امتیازات Pro Evolution Soccer 2012

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Pro-Evolution-Soccer-2012-Playstation-3.jpg

نمرات بازی تا الان :
Game Informer : 90
GameSpot : 80
IncGamers : 70
GamePro : 70
VideoGamer : 80
Strategy Informer : 80
ImpulseGamer : 88
Computer & Video Games UK : 87
Eurogamer : 80
GameTrailers : 84
Official Xbox Magazine UK : 70
Official Xbox Magazine : 80
GameSpy : 70

آخرین ویرایش:
قربونت برم من نسخه دموشو بازی کردم و پیشرفتهاشم دیدم ولی خیلی مسخرست بخوایم با فیفا مقایسش کنیم.فاصله این دوتا بازی به اندازه یه نسل شده.

من هردو دمو رو بازی کردم . باید بگم که گرافیک و جلوه های بصری تو pes خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره و جذاب تره و نور پردازی هم تو pes خیلی جذاب تره
اما از نظر شوت به سمت دروازه فیفا خیلی بهتره . انیمیشن ها و گیم پلی هم تو pes بهتره . فیفا تنها برتری که داره شوت هاشه

pes تنها بدی که داره و خیلی رو اعصابه اینه که وقتی به سمت دروازه شوت میزنه خیلی غیر طبیعی و آروم میزنه یه جوری که اگه گل هم بشه اصلا حال نمیده

باشه فیفا خدا خوب معصوم ! اصلا ار فوتبال واقعیم بهتر !
------------

آقا کسی نسخه اصلی بازی نکرده یه نقدی بنویسه واسه ما همینجوری ؟

من هردو دمو رو بازی کردم . باید بگم که گرافیک و جلوه های بصری تو pes خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره و جذاب تره و نور پردازی هم تو pes خیلی جذاب ترهاما از نظر شوت به سمت دروازه فیفا خیلی بهتره . انیمیشن ها و گیم پلی هم تو pes بهتره . فیفا تنها برتری که داره شوت هاشه pes تنها بدی که داره و خیلی رو اعصابه اینه که وقتی به سمت دروازه شوت میزنه خیلی غیر طبیعی و آروم میزنه یه جوری که اگه گل هم بشه اصلا حال نمیده
عجب!!!!اینجوریه که همه دنیا شوت زن شدن و فقط به عشق شوت زنی فیفا میخرن!!!!!ای ول

اقا چرا بحث فیفا رو میارید تو این تاپیک اون خودش تاپیک داره این فن بازی ها رو هم تو همون تاپیک در ارید هی برید بزنید تو سر خودتون fifa بهتره
برید با شبیه ساز خداتون حال کنید ما دوست داریم این اشغالو بازی کنیم به شما چه ربطی داره اخه بزور میخوان ثابت کنن حرف خودتون درسته باشه بابا fifa خدا اصلا دیگه دست از سر کچلمون بر میدارید

آخرین ویرایش:
یه 9 گرفت نزدیک بود تاپیک به جنجال کشیده بشه....اعتراض به نمره پایین شنیده بودیم ولی به امنیاز بالا نه!!!همون آقای فیفا بازی که میگفت دوست دارم PES به دوران اوج برگرده و رقیب فیفا بشه،سر فحش رو کشید به سایتی که امتیاز 9 داده بود.(طرف تو دلش آرزوی نابودی PES رو داره،ولی همه جا خودش رو فن سابق این بازی جا میزنه)
خواهشا فیفا بازها و اونایی که قبلا PES بازی میکردند نظرات از روی دلسوزی ندید.خدا رو شکر که نسخه 2012 نسبت به 2011 پیشرفت کرده و همین پیشرفت خیلی از طرفدارها رو خوشحال کرده و طبعا خیلی ها رو ناراحت..
بگذریم.دوستان جالبه بدونید که 3DJuegos در حالی به PES 2012 نمره 8.1 رو داد که به PES 2011 امتیاز 7.1 رو داده بود.
Vandal Online هم به قبلی 8.5 داده بود که به 2012 امتیاز 8.6 رو داد.جالبه که امتیاز یوزهای سایت به 2011 برابر 8.85 وبرای 2012 برابر 9.18 شده.ظاهرا همینکه این دفعه بازی حداقل پسرفت نداشته جای خوشحالیه.داره یواش یواش به راه درست هدایت میشه!به احتمال زیاد در پابان ابن نسل یا آغاز نسل جدید،PES به اوج بازخواهد گشت.

اتفاقا برای بیشتر ماهایی که الان فیفا بازی میکنیم اوج گرفتن PES یکی از بهترین اتفاقهایی هست که میتونه تو صنعت گیم بیوفته
هیچکدوممون خاطراتمون رو با نسخه-های PS1 و PS2 نمیتونیم از یاد ببریم .
به امید به اوج برگشتن سری که اینجور که احساس میشه از این نسخه استارتش رو زده :دی

• Like
Reactions: Fëanor
بعضی از دوستان هر ساله برنامه ریزی میکنن تا وقتی این دو تا بازی بیاد سریع شروع به کوبیدن بازی ها کنن... مخصوصا که یه عده وقتی به بازی محبوبشون امتیاز بد میدن میگن اینا می خوان میانگین پایین بیارن امتیاز بالا به بازی رقیب میدن میگن اینا فن متعصبن... وقتی هم یکی میاد میگه به امتیاز ها نگاه نکنین و منتقدین هم آدمن و سلیقه دارن و طبق سلیقشون امتیاز میدن و امتیاز بازیکن ها معتبر تره میان میگن اونا هر چی باشه منتقدن و از منو شما بیشتر میفهمن... به هر حال الان سایت های مختلف یه نظر سنجی گذاشتن که ساز های مختلف هست و شما میتونین برین به یکشیون رای بدین و سازی که بیشترین رای رو بیاره با ریتم همون براتون میرقصن... اون هایی هم که خیلی مشکل دارن با pes بزارن این فن های متعصب بازی بیان اینجا برا خودشون دلشون خوش باشه شما هوادارای فیفا دیگه نیاین تا دعوا نشه من از بچگی pes زدم الانم میزنم چه خوب چه بد اسمم هر چی می خوایید بزارید...

• Like
Reactions: Fëanor
Tobias Veltin (wir hatten ihn auf der gamescom interviewed) schreibt für die GamePro: Wertung 91/100
GamePro Review
Videogamezone: Wertung 88/100VGZ Review
Joshua Hampf für Playstation3-Universe: Wertung 9/10 (Einspieler), 9.5/10 (Mehrspieler)
Gaming-Universe Review
Jens Quentin für Gameswelt: Wertung 90/100
Gameswelt.de Review
PC Games: Wertung 88/100
PC Games Review
Play3.de: Wertung 9/10
Play3 Review
Eurogamer: Wertung 9/10
Eurogamer Review
Patrick Lück für die Gamestar: Wertung: 90/100
Gamestar Review

یعنی حال کنید نمرات بازی روووووووووووو....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or