شما ها چون کارمک گفته بود بازی ساختن برای 360 راحت تر هست با این بازی چپ افتادین..! کاری که یک بچه دو ساله هم نمیکنه..

=====

Unwinnable 10/10
ZTGD 9/10
VGRevolution 8.5/10

بابا تو چقدر فن فن میکنی ! یک سوال ازت میپرسم در مورد قسمتی که بنفش کردم ! الان اینجا کسی حرف از ضعیفی گرافیک بازی زد ؟ جان کارمک نه نویسنده بازیه نه کارگردان نه ...... پس ایراداتی که گرفتیم به هیچ عنوان کوچکترین ربطی به بحث نداره ! بازی که الکی بزرگ جلوه داده شد موضوع اینه ! الان بازم بیا بگو فن !
نصف پستهات فقط تحریکه !

بازگشت طوفانی جان کارمک، امتیاز بازی برام مهم نیست، مهم بازی زیبای استاد کارمک هست، همین و بس.

فقط جایی که کارمک باشه دیگه بقیه جاها مهمترین رکن حساب میشه !

بخدا این بازی برای کارمک نیست !

هی روی لینک صفحه آخر کلیک میکنم....تا میام پایین صفحه دوباره 1 صفحه دیگه ظاهر میشه...:d

فکر کنم رکورد سرعت آپ شدن تاپیک تو بازیسنتر و شکسته این اَبر تاپیک...

نظری راجع به بازی ندارم...ولی با توجه به دمو ها حتماً بازیش میکنم..b-)

پ.ن : این پست اسپم هست...انشاال... با باقی اسپم ها همش باهم پاک شه:d

طفلی فن های PS3 بازیهاشون به انحصاری های XBOX نمیرسه به خیال خودشون یک بازی مولتی رو علم کردن دارن ترولش میکنن که مثلا بگن آره بازی های انحصاری ما ( K3-I2-R3-MS3)خیلی شاخه..=))

دقیقا مشکل خودتونید ... اصلا این حق رو بهتون نمیدم که الان اعتراض کنید .... چرا زمانی که یه بازی Multiplatform موفق میشه همه کردیت و افتخاراتش رو به حساب خودتون واریز میکنید ؟!! چرا مثلا 2009 عنوانی مثل MW2 که یک Multiplatform هست میشه تمام آرزوهای یک فن 360 که بتونه U2 رو شکست بده ؟!! چرا وقتی Crysis 2 منتشر میشه میگید KZ3 رو منهدم کرد ؟ چرا تا قبل از اینکه امتیازهای همین Rage عنوانی بود که قرار بود همه انحصاری های PS3 رو به زیر بکشه ؟!! چرا مثلا قرار نبود geOW رو به زیر بکشه ؟!!

قبلا هم گفتم ، شماها بازیهای مالتی پلتفرم رو هم انحصاری میدونید تا زمانی که خوب و موفق باشه ، اگه متوسط بشه همه چی یادتون میره و میاید همچین پستهایی ارسال میکنید ، خب متعاقبا طرف مقابل هم همچین عکس العملی نشون میده دیگه ....

خودتونو گول نزنید ... تا امروز صبح Rage برای شما حکم یه انحصاری رو داشت که چون امتیازاتش زیر 90 شد از انحصار خودتون خارجش کردید و شد عنوانی مالتی پلتفرم که PS3 فن های بیچاره باید مسخره ش کنن که خالی بشن . اگه الان میانگین 95 بود توی پروفایلاتون میخوندیم : " لووووووول ، U3 دیگه عمرا بتونه غلطی بکنه ، Goty امسال هم مشخص شد ، دیگه دهن PS3 فنها برای همیشه بسته شد "

من طرفدار Rage بودم و الان هم سر حرفم هستم.ما بيشتر به خاطر گرافيك بازي هايپ كرديم كه هنوزم به نظرم بهترين گرافيك كنسول هاست.

تا حالا این هم ترول یه جا ندیده بودم !!!!

میخواین چی رو ثابت کنید ؟؟؟

متاسفانه و يا خوشبختانه من هم همچين تاپيكي تو اين چند سال عضويتم نديده بود.

من نميدونم ربط بين هايپ گرافيك Rage تو سايت توسط يك عده (من الجمله خودم) و Xbox360 و انحصاري هاي اون چيه؟

آخرین ویرایش:
جالبه که دوستان ps3 فن چقدر از امتیازات پایین تر از حد انتظار این عنوان مولتی خوشحالند . .!!!
علتش هم مشخصه :
کارمک همیشه از x360 تعریف و تمجید کرده و اونو برتر از ps3 دونسته و هر شکستی برای کارمک یعنی یک پیروزی برای فنهای ps3 و پس کاملا قابل درک هست ( معلوم شد این چند مدت خیلی زجر کشیدید و با ترس منتظر امتیازات این بازی بودید و خدا رو شکر با این نقد ها کویت شما جور شد :d)

آخرین ویرایش:
یکی از خفن ترین تاپیک های بخش امتیازات هست ایشون :دی
==
متوسط امتیاز بازی تو MetaCritic واسه نسخه 360 الان 83 هست، واسه PS3 با نقدهای کمتر 84. اینم امتیازات جدیدتر:
GamingExcellence 9.6 of 10
Extreme Gamer 8.6 of 10
Planet Xbox 360 9.0 of 10

آخرین ویرایش:
جالبه که دوستان ps3 فن چقدر از امتیازات پایین تر از حد انتظار این عنوان مولتی خوشحالند . .
علتش هم مشخصه :
کارمک همیشه از x360 تعریف و تمجید کرده و اونو برتر از ps3 دونسته پس کاملا قابل درک هست ( معلوم شد این چند مدت خیلی زجر کشیدید )

لــــــــــــــــــــــــــــــــول :)) کی این وسط زجر کشیده ؟ ما ؟ جدی میگی ؟ :-o
کارمک هرچی بخواد بگه ! برید دست و پاشو ماچ کنین و ازش خواهش کنید بلکه یه بازی دیگه ساخت و در مراحل ساختش از کنسولتون تعریف کرد ! :))

• Like
Reactions: 浪人
Technically Proficient Graphics
Superior Ainamtion
Outstandings Visual Design

بررسی کنید از اول نسل تا الان چندتا عنوان بودن که Gamespot این مدال ها رو بهشون داده! (تاکیید میکنم فقط این مدال ها)

یعنی چی فقط این 3 تا ؟! یعنی هیچ مدال دیگه ای نداده باشه فقط این 3 تا رو داده باشه ؟! خب که چی ؟ یعنی اگه این 3 تا رو داده باشه و مدال های مثبت دیگه ای هم داده باشه خراب مشه ؟!!

اصلا این بازی اگه تکسچر خالی هم بود من میگرفتم فقط نگاش میکردم! چون کارمک ساختتش میگم،چه برسه 60فرم هم باشه.:)

هر چند،چند تن فشار PS فن بوی روی تاپیکه ولی کوچکترین تاثیری نداره واسش.متاسفانه

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی فقط این 3 تا ؟! یعنی هیچ مدال دیگه ای نداده باشه فقط این 3 تا رو داده باشه ؟! خب که چی ؟ یعنی اگه این 3 تا رو داده باشه و مدال های مثبت دیگه ای هم داده باشه خراب مشه ؟!!
شما کلا کج ایستادی! ناسلامتی میدیری اینجا داغ کردی

منظور اینه که چندتا عنوان توی این نسل (کنسول) میتونی نام ببری که توی زمینه گرافیک با Rage میتونه رقابت کنه ؟

کاری به داستانش ندارم که میخوای بهانه کنی چیزهای دیگه شم زیر سوال ببری،فقط گرافیک.بگو ببینم با چه بازیهایی میخوای مقا یسشون کنی

@ نیما :
بدیهیه ؛ شما وقتی خودت نمیتونی بهترین باشی ، سعی میکنی نذاری طرفت هم به این مهم دست پیدا کنه !
نمیدونم بچه ها برن آوت رونج بازی کردن یا نه ، اگر یه ماشین میزد بهت و منهدمت میکرد ، یه رونج (انتقام) میومد بالای سرش ، و اگر در ادامه مسابقه شما اون رو منهدم میکردید ، در واقع انتقامتون رو گرفته بودید ، و امتیاز خفنی بازی بهتون میداد ! حکایت تاپیک امتیازات هم شده مث همین بازی ... هنوزم که هنوزه اسم Alan Wake و گند زدن (لول ! گند زدن) امتیازاتش رو میشنویم ...
منتظر حظور پر رنگ من در تاپیک Forza Motorsport 4 باشید ، GT 5 و ترول های امتیازات اون تاپیک یادم نمیره .
من باز یک چیزی رو نمیفهمم ؛ آقا الآن مگه این بازی امتیازاش بد بوده ؟!
لازم نيست برای دفاع از يه بازی كه بيشتر به PC متمايله قيافه حق به جانب و فيلسوفانه بگيريد چون اين تاپيك يك صدم اينجا (كه ترول های خودتون هم توش هست) هم ترول نداره!
:lol:

آخرین ویرایش:
جالبه که دوستان ps3 فن چقدر از امتیازات پایین تر از حد انتظار این عنوان مولتی خوشحالند . .!!!
علتش هم مشخصه :
کارمک همیشه از x360 تعریف و تمجید کرده و اونو برتر از ps3 دونسته و هر شکستی برای کارمک یعنی یک پیروزی برای فنهای ps3 و پس کاملا قابل درک هست ( معلوم شد این چند مدت خیلی زجر کشیدید و با ترس منتظر امتیازات این بازی بودید و خدا رو شکر با این نقد ها کویت شما جور شد
yahoo_4.gif
)
پستای همه تون در اين باره تو تاپيكای مختلف هست...اينهمه حرفاتون رو تغيير نديد،منم خجالت می كشم لينك بدم والا بلا نمی دونم با چه رویی اينا رو می گيد!
قبل از RAGE كه MW2 بود الانم بعدش شده skyrim
واقعا اين كارا خوب نيست...
تا حالا این هم ترول یه جا ندیده بودم !!!!

میخواین چی رو ثابت کنید ؟؟؟
لازم نيست برای دفاع از يه بازی كه بيشتر به PC متمايله قيافه حق به جانب و فيلسوفانه بگيريد چون اين تاپيك يك صدم اينجا (كه ترول های خودتون هم توش هست) هم ترول نداره!
ترول يعنی بازی اومده باشه ولی بعد 10 روز كسایی كه فحشش می دن اصلا بازيش نكرده باشن،نه اين كه هزار تومن باشه و فرداش همه دانلود و بازيش كرده باشن.

آخرین ویرایش:
آقا یکی لطف کنه همه ی امتیازات رو بزاره صفحه ی اول. بابا مردیم اینقدر این بحث های مسخره ی 360 و ps3 رو خوندیم. خواهشا کل امتیازات رو بزارید صفحه ی اول تاپیک. اگه امتیاز جدیدی هم اومد همونجا آپدیتش کنید. مرسی.
راستی گیم اسپات نمره ی pc رو نداده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or