امتیازات Pro Evolution Soccer 2012

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Pro-Evolution-Soccer-2012-Playstation-3.jpg

نمرات بازی تا الان :
Game Informer : 90
GameSpot : 80
IncGamers : 70
GamePro : 70
VideoGamer : 80
Strategy Informer : 80
ImpulseGamer : 88
Computer & Video Games UK : 87
Eurogamer : 80
GameTrailers : 84
Official Xbox Magazine UK : 70
Official Xbox Magazine : 80
GameSpy : 70

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحالم که این سری پیشرفت کرده..معلومه که کونامی داره یه تکونی به خودش میده.
این امتیازهایی که استادتون گذاشتن فکر نکنم هیچکدوم تو متا ثبت شده باشه و من ندیدم.
پارسال امتیاز هایی که توی متا ثبت نمیشدن هم پایین بود.

فعلا 15 تا نقد داشته که از این 15تا سه تا 7 و یه دونه 6 داشته.همین 4امتیاز باعث شده که از 8 پایین تر بیاد..احتمالا تعداد نقدها بیشتر از 40 تا میشه که امیدوارم تاثیر امتیاز 6 این احمق(Gamekult) از بین بره.امتیاز های 9 و هشت وخرده ای به کنار.گیرم که بقیه همه هشت دادن...چرا 2امتیاز پایین تر!!؟؟؟باور کن طرف اصلا بازی نکرده
تا الان 70 80 درصد امتیازها بالای 8 بوده.
Gameranking هم با 11 نقد رسید به 79.18

آخرین ویرایش:
الان این 85 تا 90 رو شوخی کردی دیگه نه؟

این امتیازهایی که استادتون گذاشتن فکر نکنم هیچکدوم تو متا ثبت شده باشه و من ندیدم. میانگین بازی فکر میکنم همون دور و بر 80 بشه.:دی این امتیازهایی که استادتون گذاشتن فکر نکنم هیچکدوم تو متا ثبت شده باشه و من ندیدم. میانگین بازی فکر میکنم همون دور و بر 80 بشه.
در ضمن دوست عزیز برای خودتون میگم و قصد ایراد گیری ندارم سوکر تلفظی هست که عده معدودی از انگلیسی ها(بریتیش) استفاده می کنند و ساکر صحیح تر هست. ما تا دو سال دیگه هم صبر می کنیم. تو این چند سال که همیشه اختلاف امتیازا بین 10-15 تا بوده و امسال هم فکر می کنم 10-12 هست.
مگه نمی دونستی من از همون معدود انگلیسی هام پس سوکر مطمین باش امسالو نخواستیم تا 2 سال دیگه فیفارو میگیره حالا این خط اینم نشون انشالله تا 2 سال دیگه زنده باشیم ببینیم دنیا دست کیه

این امتیازهایی که استادتون گذاشتن فکر نکنم هیچکدوم تو متا ثبت شده باشه و من ندیدم. میانگین بازی فکر میکنم همون دور و بر 80 بشه.
:|

meta 79
خداییش ستمه

تیاز 6 این احمق(Gamekult)
:-&از احمقم اونور تر خاک برسر خود نمای pes هیتر فیفا فن بی شعور*

gameranking 78
سکوتی میکنم سنگین تر از فریاد

دوستان انتظارات عجیب قریب هم نداشته باشن.PES یه کسر امتیاز همیشگی داره که به نداشتن لایسنس مربوط میشه.امیدوارم بالاخره کونامی این کار رو انجام بده نه اینکه 4لایسنس تیم اضافه کنه از اون طرف 6 تا کم بشه!
تا لان که میانگینش مثله پارساله
میانگین پارسال با این نقد ها تقریبا تقریبا حدود 72 تا 73 میشه واسه این میگم تقریبا چون یکی دو تا نقد امسال به لیست اضافه شدن با این فرض که اگر پارسال هم امتیاز میدادن همین امتیاز رو میدادن.
امتیازاتی که گرفته بد نیست اما خوبم و اینو ثابت میکنه که برای خوب شدن pes و برگشتنش به اوج حداقل باید تا نسل دیگه صبر کنیم خدا کنه این موتور بازی عوض شه
اینو که شک نداشته باشید...تو این نسل محاله بتونه به فیفا برسه ولی توی مسیر خوبی قرار گرفته

آخرین ویرایش:
امتیازاتی که گرفته بد نیست اما خوبم نیست و اینو ثابت میکنه که برای خوب شدن pes و برگشتنش به اوج حداقل باید تا نسل دیگه صبر کنیم خدا کنه این موتور بازی عوض شه

آخرین ویرایش:
من xbox دارم و تا الان پالش نیومده که بازی کنم و نظر بدم ولی 100 درصد اونجورکه دوستان و همه میگن نسبت به پارسال بهتر شده من خودم فیفا بازی میکنم فوتبال 90 مینه 88 مین میدوام فقط دنبال توپ رو نرومه دیگه نمیشه کاریشم کرد گرفت اگه pes خوب بود همینو بازی میکنم اصلا بیخیال فیفا میشم .

من xbox دارم و تا الان پالش نیومده که بازی کنم و نظر بدم ولی 100 درصد اونجورکه دوستان و همه میگن نسبت به پارسال بهتر شده من خودم فیفا بازی میکنم فوتبال 90 مینه 88 مین میدوام فقط دنبال توپ رو نرومه دیگه نمیشه کاریشم کرد گرفت اگه pes خوب بود همینو بازی میکنم اصلا بیخیال فیفا میشم .
:dروح فردوسی رو به بندری زدن واداشتی...الان فارسی نوشتی؟

مگه نمی دونستی من از همون معدود انگلیسی هام پس سوکر مطمین باش امسالو نخواستیم تا 2 سال دیگه فیفارو میگیره حالا این خط اینم نشون انشالله تا 2 سال دیگه زنده باشیم ببینیم دنیا دست کیه
من این کامنت شما رو الان دیدم. اگه شما جزو اون معدود انگلیسی ها هستی پس باید بدونی که سوکر همه جوره غلط هست و با لهجه بریتیش هم باید بگی سُکر. این از این!
2 سال دیگه هم اگه زنده بودیم می بینیم که کدوم بازی بهتر هستش.

در مورد این شکلک هم خوب وقتی امتیازات سایت های درپیت رو گذاشتن چی بیام بگم؟ هیچکدومش تو متا ثبت نشده و میانگین بازی هم همچنان 80 هست(برای PS3) و FIFA هم 92 هست.

دلیل نمیشه هرکی به بازی کم میده فن فیفا باشه. حقایق رو باید نگاه کرد!

آقایون ببخشید پست آف تاپیک میدم ولی اصولا بریتیش جماعت از کلمه Soccer استفاده نمیکنه.این کلمه مختص آمریکایی هاست.
من دیدم که استفاده می کنند اما نمیدونم ریشه کلمه از کجا هست و مختص چه منطقه ای هست. چون با لهجه بریتیش شنیدمش میگم.

آخرین ویرایش:
سوکر دیگه چیه از خنده دارم روده بر میشم باو ؟ =)) یه رفیق چاقی داشتیم با لهجه خفنش میومد میگفت سوووکر خداست یاد اون افتادم :دی ! ساکر آقا ، ساکر ... پــِـس بگیم واسه هممون بهتره :دی !
@ گاو III : ببین نه خودت رو بزن ، نه من رو اذیت کن . این بحثای تخیلی رو هم جمع کن ، اشتباه کردی ، برهان هم بهت گفت ، قبول کن بره پی کارش نه این که روش پافشاری میکنی ... نه سوکر/Sooker/ داریم ، نه سُکر/Soker/ ... یا کاملا میگیم ساکر ، یا بریتیشش چیزی بین آ و اُ میشه ، که خود Nativeـش هم Blendـش میکنه و ساکر میگه ! حالا شما بچه کف لندن هستی میگی سُکر یا سوووکر (!) که باز هم غلطه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or