امتیازات PES 2016

LBJ4Ever

FedExpress
کاربر سایت
y9teg9iiyu6o1818nldw.jpg

Publisher :
Konami

Developer :
PES Productions

Release Date :
September 15, 2015

Platform :
PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

آخرین ویرایش:
به نظرم یه مقداری بیشتر از چیزی که استحقاق داشته بهش نمره دادن البته این بررسی اولیه هست و براساس چند دستی که بازی کردم .برخلاف تعریف و تمجید سایتها انمیشنهای بازی و بخشی از گیم پلی بازی نیاز به کار بیشتر داره.نسبت به نسخه 2015 پیشرفت نسبی داشته اما هنوز به چیزی که انتظارش رو داشتم نرسیده .
من همچنان نسخه 2013 رو می پسندم و البته نسخه 2006 که بهترین بازی فوتبال تاریخ هست.

فیفا فن ها همین جا هستند و اتفاقا نظرات مثبتی درج میکنند ملاحظه بفرمایید:
والا فیفا فن واقعا خیلی خیلی کم داریم ما :دی اکثر بچه ها PES فن بودن تا 4-5 سال پیش که PES خراب کرد کوچ کردن به فیفا :دی
اینکه میبینی هی هر سال کلی میومدن فحش میدادن به PES اینه که اکثرا مثل من با PES 6 زندگی کردن و بعد که رسید به این نسخه ها همه میومدن فحش میدادن :دی ولی من شخصا با اینکه هنوز فیفا رو به PES کاملا ترجیح میدم ولی با PES 2015 خیلی حال کردم، با این نمراتم که دیگه خیلی هایپ شدم بازی کنم امیدوارم انتظاراتو برآورده کنه.

برای این که این بازی رو بخرم لازم هست که اکثریت این بازی رو بخرن ، چون من تنهایی بدم میاد بازی کنم :دی
که این هم بعید میدونم به زودی اتفاق بیافته ، انسان ها خیلی سخت عادت های چند ساله شون رو حتی با چیزی بهتر عوض میکنند :دی
و دیگر این که انقدر به نحوه دریبل زنی و کلا گیم پلی فیفا عادت کردم خیلی سخته برگشتن به این بازی
و البته باید منتظر نمرات دیگر بازی ها هم باشیم تا بشه تصمیم گرفت ، ولی فکر نمیکنم به این نمرات برسه

نمیدونم PES هر چقدر خوب باشه بازم دیگه اون گیمپلی ارکد گونش تو کت ادم نمیره.حالا نمیدونم شاید این نسخه شبیه ساز تر گونه شده نسخه دمو شو دانلود میکنیم ببینیم چیکار کرده

به نظرم یه مقداری بیشتر از چیزی که استحقاق داشته بهش نمره دادن البته این بررسی اولیه هست و براساس چند دستی که بازی کردم .برخلاف تعریف و تمجید سایتها انمیشنهای بازی و بخشی از گیم پلی بازی نیاز به کار بیشتر داره.نسبت به نسخه 2015 پیشرفت نسبی داشته اما هنوز به چیزی که انتظارش رو داشتم نرسیده .
من همچنان نسخه 2013 رو می پسندم و البته نسخه 2006 که بهترین بازی فوتبال تاریخ هست.

یعنی ببین، انیمیشن بازی از اصلی ترین و مهمترین نکات مثبت بازی هست که متاسفانه فیفا ازش بی بهره است در حال حاظر.

همه هم تقریبا من رو میشناسن تو سایت که از تا حالا pES بازی نکردم (مگر خونه آشناها و دور همی پیش دوستان PES باز) و همیشه فیفا باز بودم. از زمان سگا تا الان هم فیفا بازی میکردم. اما نمیتونم کتمان کنم که لذتی که PES جدید بهم میده رو نصفش رو هم از فیفا نمیتونم بگیرم. من اینجا فقط بحث گیم پلی و انیمیشن و اینا رو میکنم که از همه چیز هم برام مهمتره گیم پلیش. فیفا چندین ساله داره درجا میزنه چون رقیبی نداشت. الان تنها برتری فیفا از نظر شخصیم، لایسنس ها و گزارشگرشه. تو گیم پلی و انیمیشن PES واقعا جلوه برتری رو داره به نمایش میذاره.

یعنی ببین، انیمیشن بازی از اصلی ترین و مهمترین نکات مثبت بازی هست که متاسفانه فیفا ازش بی بهره است در حال حاظر.

همه هم تقریبا من رو میشناسن تو سایت که از تا حالا pES بازی نکردم (مگر خونه آشناها و دور همی پیش دوستان PES باز) و همیشه فیفا باز بودم. از زمان سگا تا الان هم فیفا بازی میکردم. اما نمیتونم کتمان کنم که لذتی که PES جدید بهم میده رو نصفش رو هم از فیفا نمیتونم بگیرم. من اینجا فقط بحث گیم پلی و انیمیشن و اینا رو میکنم که از همه چیز هم برام مهمتره گیم پلیش. فیفا چندین ساله داره درجا میزنه چون رقیبی نداشت. الان تنها برتری فیفا از نظر شخصیم، لایسنس ها و گزارشگرشه. تو گیم پلی و انیمیشن PES واقعا جلوه برتری رو داره به نمایش میذاره.
گزارش پیتر دروری رو بشنوی و ببینی و لمسش کنی نظرت کاملا عوض میشه :d البته نحوه گزارشش و هیجانی که به بازی میده بی نظیر هستش ولی تنوع گزارش گریش در حد و اندازه های فیفا نیست و خب طبیعی هم هست سال اولی هستش که این گزارشگر اومده و زمان بر هست که تنوع گزارشش بهتر و بهتر بشه ولی همین که تیم سازنده برای قسمت گزارش بازی یک قدم رو به جلو و عظیم برداشته کافی هستش و سال های بعد این بخش باز هم بهتر میشه ولی بازم میگن هیجان گزارشش واقعا عالیه .

آخرین ویرایش:
نظرم جلب شد :d

PES و این نمرات بعیده...هنوزم که هنوزه با دوستان 2013 رو به بقیه ترجیح میدیم..امیدوارم این یکی بهتر باشه که گویا هست :d پست اول تاپیک حداقل نمراتو قرمز میزاشتی برادر پیدا کردنشون سخت نباشه :) :d

دقیقا برعکس فیفا شدیدا تو بحث انیمیشن بهتره! حتی جدیدا یه سری انیمیشن باحال اضافه کردن مثلا بازیکنت تو دفاع میوفته رو زمین باز هم اگه توپ بیاد سمتش عکس العمل نشون میده و مثلا با سر توپ رو دور میکنه! تو pes بازیکنت میوفته زمین تا پا نشه حتی بقیه نمیتونن از بالا سرش رد شن و گیر میکنن:))
اما نمیتونم کتمان کنم که لذتی که PES جدید بهم میده
این که شما نوب محسوب میشی تو بحث فوتبال معلومه که pes بهت لذت میده فردین جان! برای نوب بازی هرچی ساده تر و آسونتر میشه لذت بخش تر!
اما وقتی حرفه ای تر شی میری سمت بازیهای سیمولیشنتر و تاکتیک پذیر تر!

دقیقا برعکس فیفا شدیدا تو بحث انیمیشن بهتره! حتی جدیدا یه سری انیمیشن باحال اضافه کردن مثلا بازیکنت تو دفاع میوفته رو زمین باز هم اگه توپ بیاد سمتش عکس العمل نشون میده و مثلا با سر توپ رو دور میکنه! تو pes بازیکنت میوفته زمین تا پا نشه حتی بقیه نمیتونن از بالا سرش رد شن و گیر میکنن:))

این که شما نوب محسوب میشی تو بحث فوتبال معلومه که pes بهت لذت میده فردین جان! برای نوب بازی هرچی ساده تر و آسونتر میشه لذت بخش تر!
اما وقتی حرفه ای تر شی میری سمت بازیهای سیمولیشنتر و تاکتیک پذیر تر!
کی و کجا همچین بحثی مطرح شده که فیفا شبیه ساز فوتباله؟؟

تمامی نقدها ب این اشاره کردن ک PES 16 نزدیک ترین حس فوتبال واقعی رو به بازیکن القا میکنه و از این نظر بهترین بازی فوتبالیه ک تا ب حال ساخته شده. اتفاقا فیفا اکثر حرکاتی ک توش انجام میدی ل شدت اسکریپت شدس و نقش گیمر ت کنترل بازی خیلی کمه. بر عکس PES ک اصولا تاکیدش بروی کنترل گیمر هست.
1ae563b06769e66181d254358dfae74b.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or