امتیازات PES 2016

LBJ4Ever

FedExpress
کاربر سایت
y9teg9iiyu6o1818nldw.jpg

Publisher :
Konami

Developer :
PES Productions

Release Date :
September 15, 2015

Platform :
PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

آخرین ویرایش:
:|
انتظار همچیم نمره های نداشتم مبارک واقعاً فوق‌العاده ست امسال سال فوتباله به به
دوستان نسخه pc هنوز معلوم نشده چی به چیه؟؟؟

IGN review-in-progress

I think it’s still too early to say with absolute confidence that PES 2016 is the best football game ever What I can say right now is this: hand on heart, I can’t remember ever being so consistently thrilled, surprised and delighted by a football game before. After the rebuilding comes the refinement – though that doesn’t do justice to the myriad improvements that help transform a great football game into an all-time great. PES 2016 finds the perfect blend on the pitch while benefiting from some smart tuning off it. What a way to celebrate your 20th anniversary

تقریبا اکثر سایتها روی یه نکته باهم اتفاق نظر دارن . اونم اینه که pes 2016 بهترین بازی فوتبالیه که تا الان ساخته شده . بهترین بازی فوتبال تاریخ :d:bighug:

من یعنی باید دوباره برگردم به این سری؟ :d

من از 2006 تا دو سه سال بعدش کلا PES بودم، اما بعد از اینکه PES خیلی افت کردم و فیفا رو اوج بود کوچ کردم به فیفا

اما فیفا 15 رو که بازی کردم واقعا زده شدم از فیفا(‌به معنای واقعیه کلمه افتضاح بود )

حالا باید ببینم 16 چیکار میکنه، چون تو مقوله ی فرتبال بی طرفم و فقط رو ( NBA2K ) تعصب دارم، هر کدوم بهتر بود میرم سراغش

- - -ویرایش - - -

یعنی چی بهترین فوتبال تاریخه؟
مگه از فیفا12 افسانه یی هم بهتره؟

باو لایسنس آدم میخواد چیکار!

مهم گرافیک زمین و چهره ها و ورزشگاه و ... هست که PES عالی عمل کرده

تازه چمپیونز ایگ هم خیلی خوبه تو PES :d

عاقا فیفا فن ها کجا هستند.:dمعمولا هرسال هیئتی میریختند تو تاپیک امتیازات PES
خوب اینجور که معلومه این نسل مال PES هست.PES رو به پیشرفت و فیفا هم احتمالا پسرفت خواهد داشت.

چه نمرات عالی ای گرفته، خداکنه فقط گزارشگراشونم یه تغییری کرده باشند، تو این نظر فیفا جند ساله جلو هست.

گزارشگر عوض شده، یه مقدار موقع گل و صحنه‌های خطرناک بیشتر هیجان داره و از گزارشگر 15 بهتره. ولی هنوزم بریده بریده گزارش می‌کنه و جملاتش پیوستگی نداره و هنوز در حد فیفا نیست تو این زمینه.

عاقا فیفا فن ها کجا هستند.:dمعمولا هرسال هیئتی میریختند تو تاپیک امتیازات PES
خوب اینجور که معلومه این نسل مال PES هست.PES رو به پیشرفت و فیفا هم احتمالا پسرفت خواهد داشت.

فیفا فن ها همین جا هستند و اتفاقا نظرات مثبتی درج میکنند ملاحظه بفرمایید:

با اینکه فن فیفا هستم ولی شدیدا خوشم اومد از این امتیازای PES 2016 و واقعا تبریک میگم امیدوارم سایر نقد ها هم خوب باشه:)

انتظار همچین نمراتی را نداشتم واقعاً فوق‌العاده است;
تبریک به طرفدران بازیهای ورزشی :x

متا فعلا 87 هست
خدا کنه بالاتر هم بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or