امتیازات Pro Evolution Soccer 2012

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Pro-Evolution-Soccer-2012-Playstation-3.jpg

نمرات بازی تا الان :
Game Informer : 90
GameSpot : 80
IncGamers : 70
GamePro : 70
VideoGamer : 80
Strategy Informer : 80
ImpulseGamer : 88
Computer & Video Games UK : 87
Eurogamer : 80
GameTrailers : 84
Official Xbox Magazine UK : 70
Official Xbox Magazine : 80
GameSpy : 70

آخرین ویرایش:
من خودم به عنوان یه فیفا باز از طرف تمام عزیزان PES معذرت می خوام . یه زمانی همیشه فیفا بازا مظلوم بودن و PES باز هی می گفتن فیفا اینه فیفا اونه ولی حالا این فیفاییا این طوری می کنن واقعا این غرور یه می کن با ادم . بازم می گم معذرت می خوام ز دوستان هم خواهش میشه خودشونو کنترل کنن . با تشکر یه دوست .

• Like
Reactions: Rover
من خودم به عنوان یه فیفا باز از طرف تمام عزیزان PES معذرت می خوام . یه زمانی همیشه فیفا بازا مظلوم بودن و PES باز هی می گفتن فیفا اینه فیفا اونه ولی حالا این فیفاییا این طوری می کنن واقعا این غرور یه می کن با ادم . بازم می گم معذرت می خوام ز دوستان هم خواهش میشه خودشونو کنترل کنن . با تشکر یه دوست .
ازتون تشکر میکنم.باور کنید بعنوان کسی که PES بازی میکنه اکثر اوقات نمیتونم توی تاپیک های مربوط به PES پست بدم.فهمیدن اینکه کسی به یه بازی و استایل خاص عادت داره واسه بعضی ها خیلی سخت و مشکله.این وضع درست بشو هم نیست.اگر ورق برگرده اکثر PES بازها میریزن توی تاپیک های فیفا...کاش بقیه هم مثل این دوست عزیز فکر میکردند.

• Like
Reactions: Miniature Rose
ازتون تشکر میکنم.باور کنید بعنوان کسی که PES بازی میکنه اکثر اوقات نمیتونم توی تاپیک های مربوط به PES پست بدم.فهمیدن اینکه کسی به یه بازی و استایل خاص عادت داره واسه بعضی ها خیلی سخت و مشکله.این وضع درست بشو هم نیست.اگر ورق برگرده اکثر PES بازها میریزن توی تاپیک های فیفا...کاش بقیه هم مثل این دوست عزیز فکر میکردند.

ببینید بعضیا این کارا رو صرفا جهت رقابت می کنن که بگن این خیلی برتره ! من موندم اونا با این کار هم ممکنه خوشون از بازی مقابل زده بشن هم احترام هاشون میره هم دشمن پیدا میکنن هم بازیو بد می کنن . ببینید حتی هیچی توو جیبه منو شما و شرکت نمی ره با این کارا . بعضی ها با این کارا می خوان اوقات فراقتشونو بگذرونن ولی نمی دونن که طرف مقابلی که این مطلبو می خونه ممکنه زده بشه از گیم یا از طرف نویسنده و ... . منم عموما نظر می خونم و با خودم می گم کی میشه همه یکم بیشتر فک کنن در مورد کاری که می کنن . در کل امیدم اینه که همه به همدیگه بتونن احترام بذارن .

• Like
Reactions: Isildur
این نسخه یه مشکل وحشتناکی که داره شوت هاشه . یعنی به سمت دروازه که شوت میزنی سرعت انقدر کم و غیر طبیعی هست که انگار داری پاس میدی
وقتی گل هم میشه خیلی مصنوعی و غیر طبیعی توپ خیلی آروم وارد دروازه میشه که انگار با پاس توپ رو فرستادی تو دروازه
درکل من با اینکه قبل از فیفا 2012 شدیدا طرفدار pes ( روی pc ) بودم الان رفتم سمت fifa 2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or