امتیازات PES 2016

LBJ4Ever

FedExpress
کاربر سایت
y9teg9iiyu6o1818nldw.jpg

Publisher :
Konami

Developer :
PES Productions

Release Date :
September 15, 2015

Platform :
PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

آخرین ویرایش:
Playstation LifeStyle هم نمرشو داد:

Playstation LifeStyle 90
Thanks to the smooth, physical gameplay, the amazing animations, and the various and strategic game modes, PES 16 is easily the best title in the franchise. To go one step further – PES 16 is likely one of the best sport games out today.

Eurogamer Poland 90
Konami polished almost every aspect of Pro Evolution Soccer 2016, eliminating most of the disadvantages of previous titles. This anniversary edition is undoubtedly the best one in PES history, and perhaps the best virtual football in general.

PSX-Sense.nl
By delivering an even better, prettier and more refined game than last year, Pro Evolution Soccer keeps paving the way to the perfect football game.

متا از 20 نقد همچنان 87

9arn0mt3gni9ahh89vac.jpg

یه نکته جالب لازمه خدمتتون بگم :دی Game Rankings بازی که اصولا نقد های کمتر و معتبرتری ثبت می کنه و از دید برخی ها میانگینش از متا بهتره ، در حال حاضر با 6 نقد ثبت شده روی 91.67% قرار داره !

من توی اکثر بازیها معمولا بخوام به تجربه ای که داشتم نمره بدم نمرم دقیقا نزدیک متا در میاد واسه همین متا برام خیلی مهمه :دی برای PES 16 هم کاملا موافق متا بازیم و تا الان نمره من به بازی یه چیزی بین 8.5 تا 9 هستش

با دیدن این نمره ها سازنده های بازی الان قیافه همشون دیدن داره :d فکر کنم شب و روز دارن میرقصن و جشن و مهمونی و صفا سیتی :d
خب حق دارن امین جان ، واسه من قبول کردن این موضوع که بازی فوتبال بدون لایسانس و جزئیات و تبلیغات کافی بتونه تو این دوره زمونه امتیازات عالی بگیره خیلی سخت بود که در هر صورت این مهم اتفاق افتاد و واسم مشخص شد که منتقدان دید جالبی به این موضوع دارن ، خلاصه اینکه دمشون گرم و به همه ثابت شد که برای ساخت بازی ورزشی فوتبال لایسانس همه چیز نیست ، کاش مسئولان 2k یه قدمی بردارن :دی

خب حق دارن امین جان ، واسه من قبول کردن این موضوع که بازی فوتبال بدون لایسانس و جزئیات و تبلیغات کافی بتونه تو این دوره زمونه امتیازات عالی بگیره خیلی سخت بود که در هر صورت این مهم اتفاق افتاد و واسم مشخص شد که منتقدان دید جالبی به این موضوع دارن ، خلاصه اینکه دمشون گرم و به همه ثابت شد که برای ساخت بازی ورزشی فوتبال لایسانس همه چیز نیست ، کاش مسئولان 2k یه قدمی بردارن :دی
2k تو ساخت کشتی کجش مونده من نمیونم چرا همه فکر میکنن 2k بره هر بازی ورزشی بسازه بهترین میشه چون NBA ساخته اونجا تیم تخصصیش داره

سایت psx-sense داره نکات مثبت بازی رو این طور تعریف میکنه :

+ بازی کردن در PES 2016 به طرز شگفت انگیزی نرم و روان هستش
+انیمیشن های باکیفیت جدید
+پیشرفت هوش مصنوعی بازیکنان
+دروازه بان ها مسئولیت پذیر تر شدن ( منظورش اینه که تو جریان بازی بیشتر نقش دارن )
+گزراشگری بازی بهبود پیدا کرده
+داور خوب آوانتاژ میده !!!
+پیشرفت و بهبود بخش مستر لیگ
+پیشرفت سمعی و بصری بازی

و نقاط منفی بازی :

- گزارشگر بعضی اوقات دیر واکنش نشون میده به اتفاقات درون بازی
- داوری بازی بالانس نیستش
- دروازه بان ها زیادی توپ رو مشت میکنن !!!

و همچنین به گرافیک بازی 8.5 داده به گیم پلی بازی 9.5 به صدا گذاری بازی 8.5 و قابلیت تکرار بازی 9.5 و نمره کلی هم که به بازی داده و در پست های قبل تر اشاره شد در مجموع به بازی 9 داده

در مورد صحبت های این سایت طبق معمول تمامی سایت های دیگه باز هم از انیمیشن ها و تفاوت های بازیکنان نسبت به یکدیگه و برخورد های فیزیکی و اعتیاد آور بودن گیم پلی بازی و نرم و روان بودن بازی و تغییر گزارشگر بازی و پیشرفت مستر لیگ بازی تعریف و تمجید کرده و ................

منبع : http://www.psx-sense.nl/202316/review-pro-evolution-soccer-2016/

InsideGamer.nl 85

PES 2016 is a delightful soccer game in which Konami found the ideal balance between simulation and arcade gameplay. The addition of a great amount of animations does not only make the game look awesome, it also brings depth into the gameplay. There are a few small annoying issues you will have to cope with, but online PES 2016 is strong and highly addictive.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or