امتیازات PES 2016

LBJ4Ever

FedExpress
کاربر سایت
y9teg9iiyu6o1818nldw.jpg

Publisher :
Konami

Developer :
PES Productions

Release Date :
September 15, 2015

Platform :
PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

آخرین ویرایش:
من خودم تا 9 PES میزدم البته فیفا 98جام جهانی(که اسمش Road to World cup بود) روی PC و 2003 با گزارش عادل(!) رو هم بازی کرده بودم ولی از FIFA10 کنسولی به این ور که موتور بازی نکست جنریشن شد به این طرف فقط فیفا زدم و بازی کردن من هم صرفا بازی کامپیوتری نبوده ، جواب دادن به یه نیاز بدنی بوده
یعنی فیفا نزنم بدنش شروع میکنه خارش :دی و تا میزنم شارژ میشم...
اصل لذتی هم میبریم با رفقا و کاپ زدناسb-)
اما در مورد پیشرفت PES واقعا حس خوبی دارم نه بخاطر اینکه برگردم به PES ، به خاطر اینکه به نظرم EA یه خورده احساس خطر بکنه و یه حرکتی به خودش بده
، الان دو سه نسخس خیلی تفاوتی نکرده و محدود به رفع یه سری مشکلات و خلق مشکلات جدید شده!
واسه من نصف جذابیت بازی Martin Tyler هستش و نصف بقیه سایر بخش های بازی!

مقایسه هم نمیتونم نظر بدم چون فقط دمو فیفا رو بازی کردم ولی مطمئنم PES منو نمیگیره:d
واقعا مشکله بتونم کوچ کنم ، حتی اگه PES متاش 100 بشه فکر نکنم در توانم باشه عادتم رو عوض کنم:|:d

سینا خودت توی PSN هستی و می‌دونی نزدیک به 4 ماهه اصلاً فیفا 15 بازی نکردم، به جز همون سری که با خودت پروکلاب زدیم. پس این " عادت داشتن به 15 " عملاً درست نیست، تازه من ماهه گذشته PES15 رو داشتم و بیشتر اون رو بازی می‌کردم. برای مقایسه نسخه‌های جدید هم فعلاً تنها چیزی که در اختیارم هست همین دو دمو هست و نظرم رو بر پایه این دو تا دمو می‌‌دم. حالا اگه تو بازی نهایی که عرضه می‌شه تفاوت عظیمی وجود داشته باشه مساله فرق می‌کنه. نظر من برا اساس چیزی هست که تا حالا دیدم.

افشین قبل از FIFA 15 کدوم بازیو انجام میدادی ؟ PES یا FIFA ؟ موضوع اینه فیفا حدود 4 ساله یک فرمول در گیم پلی داره ارائه میده و هر سال هم این فرمول با تغییراتی عرضه می کنه اما بیس بازی همونه . این باعث میشه ناخواسته تا حدی احساس تکرار برات ایجاد بشه چون چند ساله داریم همین فرمول تجربه می کنیم که خوبم نیست ، اما حرف من اینه حتی اگر یک ماه هم PES 15 بازی کرده باشی بازم از نظر زمانی ، آشنایی کافی نسب به گیم پلی PES نداری و به اون مقطعی نرسیدی که متوجه بشی گیم پلی PES 15 دیگه برات چیز جدیدی نداره که بهت یاد بده ، احساسی که من دو سه ماه بعد از تجربه PES 15 و البته بخش آنلاینش بدست آوردم .

توی فیفا بزرگترین معضل گیر کردن توی انیمیشن‌هایی هست که قابل کنسل شدن نیستن. همین مساله هست که باعث می‌شه توی خیلی از موقعیت‌ها هر کاری هم که بکنید نشه یه سناریوی متفاوت ایجاد کرد. این اتفاقات بارها و بارها و بارها توی بازی‌ها میوفته. توی فیفا (حداقل توی 50-60 بازی‌ای که با دمو کردم و تنها راهی که برای مقایسه این بازی‌ها دارم فعلا)، خیلی مواقع شما پیشاپیش می‌دونید دو ثانیه بعد چه اتفاقی میوفته، برای دو بازیکن با هم برخورد می‌کنند، توپ میره لب و خط و هر کی بدوئه سمت توپ، همراه توپ میره بیرون و ...! همین اتفاق صد بار برای من تو جاهای مختلف بازی تکرار شده و غیر قابل اجتناب هست. حالا این یه مورد بود، خیلی مواقع انیمیشن‌های تعاملی فیفا این مشکل اسکریپ شده بودن رو دارن و بشدت به آزادی عمل بازی لطمه می‌زنه و بازی رو خیلی تکراری می‌کنه.

افشین با حرفات کاملا موافقم و هر فیفابازی به این چیزایی که میگی برخورده . اما توقع من اینه وقتی میایم بحث فنی می کنیم ، محتوای بحث یک لول بالاتر از جزئیاتی مثل موقعیت های گل تکراری یا انیمیشن سانتر کردن و ... باشه . این موارد مهم هستن ، توی این موارد PES 16 میتونه بهتر باشه و متوجه منظورت هستم و قبولش دارم اما نظر من اینه به جای اینکه صرفا بر پایه جزئیات بگیم گیم پلی PES عمیق تره و تنوع بیشتری داره بیایم ساختار بازیو نگاه کنیم و ببینیم اونجا سازنده تونسته تنوع ایجاد کنه یا نه .

من به جز نسخه 14 ، هر سال PES تجربه کردم . PES 16 هم خریدم و دانلودش تموم نشده بخاطر همین در موردش نظر نمیدم اما در سال های قبل بلااستثنا ، پیشرفت در گیم پلی PES محدود بود . بعد از یک مدت بازی کردن احساس می کردی گیم پلی چیز جدیدی برای ارائه بهت نداره و دیگه برای ارتقا مهارت میری سمت کارهای تکراری . این اسمش خطی بودن و قابل پیشبینی بودن گیم پلیه و اهمیتش به مراتب بیشتر از انیمشن های ساده موقعیت های گل یا سانتر و این موارده .

توی این زمینه ها باید سازنده بهت ازادی عمل بده . خیلی خوشحال شدم گفتی که PES 16 میگیری . این حرف من پشتش مدرکی نیست و نسبیه چون هر دو ما نسخه نهایی بازیو هنوز تجربه نکردیم اما براساس شناختی که از PES دارم و این موضوع که یک بازی نمیتونه توی یک نسخه و یک سال ساختارش کامل تغییر بده بهت قول میدم بعد از 3 ماه کاملا متوجه میشی که منظورم از اینکه گیم پلی PES عمق فیفا نداره و بعد از مدتی نمیتونی احساس پیشرفت کنی چیه .

بازم میگم ، حرفات و مثال هایی که از برتری PES میزنی درسته ، اما برای مقایسه یک سطح دو بازیو کلی تر نگاه کن و خیلی رو جزئیات نرو . PES 16 بگیر بیا بازی کنیم ، همون دست اولی که آنلاین می زنیم چیزی که من توی آنلاین PES 15 دیدم بهت نشون میدم و فقط با یک سیستم تکل زدن و داوری ضعیف کامل بهت نشون میدم چطوری میشه بازیو بدون اینکه کارت قرمز بگیری به نفع خودت خراب کنی . دقیقا همین آنلاین بازی کردنه که ضعف های بازیو بهت نشون میده ، چیزی که ضعف های فیفا 15 بهمون نشون داد اما چون PESبازهای عزیز سایت اغلب صرفا تجربشون در بخش آفلاین خلاصه میشه بهش برنخوردن یا کمتر احساسش کردن .

فشین قبل از FIFA 15 کدوم بازیو انجام میدادی ؟ PES یا FIFA ؟ موضوع اینه فیفا حدود 4 ساله یک فرمول در گیم پلی داره ارائه میده و هر سال هم این فرمول با تغییراتی عرضه می کنه اما بیس بازی همونه . این باعث میشه ناخواسته تا حدی احساس تکرار برات ایجاد بشه چون چند ساله داریم همین فرمول تجربه می کنیم که خوبم نیست ، اما حرف من اینه حتی اگر یک ماه هم PES 15 بازی کرده باشی بازم از نظر زمانی ، آشنایی کافی نسب به گیم پلی PES نداری و به اون مقطعی نرسیدی که متوجه بشی گیم پلی PES 15 دیگه برات چیز جدیدی نداره که بهت یاد بده ، احساسی که من دو سه ماه بعد از تجربه PES 15 و البته بخش آنلاینش بدست آوردم .

ممکنه، مطمئناً "نو" بودن گیم‌پلی PES بی‌تاثیر نیست. البته من همواره حداقل برای یک ماه PES رو امتحان می‌کردم و هیچ سالی مثل امسال (توی 6-7 سال گذشته) به نظرم PES بهتر نبود.

افشین با حرفات کاملا موافقم و هر فیفابازی به این چیزایی که میگی برخورده . اما توقع من اینه وقتی میایم بحث فنی می کنیم ، محتوای بحث یک لول بالاتر از جزئیاتی مثل موقعیت های گل تکراری یا انیمیشن سانتر کردن و ... باشه . این موارد مهم هستن ، توی این موارد PES 16 میتونه بهتر باشه و متوجه منظورت هستم و قبولش دارم اما نظر من اینه به جای اینکه صرفا بر پایه جزئیات بگیم گیم پلی PES عمیق تره و تنوع بیشتری داره بیایم ساختار بازیو نگاه کنیم و ببینیم اونجا سازنده تونسته تنوع ایجاد کنه یا نه .

من به جز نسخه 14 ، هر سال PES تجربه کردم . PES 16 هم خریدم و دانلودش تموم نشده بخاطر همین در موردش نظر نمیدم اما در سال های قبل بلااستثنا ، پیشرفت در گیم پلی PES محدود بود . بعد از یک مدت بازی کردن احساس می کردی گیم پلی چیز جدیدی برای ارائه بهت نداره و دیگه برای ارتقا مهارت میری سمت کارهای تکراری . این اسمش خطی بودن و قابل پیشبینی بودن گیم پلیه و اهمیتش به مراتب بیشتر از انیمشن های ساده موقعیت های گل یا سانتر و این موارده .

خب واقعاً PES8 تا PES13 ضعیف بودن. به قول خودت اصلاً عمق گیم‌پلی نداشتن. خیلی خیلی زود تکراری می‌شدن و اصلاً در حد فیفا نبودن. ولی نظر من اینه که 16 تونسته کاری کنه که اون حس دیگه به من دست نمی‌ده. وقتی فیزیک توپ، برخوردها و ... کلاً یک نسل تغییر کرده باشه خیلی رو عمق گیم‌‎پلی تاثیر میذاره. نحوه دفاع کردن هم واقعاً مثل زمان PS2 نیست، درسته می‌شه دو تا دکمه رو نگه داشت و دفاع کرد، ولی بهتر حالت دفاع مشابه همون فیفاست، یعنی شما با مربع/ایکس بازیکن دوم رو دنبال توپ بفرستی (مثل کاری که با R1 تو فیفا انجام می‌دیم) و بازیکن دوم رو برای پوشش فضا استفاده کنیم و فقط در موقع مناسب X/A رو برای توپ گیری فشار بدیم. من که اینطور خیلی بهتر توی دفاع جواب می‌گیرم. فرمول کلی خیلی مشابه فیفاست، با این تفاوت که Contain و Standing Tackle دکمه‌های جداگونه دارن. من توی فیفا هم همواره با R1 بازیکن دوم رو دنبال توپ می‎فرستم و بازیکن دیگه رو با آنالوگ برای پوشش میفرستم و خیلی به ندرت از Contain استفاده می‌کنم. ولی خب منکر این نمی‌شم که سیستم دفاع فیفا پیشرفته‌تر هست.

ا
خیلی خوشحال شدم گفتی که PES 16 میگیری . این حرف من پشتش مدرکی نیست و نسبیه چون هر دو ما نسخه نهایی بازیو هنوز تجربه نکردیم اما براساس شناختی که از PES دارم و این موضوع که یک بازی نمیتونه توی یک نسخه و یک سال ساختارش کامل تغییر بده بهت قول میدم بعد از 3 ماه کاملا متوجه میشی که منظورم از اینکه گیم پلی PES عمق فیفا نداره و بعد از مدتی نمیتونی احساس پیشرفت کنی چیه .

بازم میگم ، حرفات و مثال هایی که از برتری PES میزنی درسته ، اما برای مقایسه یک سطح دو بازیو کلی تر نگاه کن و خیلی رو جزئیات نرو . PES 16 بگیر بیا بازی کنیم ، همون دست اولی که آنلاین می زنیم چیزی که من توی آنلاین PES 15 دیدم بهت نشون میدم و فقط با یک سیستم تکل زدن و داوری ضعیف کامل بهت نشون میدم چطوری میشه بازیو بدون اینکه کارت قرمز بگیری به نفع خودت خراب کنی . دقیقا همین آنلاین بازی کردنه که ضعف های بازیو بهت نشون میده ، چیزی که ضعف های فیفا 15 بهمون نشون داد اما چون PESبازهای عزیز سایت اغلب صرفا تجربشون در بخش آفلاین خلاصه میشه بهش برنخوردن یا کمتر احساسش کردن .

سینا PES15 رو کاملاً باهات موافقم، اون معضل تکل‌ها رو خودم توی بازی دوم بهش برخوردم، اونم بر حسب اتفاق. با پسر عموم بازی می‎کردم، که اتفاقاً خیلی هم کم بازی می‎کنه. ولی از دوران سگا و ISS عادت داشت فقط با تکل توپ‎‌‎گیری کنه و بشدت بازی رو به هم ریخته بود. خیلی کم کارت می‌‎داد داور و خیلی هم راحت توپ‎گیری می‎کرد. ولی واقعاً اون معضلات عمده بازی کم شدن. من تقریباً همه بازی‎هایی که با دموها کردم دو نفره بوده، مسلماً توی آنلاین که با هزار نوع مختلف آدم رو برو می‎شه احتمال برخورد با باگ‎های مختلف بیشتر هست، ولی با 4-5 نفری که بازی کردم واقعاً خوب شده و پالیش شده بازی. در کل هم توی آنلاین شما هر کاری هم که بکنی، چون یه عده فقط و فقط دنبال برد هستن، از روز اول فقط دنبال باگ می‎گردن که نتیجه بگیرن و هر چقدر تیم سازنده خوب کار کنه (نه فقط توی فیفا و پس، همه بازی‎های ورزشی) باز هم یه سری راه پیدا می‎کنن که گند بزنن به تجربه بازی. یکی از دلایلی که باعث شده خیلی رغبتی به بازی‎های آنلاین نداشته باشم همین مساله "بیش از حد رقابتی بودن" بازی برای عده زیادی از آنلاین‎بازهاست که جنبه فانِ بازی رو فراموش کردن.

لپ کلام این که خیلی حرفامون متفاوت نیست که بخوایم بحث کنیم. حالا دو تا بازی رو می‌گیریم بعداً بهتر می‌شه نظر داد. من خوشحالم که رقیب فیفا خوب شده و در نهایت به نفع هممون هست.

الان 2 روزه کلا بازی منو از کار و زندگی انداخته جوری که مرخصی گرفتم نشستم پاش،دوستانی اکه از قدیم PES باز بودن و به دلایلی که همه میدونید این چند ساله اومدن دنبال FIFA شک نکنن که میتونن با خیال راحت برگردن سمت این سری دوباره،کلا خیلی خوب شده.از همه مهمتر در بخش گیم پلی و سیال بودن بازی خیلی خوب عمل کرده کونامی امسال.

واقعا مشکله بتونم کوچ کنم ، حتی اگه PES متاش 100 بشه فکر نکنم در توانم باشه عادتم رو عوض کنم:|:d

ببینید دوستان وقتی به قول یکی ازدوستان کسی که داره 4سال بافرمول فیفا داره بازی میکنه حالا بیاد pesبازی کنه فکرنکنم خوشش بیاد
بحث عادت هستش
مثلا خودم وچندتا ازدوستام هرساله داریم دموهای pesرو از سال 2010 میزنیم ولی همشون بعداز یکی دودست بازی کردن ازروسیستم پاک میشن وبازهمون فیفا وتکرار مکررات...
فکرکنم امسال هم همین قضیه واسه pes2016تکرارمیشه حتی اگه متا بالای 90بشه

بنظر من pes از 2008 تا 2015 ارزش بازی کردن نداشت ، کلا من که تو این سالها 1000 تومنم خرجش نکردم ، فقط دمو رو میگرفتمو میرفتم سمت فیفا ولی امسال واقعا داره خاطرات pes 4 و 5 و 6 واسم تکرار میشه ، منی که عاشق لیگ جزیره هستم بازم امسال بازیه اولم pes خواهد بود ، البته نسل جدید برای pes از 2014 شروع شد ولی بازم منو مجاب به خریدش نمیکرد ولی امسال با نسخه فیزیکی بازی میخوام عکس بندازم :دی

بازی عجیب نرم فیزیکی و جذاب شده و همچنین انیمیشنهای فوق العادش منو یاد اوایل سریه 2k میندازه ، امیدوارم بازی همیننطور پیشرفت کنه :x

دوستان ویژگیه player id در بازی فوق العاده جالب و ستودنیه که فقط مربوط به بازیه هوش مصنوعی نمیشه ، همونطور که میدونید بازی این اختیار رو به شما نمیده که واسه رفتار بازیکنت تعیین تکلیف کنی هر بازیکن یه سری ویژگی های ذاتی داره که میتونید تو قسمت ابیلیتی ها مشاهده کنید و این ویژگی ها به شدت بازیکنها رو متفاوت از هم میکنه که ارزش یه بازیکن تاپ اینجا مشخص میشه ، مثلا تو فیفا آبومیانگ بهتر از سانچز و آگوئرو بازی میکنه ولی تو pes رفتار این بازیکنا زمین تا آسمون فرق میکنه حتی موقعی که شما داری ازشون بازی میگیری !! نمیدونم تو pes های قبلی این ویژگی بود یا نه ، این نوید رو میدم که دوست خوبم romell عزیز داره یه متن بلند بالا از این ویژگی آماده میکنه که بزودی تو تاپیک pes 2016 قرار بده ، قسمت تبلیغات کونامی وحشتناک داغونه بازی ویژگیهای جالبی داره که متاسفانه کونامی رو هیچ کدوم مانوور تبلیغاتی نمیکنه ...

بنظر من pes از 2008 تا 2015 ارزش بازی کردن نداشت ، کلا من که تو این سالها 1000 تومنم خرجش نکردم ، فقط دمو رو میگرفتمو میرفتم سمت فیفا ولی امسال واقعا داره خاطرات pes 4 و 5 و 6 واسم تکرار میشه ، منی که عاشق لیگ جزیره هستم بازم امسال بازیه اولم pes خواهد بود ، البته نسل جدید برای pes از 2014 شروع شد ولی بازم منو مجاب به خریدش نمیکرد ولی امسال با نسخه فیزیکی بازی میخوام عکس بندازم
بازی عجیب نرم فیزیکی و جذاب شده و همچنین انیمیشنهای فوق العادش منو یاد اوایل سریه 2k میندازه ، امیدوارم بازی همیننطور پیشرفت کنه :x
.
زمان pes 2009 كجا بودي كه داشت سالاري ميكرد؟ بهترين نسخه به نظرم 9 بوده كه به مراتب افت كرد بايد اين نسخه حتما تست كرد

نکته فوق العاده بازی اینه که هر تیپ بازیکنی تاثیرش رو تو بازی میزاره .

برعکس قبل فقط بازیکنای سرعتی حرف اول و آخر رو نمیزنن ، و حتی وجود هافبک های دفاعی مثل ماتیچ و پوگبا که بازیشون کمتر به چشم میاد هم ، فوق العاده حیاتیه .

سیستم پاسینگ بازی واقعا عالی کار شده . گذشته از اون که با توجه به انیمیشن های متنوع و فیزیک توپ پاسکاری لذت بخش هست ، چالش برانگیز هم هست و این عالیه . :d

نکته دیگه هم هوش ارتقا یافته بازی تو هر دو نسل هست . سی پی یو به خصوص تو کارهای دفاعی خیلی باهوش عمل میکنه و به راحتی فضا نمیده .

پ.ن : امسال گویا سال خیلی خوبی برای فوتبالی هاست . پیشرفت PES باعث میشه EA یه تکونی به خودش بده .

به شخصه هیچ فوتبالی برای من PES6 نشد. چه دورانی روی PS2 بود...
یه ماد خیلی جالب داشت که به بازیکنا اسکین پنگوئن و دایناسور اضافه میکرد :d
امیدوارم این نسخه هم منو به همون دوران برگردونه.

بازی بدون ایراد نیست اما پیشرفتهای خیلی زیادی نسبت به نسخه قبلی داشته.نکته جالب در مورد هوش مصنوعی اینه که زمانی که تیم حریف جلو می افته در زمان های پایانی بازی بازیکناش توپ رو می برن گوشه زمین رقیب و شروع می کنن به تلف کردن وقت.
اما در مجموع بازی آسون تر شده.

Atomix : 80
Pro Evolution Soccer 2016 keeps the series in the correct path, demonstrating that the most important thing to Konami is the gameplay. The changes from last year’s game to this one are subtle, but effective, nevertheless, the lack of more club licenses prevents it from being the ultimate football experience.

حتی اگه گیم پلی pes هم از فیفا بهتر باشه،از اونجایی که تو مود های بازی به خصوص مودهای آنلاین هیچ حرفی برای گفتن جلو فیفا نداره،بازم کوچ کردن بهش سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or