امتیازات Pro Evolution Soccer 2012

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Pro-Evolution-Soccer-2012-Playstation-3.jpg

نمرات بازی تا الان :
Game Informer : 90
GameSpot : 80
IncGamers : 70
GamePro : 70
VideoGamer : 80
Strategy Informer : 80
ImpulseGamer : 88
Computer & Video Games UK : 87
Eurogamer : 80
GameTrailers : 84
Official Xbox Magazine UK : 70
Official Xbox Magazine : 80
GameSpy : 70

آخرین ویرایش:
چرا ؟؟چون بازی رو دوست داره باید بره تو امضای شما؟؟

كلا يه عده هستن ميان تو اينجوري تاپيك ها خود نمايي كنن برن.زياد خودتون رو درگير صحبتاشون نكنين فكر كنين اصلا وجود ندارن اعصابتون هم راحت تره

دوستان من مشکلی با اینکه ایشون هوادار PES هست ندارم. اصلا به من ربطی نداره!
اما یه نگاه به پستش بندازید جمله ای که اول گفته رو با جمله ای که در پاسخ نقل قول گفته مقایسه کنید!

یاد بگیریم اگه بازی مورد علاقمون کم میگیره باید سازندگانش رو ملامت کرد نه سایتی که اون امتیاز رو داده!

• Like
Reactions: Saeed Gamer
تنها چیزی که از PES نسل قبل همه به یاد داریم گیم پلی هست ظاهرا امسال بالاخره به اون چیزی که میخواستیم بعد از حدود ۴ ۵ سال رسیدیم ! خوشحالم !
واسه یکی مثل به هیچ وجه فاکتور های دیگه مثل گرافیک یا حتی لیسانس تیم های مهم نیست همین که باگ های بازی رو درست کردن و گیم پلی رو سرو سامون بخشیدن و روی هوش مصنوعی بازی کار کردن از همه چیز مهم تره !

یک عده نیان بگن بازی نسبت به نسخه قبل پسرفت داشته شانس اوردیم..

intheGame 9/10
Otaku Gaming 9/10
STN 8.5/10
MMGN 8.5/10
عالیه *
میانگینش بین 85 تا 90 میشه احتمالا
بسوزد هر انکه نتواند دید سوکرمون داره پیشرفت میکنه 2 سال دیگه دوستان این خواری رو تحمل کنید 2 سال دیگه فیفا رو میگیریم انشالله

امیدی بهش ندارم
محتاج امید شما هم نیست

تنها چیزی که از PES نسل قبل همه به یاد داریم گیم پلی هست ظاهرا امسال بالاخره به اون چیزی که میخواستیم بعد از حدود ۴ ۵ سال رسیدیم ! خوشحالم !
واسه یکی مثل به هیچ وجه فاکتور های دیگه مثل گرافیک یا حتی لیسانس تیم های مهم نیست همین که باگ های بازی رو درست کردن و گیم پلی رو سرو سامون بخشیدن و روی هوش مصنوعی بازی کار کردن از همه چیز مهم تره !

موافقم
چون اصله کاری هم برایه گیمر همین ها هست
لایسنس و نقل و انتقال و اسامی و .... هم تا چند هفته دیگه با یه آپشن فایل درست میشه
یک عده نیان بگن بازی نسبت به نسخه قبل پسرفت داشته شانس اوردیم..

intheGame 9/10
Otaku Gaming 9/10
STN 8.5/10
MMGN 8.5/10

خوب پس چی بیایم بگیم
راستی گیم اسپات هم 8 داده

عالیه *
میانگینش بین 85 تا 90 میشه احتمالا
بسوزد هر انکه نتواند دید سوکرمون داره پیشرفت میکنه 2 سال دیگه دوستان این خواری رو تحمل کنید 2 سال دیگه فیفا رو میگیریم انشالله
الان این 85 تا 90 رو شوخی کردی دیگه نه؟:دی این امتیازهایی که استادتون گذاشتن فکر نکنم هیچکدوم تو متا ثبت شده باشه و من ندیدم. میانگین بازی فکر میکنم همون دور و بر 80 بشه.
در ضمن دوست عزیز برای خودتون میگم و قصد ایراد گیری ندارم سوکر تلفظی هست که عده معدودی از انگلیسی ها(بریتیش) استفاده می کنند و ساکر صحیح تر هست. ما تا دو سال دیگه هم صبر می کنیم. تو این چند سال که همیشه اختلاف امتیازا بین 10-15 تا بوده و امسال هم فکر می کنم 10-12 هست.

واسه من که فرقی نمیکنه 5 بگیره یا 10 .... به جز ساکر نمیتونم فوتبال دیگه ایی بازی کنم ... از قدیم عادت کردیم کاریشم نمیشه کرد ...همیشه هم حال میکنیم . این یکی شماره هم که ظاهرا از قبلی ها بهتره خدا رو شکر .

واسه من که فرقی نمیکنه 5 بگیره یا 10 .... به جز ساکر نمیتونم فوتبال دیگه ایی بازی کنم ... از قدیم عادت کردیم کاریشم نمیشه کرد ...همیشه هم حال میکنیم . این یکی شماره هم که ظاهرا از قبلی ها بهتره خدا رو شکر .
موافقم
من اگه ساکر نباشه فوتبال بازی نمیکنم از بچگی بهش عادت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or