امتیازات Pro Evolution Soccer 2012

Amir_dbcopper

کاربر سایت
Pro-Evolution-Soccer-2012-Playstation-3.jpg

نمرات بازی تا الان :
Game Informer : 90
GameSpot : 80
IncGamers : 70
GamePro : 70
VideoGamer : 80
Strategy Informer : 80
ImpulseGamer : 88
Computer & Video Games UK : 87
Eurogamer : 80
GameTrailers : 84
Official Xbox Magazine UK : 70
Official Xbox Magazine : 80
GameSpy : 70

آخرین ویرایش:
:dظاهرا امتیاز ها یه کمی بهبود پیدا کردند.فکر کنم توی دو سه نسخه آنیده PES حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه.البته همچنان در سایه فیفا هست.

:dظاهرا امتیاز ها یه کمی بهبود پیدا کردند.فکر کنم توی دو سه نسخه آنیده PES حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه.البته همچنان در سایه فیفا هست.

اولا الانش هم زیر سایه فیفا نیست.
با اون باگهای مسخره .
به زودی هم فیفا رو له میکنیم.
سیر امتیازات 9 پرو هم داره شروع میشه.
سال اینده جنگ سختی خواهد بود.

اولا الانش هم زیر سایه فیفا نیست.
با اون باگهای مسخره .
به زودی هم فیفا رو له میکنیم.
سیر امتیازات 9 پرو هم داره شروع میشه.
سال اینده جنگ سختی خواهد بود.
بله شما که طرفدار PES هستی زیر سایه فیفا نیستی اما اون تازه کاری که میخواد بره سراغ فوتبال، جذب امتیازات(گیم پلی بهتر و باگ کمتر و..) و هایپ و تبلیغات و لایسنس... میشه.PES هنوز جا داره تا به فیفا برسه.جمعیت تازه کار ها و کسایی که هیچ تعصبی ندارند خیلی بیشتر از جمعیت طرفداران این دو بازیه.از طرفدارهای PES هم به مرور کاسته میشه.البته اینجور به نظر میرسه که بالاخره کونامی داره یه تکونی به خودش میده.

بله شما که طرفدار PES هستی زیر سایه فیفا نیستی اما اون تازه کاری که میخواد بره سراغ فوتبال، جذب امتیازات(گیم پلی بهتر و باگ کمتر و..) و هایپ و تبلیغات و لایسنس... میشه.PES هنوز جا داره تا به فیفا برسه.جمعیت تازه کار ها و کسایی که هیچ تعصبی ندارند خیلی بیشتر از جمعیت طرفداران این دو بازیه.از طرفدارهای PES هم به مرور کاسته میشه.البته اینجور به نظر میرسه که بالاخره کونامی داره یه تکونی به خودش میده.

دوست عزیز من طرفدار هیچکدوم نیستم و فقط سوکر بازی میکنم و اصلا نمیتونم بازی کنم.
محض اطلاعت قبلا هم کلوپ داشتم.
حتی یک نفر هم حاضر نمیشد دست به فیفا بزنه.
فیفا آشغالی بیش نیست.
تاپیک فیفا هم اتاق بغلی هست دوست داشتی برو اونجا نظر بده.

دوست عزیز من طرفدار هیچکدوم نیستم و فقط سوکر بازی میکنم و اصلا نمیتونم بازی کنم.
فیفا آشغالی بیش نیست.
تو ایران 95 درصد PES بازی میکنند.خیلی ها هم چون کسی فیفا بازی نمیکنه مجبورن PES بازی کنند مگر اینکه طرف آنلاین بازی کنه یا رفیق پایه داشته باشه.
ولی این تعداد هوادار،به اندازه دو ریال هم برای کونامی نمی ارزن.اصل کار اروپاست و بعد آمریکا(بازار ژاپن رو در اختیار داره)...بهتره آمار فیفا رو توی فروش ببینی.
در ضمن وقتی کسی رو نمیشناسی در موردش اظهار نظر نکن.همه اینجا میدونن من طرفدار دو آتیشه PES هستم.ولی واقع گرانه برخورد میکنم.PES اگر الان پشت سر هم 10 بیاره بازم به زمان نیاز داره تا این عقب افتادگی و این بدنامی که از سال 2008 بوجود اومده رو جبران کنه.با یکی دو شماره نمیتونه به فیفا برسه.این برمیگرده به بحث مارکتینگ و ...

تو ایران 95 درصد PES بازی میکنند.خیلی ها هم چون کسی فیفا بازی نمیکنه مجبورن PES بازی کنند مگر اینکه طرف آنلاین بازی کنه یا رفیق پایه داشته باشه.
ولی این تعداد هوادار،به اندازه دو ریال هم برای کونامی نمی ارزن.اصل کار اروپاست و بعد آمریکا(بازار ژاپن رو در اختیار داره)...بهتره آمار فیفا رو توی فروش ببینی.
در ضمن وقتی کسی رو نمیشناسی در موردش اظهار نظر نکن.همه اینجا میدونن من طرفدار دو آتیشه PES هستم.ولی واقع گرانه برخورد میکنم.PES اگر الان پشت سر هم 10 بیاره بازم به زمان نیاز داره تا این عقب افتادگی و این بدنامی که از سال 2008 بوجود اومده رو جبران کنه.با یکی دو شماره نمیتونه به فیفا برسه.این برمیگرده به بحث مارکتینگ و ...
موافقم باهات من به شخصه نمیتونم فیفا بازی کنم چون خیلی بی روحه و خلاقیت توش مرده ولی اینو قبول دارم فیفا مخصوصا و باز هم مخصوصا به خاطر لایسنس هست که توی جا های دیگه فروش داره... pes هم ضرر نکرده خیلی چون بازار های خودشو داره ولی دلش می خواد اون فروش و اون آوازه ی قدیمو از زمان PS1 داشته باشه و این شروع خوبیه چون کونامی خوشبختانه از نظر ایده و نو آوری کم نمی آره...

موافقم باهات من به شخصه نمیتونم فیفا بازی کنم چون خیلی بی روحه و خلاقیت توش مرد

نمردیمو جک اول مدارس هم شنیدیم.تمام کسانی که میشناسم دلیل اینکه pes رو ول کردن و رفتن طرف فیفا از جمله خودم دلیل اصلیش گیم پلی فیفاست که با خلاقیت و حرکت های تاکتیکی میشه رفت جلو و دلیل فراری شدن ما از pes این بود که اگه توپ میافتاد جلوب پای یکی مثله مسی از وسط زمین همه رو دریبل میزنه بعد توی گل.شما اسم این رو میزاری فوتبال باروح و خلاقیت.:|

فیفا آشغالی بیش نیست.
اره.اصلا مشخص نيست كه طرفدار pes هستي.خيالت جمع
اين كه تو كلوپها هم فيفا بازي نميكنن مال 1 يا 2 سال پيش بود.چون فيفا ديگه حداقل از 11 كلوپهاي ايران رو هم مال خودش كرد.ولي در اصلا فيفا با ظهور كنسولهاي نسل اينده بوي سبقت رو از حرفش گرفت.يعني دقيقا از سال 2007 و دليل اين كه فيفا رو تو كلوپ ها كمتر بازي ميكردن يكي اين بود كه كسي با سيستمش اشنايي نداشت و همه وقتي اسم فيفا رو مياوردي ياد نسخه هاي افتضاح قبلي ميفتادن و حتي حاضر نبودن يك دست بازي رو تجربه بكنن(اينارو دقيقا ديدم و دارم ميگم) و يكي ديگه هم سخت تر بودن گل زدن در فيفا كه به مزاق كاربران ايراني خوش نمياد و گرنه از همون 08 يا حتي 07 به بعد اين 2 تا ديگه اصلا با هم قابل قياس نبودن
در ضمن شما تعيين نميكني كه كي پست بده و نده.OK?:)
pes
میتونم بگم با یک fifa متوسط رو به رو هستیم .:d
lol
رو چه حسابي؟
رو حساب اين كه اوليين نمرش رو 94 گرفته؟:(:|

نمردیمو جک اول مدارس هم شنیدیم.تمام کسانی که میشناسم دلیل اینکه pes رو ول کردن و رفتن طرف فیفا از جمله خودم دلیل اصلیش گیم پلی فیفاست که با خلاقیت و حرکت های تاکتیکی میشه رفت جلو و دلیل فراری شدن ما از pes این بود که اگه توپ میافتاد جلوب پای یکی مثله مسی از وسط زمین همه رو دریبل میزنه بعد توی گل.شما اسم این رو میزاری فوتبال باروح و خلاقیت.:|
شاید شما در همون سطح مدارس بازی میکی دوست عزیز ولی من خیلی همچین چیزی برام پیش نمیاد بلعکس فیفا کار تیمی توش ضعیفه به نظرم بیشتر فرد بازیکن با اون امتیاز های بی پاییه ای که بهشون میده مهمن تا کار تیمی زمانی که فیفا به بازیکن یه امتیاز میداد فقط pes برای همه قابلیت های بازیکن امتیاز داشت و فیفا بیشتر به نظر یه بازی auto بود و pes یه بازی manual در حال حاضر هم pes تمام تلاشش اینه که دست بازیکن رو برای بازی باز بزاره...

تو ایران pes پرطرفدار تره و خیلیا اصلا حاضر نیستن دست به فیفا بزنن چون عادت کردن و نمیتونن این عادتو ترک کنن اصلا خیلیا برای pes کنسول میخرن و حاضرن 100 هزار تومان یا بیشتر هم برای نسخه ی اورجینالش خرج کنن چون از زمان PS1.PS2 تنها بازی فوتبالی که بازی کردن این بازی بوده و خوب تو اون زمان فیفا به هیچ وجه در حد pes نبود اما در حال حاضر فیفا خیلی خیلی از pes قدرتمند تره و اصلا با این بازی قابل مقایسه نیست گیم پلی pes به هیچ وجه روون نیست و حتی برای کنترل کردن بازیکنا که مهم ترین و در عین حال ساده ترین کار یه بازی فوتباله باید سختی زیادی کشید در ضمن نمرات و فروش فوق العاده ی فیفا تو این چند سال و پیشرفت عالیش تو هر نسخه خودش ثابت کننده ی برتری فیفاست ولی خوب چون ما ایرانیا حاضر نیستیم عادتامونو ترک کنیم خیلیا pes بازی میکنن اما خوب میشه با چند دست بازی کردن با کسانی که فیفا رو قبول ندارن اونهارو راضی کرد خود من تا حالا خیلیارو از pes برگردوندم و به جمع طرفدارای فیفا اضافه کردم البته کار آسونی نیست در ضمن امیدوارم pes دوباره به دوران اوجش برگرده و بتونه بدرخشه البته تو این نسل بعیده چون موتوری که بازی باهاش ساخته میشه از پایه ایراد داره و هسته ی بازی کاملا داغونه و درست بشو نیست ولی خوب میشه امید داشت تو نسل بعد دوباره شکوه و جلال گذشترو به دست بیاره در ضمن امیدوارم کونامی کمیم احترام بذاره به مخاطب بازیش و این قضیه لایسانس تیم های مختلفو درست کنه چون برای یه بازی تو سال 2012 واقعا ایراد بزرگ و بچه گونه ایه به امید روزی که دوباره بتونیم شاهکاری مثل WE9 رو تجربه کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or