![131565 131565](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/97/97415-f7dfb94467323b8d1f846e859681255c.jpg?hash=99-5RGcyO4)
Ori & the Will of Wisps
ناشر: Microsoft Game Studios
سازنده: Moon Studios
سبک: Action - Platformer - 2D
پلتفرم: XBOX One - PC
تاریخ عرضه: 11 مارس 2020
متاکریتیک | اوپن کریتیک
90 | 89
![132119 132119](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/97/97969-a4f3d16367e257af0239b6380d8368d7.jpg?hash=pPPRY2fiV6)
آخرین ویرایش:
اینا که بازم کمتر از متاشونهForza horizon 4 ——-edge score 9
نسل قبل
Gearsof war 2 ———-edge score 9
حرف منم نمرات چرته دیگه 1 دفعه نمره چرند ول می ده برای همینم معروف شده نگو نهگیر چرت
به دو تا Halo (نسخه اول و سوم) مستقیم ده داده، به یه سری هم 9 داده قشنگ
دردت چیه؟نمره هایی که به بازی های نینتندو میده؟ اون یه مشکل پایه ای دیگه است جدی
بگذریم که به امثال Metroid Prime 3 هم نمره زرد داده EDGE...
اینا که بازم کمتر از متاشونه
حرف منم نمرات چرته دیگه 1 دفعه نمره چرند ول می ده برای همینم معروف شده نگو نه
متروید هم حتما مورد علاقت نیست دیگهاتفاقا من با متروید 3 عشق کردم تمومشم کردم روی وی
به نینتندو کاری ندارم سخت گیری 1 چیزه نمره چرت 1 چیزه دیگه
من تو رو می شناسم به زلدات یا ماریوت کسی 7 بده بیای ازش دفاع کنی؟اعتراف کن لعنتی
من فن این بازیم نیستا اما کلا به بازی هنری کسی نمره پایین بده قاطی می کنم چون تعدادشون خیلی کمه کلا بازی خلاقانه خیلی کم شده
بعد از اون ور به هیلو 4 و هیلو 5 اومده 8 داده ، رو چه حسابی آخه هیلو پنج باید یکسان با هیلو 4 باشه امتیازش؟گیر چرت
به دو تا Halo (نسخه اول و سوم) مستقیم ده داده، به یه سری هم 9 داده قشنگ
Halo 5 بهترین شوتر انلاین نسله به نظرم، اج هم بخاطر همین ازش خیلی تعریف کرده بود هرچند بخش کمپین رو شلنگ گرفته بود روش. دقیقا برعکس Halo 4.بعد از اون ور به هیلو 4 و هیلو 5 اومده 8 داده ، رو چه حسابی آخه هیلو پنج باید یکسان با هیلو 4 باشه امتیازش؟![]()
درسته بخش آنلاین هیلو 4 اون چیزی که 343 می خواست نشد و مشکلاتی داشت ولی انصافا همراه با کمپین فوقالعاده بازی پکیج بهتری هست نسبت به جمع مولتی عالی هیلو 5 و کمپین ضعیفش .Halo 5 بهترین شوتر انلاین نسله به نظرم، اج هم بخاطر همین ازش خیلی تعریف کرده بود هرچند بخش کمپین رو شلنگ گرفته بود روش. دقیقا برعکس Halo 4.![]()
خدا لعنتشون نکنه ، خوابو ازمون گرفته بودنخب نمره EDGE روی پلتفرم PC ثبت شد و متای نسخه XONE(دارای بیشترین نقد) همون 90 موند![]()
من الان اینو بگم ترور میشم ولی شدید با استایل نمره دادن EDGE حال می کنم
اول این که، نیم، میم و اینا نداره... IGN نزدیک 20 و اندی سال طول کشید تا بفهمه و همچین سیستمی پیاده کنه
دوم این که خیلی پخش نمره میدن. یه مشکلی که یه عده مثل من با اکثر سایت های نقد داریم اینه که عملا به هشتاد درصد ریلیزهای مهم بالای 8 نمره میدن Like WTF :[
مسلما همه ریلیزهای گنده در حد 8 به بالا نیستن، و این که بعضی موقع ها آدم فکر می کنه IGN نمره زیر 8 نمی تونه بده اصن مگه این که مطمئن شه کسی عصبانی نمیشه. باز گیم اسپات همون 2011 به زلدا SS به 7 کلفت داد که داد خیلی ها رو درآورد. ولی الان خیلی از انتقاداتی که به بازر وارده تو اون نقد گیم اسپات هست. مشکل این جاست حتی اکثر این نقدها اثری از "نقد" ندارن، آدم خنده اش می گیره. یاد اون 2 تا ویدیوی دانکی در مورد منتقدها می افتم... همش توضیحات Overview بازیه.
و سوم این که مجله اندهر چیز مربوط به ویدیو گیم که فرم مجله دارند امتیاز مثبت داره بای دیفالت برام...
حتی اگه خارجی باشه و من دستم بهشون نرسه![]()
من خودم موافق نمره 7 واسه Ori نیستم، و نقدشو هم نخوندم که بگم داغونه نقدشون یا نه، شاید نقدشون افتضاح باشه و هیچی از بازی نفهمیده باشن. ولی اساسا با این جور نمره دادن بیشتر حال می کنم
والا خود بازی هم نباید زیر ۹۴ میشد.هنوز خیلی نقد نیومده چون واقعا یهو دراپ شد واسه همین نمره اش سریع میتونه بالا پایین شه
ولی ظاهرا با پورت وااااقعا خوبی طرفیم رو سوییچ
View attachment 169399