امتیازات PES 2016

LBJ4Ever

FedExpress
کاربر سایت
y9teg9iiyu6o1818nldw.jpg

Publisher :
Konami

Developer :
PES Productions

Release Date :
September 15, 2015

Platform :
PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

آخرین ویرایش:
من pes 2016 رو بازی کردم و خیلی خوب شده بود اما اون حسی که فیفا به ادم دست میده رو نداره.بنظرم امسال هم فیفا بهتر عمل میکنه.مشکل لایسنس خیلی تو ذوقم خورد.گیمپلی خیلی بهتر شده اما هنوز روون نیست واسم که بچسپه و فیفا یچیز دیگست.

بدون هیچ تعصبی میگم این PES فوق العاده ست. اولین چیزی که کاملا مشهوده گرافیک بازی هست که عالی کار شده مخصوصاً چمن، تصاویر اسلوموشن هم خیلی روون تر شده، دوم گیم پلی بسیار روون و سریعتر و فیزیک بسیار طبیعی تر کافیه فقط یکی دو صحنه از پشت پا خوردن و یا افتادن بازیکنا رو تماشا کنید! سوم کمتر شدن درصد خطاها در پاس دادن بازیکنا و بهتر شدن سرعت پاس دادن که به شخصه به طور واضح این موضوع رو درک کردم (با توجه به اینکه PES2015 تو این مورد خیلی ضعف داشت) و در آخر جذابیت بازی که دقیقا حس ناب همون سری های اول رو به صورت مدرنیزه تر به آدم منتقل می کنه و مهم ترین چیز، گیم پلی، که هسته هر بازی رو تشکیل میده به صورت کاملا عالی در بازی وجود داره این مواردی که گفتم فقط از روی تجربه شخصی بود که روی نسخه دمو داشتم و مطمئنم نسخه فول بازی هنوز جذاب تر خواهد بود. کلام آخر با اینکه به شخصه زیاد اعتقادی به نمره های یک بازی ندارم ولی باز با دیدن نمره های عالی که از سایت های معتبری مثل Gamespot و IGN که به سختی و موشکافانه به عناوین نمره میدن میشه به راحتی گفت که PES 2016 حداقل امسال یک عنوان کاملا موفق و عالی از آّب دار اومده.

من pes 2016 رو بازی کردم و خیلی خوب شده بود اما اون حسی که فیفا به ادم دست میده رو نداره.بنظرم امسال هم فیفا بهتر عمل میکنه.مشکل لایسنس خیلی تو ذوقم خورد.گیمپلی خیلی بهتر شده اما هنوز روون نیست واسم که بچسپه و فیفا یچیز دیگست.
هميشه هم گفتم دقيقا برعكسش!
حسي كه Pes به ادم دست ميده جوريه كه توي فيفا هيچوقت اون حسو نداشتم
اونايي كه از قديم پِس باز بودن ، ميدونن چي ميگم
از اولشم با كونامي معني فوتبال رو فهميدم، استاد ساخت بازيه فوتباله،
حالا اولاش نمرات pes اومد و جدا از نمرات خودتون هم بازي كردين و كلي تعريف،
همه اين شكلي شدن O_0 بعد كم كم كه گذشته ديگه ، حرفايي مثلِ : گيم پلي روون نيست، رو ميشنويم
اخه واقعا روون تر از اينم ميشه؟
بايد قبول كنيد امسال ديگه اين pes از اون pes هاي دو سه سال اخيرش نيس...
(هرچند pes15 هم خيلي عالي شده بود نسبت به اون 14 مزخرف)

سایت مترو به بازی 9 داده و به بازی لقب غول کش (Giant Killer) رو داده و کلی از بازی تعریف کرده و در یه جای دیگه هم مثل بیشتر سایت ها از بازگشت پادشاه صحبت کرده و بخش فیزیک بازی و مسترلیگ و انیمیشن ها و قسمت های دیگه بازی کلی تعریف کره و باز هم مثل بیشتر سایت ها از مشکلات داوری خصوصا خطا نکردن سی پی یو ایراد گرفته و در کل هم گفته این سری از دوباره جایگاه خودش رو پس گرفته و گفته بهترین بازی ورزشی تمام دوران هستش !!!

ولی تو متاکریتیک نمره این بازی رو از این سایت اشتباهی 8 دادن و متای بازی رفته 86 !!! که باید درستش کنن .

البته سایت مترو گفته اول اشتباهی به بازی 8 دادیم و چه میدونم یه مشکلاتی تو پست قبلی بود و بعدش کردیم 9 که متاکریتیک اون اولی رو نوشته و باید درستش کنه بذاره 9 که متای بازی هم برگرده سر جاش ...........

PES 2016 review – giant killer | Metro News

سایت مترو به بازی 9 داده و به بازی لقب غول کش (Giant Killer) رو داده و کلی از بازی تعریف کرده و در یه جای دیگه هم مثل بیشتر سایت ها از بازگشت پادشاه صحبت کرده و بخش فیزیک بازی و مسترلیگ و انیمیشن ها و قسمت های دیگه بازی کلی تعریف کره و باز هم مثل بیشتر سایت ها از مشکلات داوری خصوصا خطا نکردن سی پی یو ایراد گرفته و در کل هم گفته این سری از دوباره جایگاه خودش رو پس گرفته و گفته بهترین بازی ورزشی تمام دوران هستش !!!

ولی تو متاکریتیک نمره این بازی رو از این سایت اشتباهی 8 دادن و متای بازی رفته 86 !!! که باید درستش کنن .

البته سایت مترو گفته اول اشتباهی به بازی 8 دادیم و چه میدونم یه مشکلاتی تو پست قبلی بود و بعدش کردیم 9 که متاکریتیک اون اولی رو نوشته و باید درستش کنه بذاره 9 که متای بازی هم برگرده سر جاش ...........

PES 2016 review – giant killer | Metro News
تو سایت gameranking هم به اشتباه 8 ثبت شده ...

"The score was originally posted as 8/10, but this was an error based on using the format template from a previous, unrelated, review. The score, as was hopefully obvious from the text, was always intended to be 9/10 "

Read more:*http://metro.co.uk/2015/09/18/pes-2016-review-phoenix-from-the-flames-5396799/#ixzz3m6Y4mQ00

اصلا فوتبال چیزی نیست که آدم بگه ایول فردا ریلیز میشه یک بازی میزنم ببینم از فیفا بهتر یا نه!
آدم وقتی 4 سال داره فیفا بازی میکنه اگه PES جدید بیاد و یک شاهکار تاریخی هم باشه عمرا اگه با یک بازی بتونه باهاش کنار بیاد، یکی از خصوصیات فوتبال که آدم وقتی با یک سری دیگه ارتباط برقرار میکنه و با گیم پلی اون هماهنگ میشه باید حداقل چند هفته فوتبال جدیدو بازی کنه تا بتونه باهاش کنار بیاد.

یادمه همون دورانی که تازه فیفا 11 اومده بود و خیلی صدا کرد من PES 2011 بازی میکردم و وقتی هم فیفا 11 رو پلی کردم گفتم خوب بود ولی اون حسی که PES میده رو نمیداد بعد یک چند وقت گذشت که من و کل فک و فامیل دیگه PES رو از یاد بردن تا این نسخه های آخر که PES تحول ایجاد کرد و باعث شد ارزش امتحان کردن رو پیدا کنه که من هم از 2015 راضی بودم و 2016 رو هم دارم دانلود میکنم و گویا خیلی خوب عمل کرده.

پاس تو عمق رو می‌شه بست، ولی شوتای بازی یه مقدار باید متعادل شن. زیادی می‌رن سه کنج :دی
درصد خطای شوت زنی در بازی کم هستش و کاملا درست میگین شما . و همون طور که گفتی پاس تو عمق بازی هیچ مشکلی نداره و کاملا بالانس هستش .

بزرگترین معظل تا به اینجای کار برای من Response Time بازیکنا بوده.زمانی که نیم تحت فشار قرار می گیره هوش مصنوعی هم تیمی های ساز خودشو می زنه و 7-8 میلی ثانیه طول می کشه تا به حرکتهای گیم پد جواب بده.همین قدر زمان کافیه تا تیم به فنا بره.
این مشکل از نسخه 2014 شروع شده و بعید می دونم به این زودیا از این وضع خلاص بشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or