![131565 131565](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/97/97415-f7dfb94467323b8d1f846e859681255c.jpg?hash=99-5RGcyO4)
Ori & the Will of Wisps
ناشر: Microsoft Game Studios
سازنده: Moon Studios
سبک: Action - Platformer - 2D
پلتفرم: XBOX One - PC
تاریخ عرضه: 11 مارس 2020
متاکریتیک | اوپن کریتیک
90 | 89
![132119 132119](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/97/97969-a4f3d16367e257af0239b6380d8368d7.jpg?hash=pPPRY2fiV6)
آخرین ویرایش:
این موردی که گفتی به نظرم درسته ولی سمت حرف من مستقیما با گیم اسپاته که چه پدر کشتگی با بازی های مایکروسافت داره این نسل ؟دقیقا یه نگاهی میکنیم به امتیاز این سایت های جفنگ به death stranding
100 egm death stranding
Ori 80
gamer.nl death stranding 95
ori 70
gamespot death strandins 90
ori 80
واقعا کافیه یه اسمبزرگپشتیه بازی باشه تا اینسایت هاجان فشانی کنن.
دقیقا یه نگاهی میکنیم به امتیاز این سایت های جفنگ به death stranding
100 egm death stranding
Ori 80
ori 70
ori 80
این موردی که گفتی به نظرم درسته ولی سمت حرف من مستقیما با گیم اسپاته که چه پدر کشتگی با بازی های مایکروسافت داره این نسل ؟
وای وای الان بری چک کنی میبینی تعداد خیلی بیشتری از سایتهایی که به Ori نمره 9 به بالا دادن به Death Stranding امتیار 7 و 6 یا کمتر دادن! این دیگه چه مدل منطق مسخرهایه که شما فن بویها دارین؟!!دقیقا یه نگاهی میکنیم به امتیاز این سایت های جفنگ به death stranding
100 egm death stranding
Ori 80
ori 70
ori 80
Ori بازی ای که تو سبک مترویدوانیا مثل یه الماس میدرخشه و تو هر زمینه ای به غیر از مشکلات فنی بی نقص و کامل اما death stranding چطور؟تو سبک خودش چه حرفی برای گفتن داره به غیر از اینکه یه بازی سلیقه ایه؟وای وای الان بری چک کنی میبینی تعداد خیلی بیشتری از سایتهایی که به Ori نمره 9 به بالا دادن به Death Stranding امتیار 7 و 6 یا کمتر دادن! این دیگه چه مدل منطق مسخرهایه که شما فن بویها دارین؟!!![]()
آره خب، بازیی که Goty شده قطعا یه بازی سلیقه ایه که حتی در سبک خودش هم حرفی برا گفتن ندارهOri بازی ای که تو سبک مترویدوانیا مثل یه الماس میدرخشه و تو هر زمینه ای به غیر از مشکلات فنی بی نقص و کامل اما death stranding چطور؟تو سبک خودش چه حرفی برای گفتن داره به غیر از اینکه یه بازی سلیقه ایه؟
همونطور که گفتم تهش صد تا تبصره میاریدبله بازی ای که متای ۸۲ میگیره و یوزر اسکر قرمز میگیره و قضیه تا جایی پیش میره که حتی سایتمتاکرتیک هممجبور به حذف بعضیاز نقدهای کاربران میشه تا یوزر اسکر دوباره زرد بشه و کارگردان بازی هم تا این لحظه از امتیازات بازی ناراضی و گفته که منتقدها بیشتر طرفدار بازی های شوترآمریکایی هستن قطعا بازی که مننمیتونم درکش کنم و در یک سبک ناشناخته و انقلابی قرار میگیره که نه بازیکن ها قادر به درکش هستن و نه منتقدها به غیر از فدایان استاد که نمرهای ۱۰۰به بازی دادن.
اما در مورد goty جوری صحبت کردی که احساس کردم این بازی رکورد the witcher 3 رو شکسته که باز هم تو این زمینه به لطف the readers picks تونست با اختلاف انگشتشمار از یه بازی ریمیک خودش رو بالا بکشه وگرنه resident evil 2 remake و sekiro به دفعات the critics picks بالاتری گرفتن تو مراسمthe game award هم که sekiro جایزه رو برد.
در مورد the last of us حق با شماست گیم اسپات خیلی وقته سینوسی عمل میکنه.
مهم نیست.۸۸بدون آپدیت وضعیت امتیازها بهتر بود :tearsofjoy:
![]()
خود بازیش شاهکاره از همه لحاظGameCrate 8/10
Gameblog 8/10
Metro Game Central 9/10
Game Rant 9/10
مثل اینکه مشکلات تکنیکی با دو تا آپدیت که اومده هنوز هم رفع نشده، اکثرا گفتن بازی فوق العاده هست ولی ایراداتی که داره نمیزاره به اندازه کافی ازش لذت ببریم!
For the most part, I enjoyed my time with Ori and the Will of the Wisps even more than I did with the first game. Unfortunately, the game's performance flaws, while not fatal, are still pretty bad at times and are capable of ruining your level of engagement with the game. It's a case of gameplay quality versus performance. Ori and the Will of the Wisps is a better overall game than Blind Forest, but the problems you encounter along the way most certainly cause a dip in quality.
Even with its issues, Ori and the Will of the Wisps is an absolutely stunning and enjoyable game. Once the issues are ironed out, this game could potentially be a contender for one of the greatest adventures of the year. Until then, though, if you were a fan of the original or are just curious about this sequel, you should still check it out — just be warned that you'll probably see a few bumps along the way.
بازی اینقدر خوب بوده که با وجود این ایرادات، باز هم بهش ۸ داده. من خودم با خوندن نقدها فعلا منتظر میمونم تا بازم آپدیت بدن و وضعش بهتر بشه، چون مشخصه رو ایکس وان معمولی خیلی ایراد داره. به نظرم نباید تو این وضعیت بازی رو عرضه میکردن و یکی دو ماه دیگه تاخیر میزدن بهتر بود![]()
واقعا نیاز به یه تیم بزرگ نیست و مشکلاتی که منتقد ها دارن خیلی تابلو هستش اگر یک نفر هم بازی رو یک بار روی وان معمولی تست کرده بود متوجه میشدنمیدونم چجوریاست ماکرو QA رو تموم استدیو هاش به صورت همگانی اعمال نمیکنه ؟ به نظرم ماکرو باید یـ تیم واحد و بزرگ واسه این قضیه درست کنه و نذاره استدیو هاش بدون QA درست حسابی بازی هاشون رو منتشر کنن آزادی عمل به تیم هاش در بحث ایده و بودجه بده ولی QA رو جدی بگیره الان اینجا ضعف QA به چشم میخوره