به ضریب ارتباطی نداره بلکه ایشون هم ثبت شدنچه ضریبی داره لایف استایل
این همه 9 ثبت شد این اومد همرو شست
احتمال میدم پایین نده چون معمولا زمانی خودشو نشون میده که قشنگ دیده بشه و پای بازی های خیلی معروف و مورد انتظار در میون باشه مثل آنچارتد4 , بتلفیلد1 و رزیدنت 7 . مثلا ممکنه زمان هورایزن موقیعت بهتری باشه برا دیده شدنمنتظر نمره واشنگتن پست هستماینقدر که منتظر اینم منتظر نمره گیم اسپات با پالیگان نیستم
![]()
همیشه پای یه اسگول درمیان هست...!!!!!
جالبه سایت اصلا سخت گیری نیست و اکثر اوقات نمره بالا میده حالا این دفعه خواسته خلاف جهت آب شنا کنه :laughing:همیشه پای یه اسگول درمیان هست...!!!!!
باید یه جوری خودشون رو نشون بدن..!همه ی سایتها و مجلات سختگیر که مو از ماست میکشن این بازی رو تحسین کردن اینا چی میگن من نمیدونم...!!!!!
منم برای همین این لقب مقدس رو دادم بهشون...!!!!!!والا الان دیگه خیلی زور داره بخواد همچین نمره ای به این بازی بده اونم بازیکه اصلا هیچ حرف و حدیثی پشتش نیست یعنی ادعایی نداره واسه این زور داره یه سایت اینطوری بیاد یه نمره چرت بده..!!!جالبه سایت اصلا سخت گیری نیست و اکثر اوقات نمره بالا میده حالا این دفعه خواسته خلاف جهت آب شنا کنه :laughing:
اون 6.5 رو ولش کن دیگه هر کس این بازی انجام بده نمره زیر 8.5 برا این بازی کاملا دیوانگیه جریان سر خوده سایته دقت کن پلی استیشن این سایت کلا مدافع سونی بود یعنی بازی افتضاح بود بهش 9 میدادیک 6.5 هم اومده به اون گیر نمیدین 7.5 که بد نیست نمره خوب محسوب میشه
خودت که از مدافع های سخت بازی بازی گرفتی که میگی زیر 8.5 حرامه ؟اون 6.5 رو ولش کن دیگه هر کس این بازی انجام بده نمره زیر 8.5 برا این بازی کاملا دیوانگیه جریان سر خوده سایته دقت کن پلی استیشن این سایت کلا مدافع سونی بود یعنی بازی افتضاح بود بهش 9 میدادنمیگیم حالا انتظار داریم پارتی بازی کنه ولی این سایت اصلا سختگیر نبوده ولی جدیدا داره غیر منطقی به بازیا سونی نمره پایین میده
همون خودزنیه خودمونه سونی داره از خودی ضربه میخوره
![]()
داداش برو تاپیک nioh ببین کی داره از بازی تعریف میکنهخودت که از مدافع های سخت بازی بازی گرفتی که میگی زیر 8.5 حرامه ؟![]()
علیرضا جان گفتم که انتظار نداریم به بازی سر جریان اسمش نمره بالا بده(بیایی پست خودم رو نقل و قول کنی بهترهاینو چند بار دیدم بهش اشاره میشه ولی من این قضیه خودزنی رو نمیفهمم!
حالا چون سایته توی اسمش PS داره از خوده سونیه و باید نمرههای بالا بهش بده؟! این Playstation LifeStyle اصلا شعارش اینه: "اولین سایت مستقل Playstation" این یعنی هیچ ارتباطی با سونی و ... ندارن و یه سایته مستقل هستش که اخبار PS رو پوشش میده و بازیهایی که واسه پلتفرمهای سونی منتشر میشه و نقد میکنه...حالا ممکنه از یه بازی خیلی خوششون بیاد و ممکنه از یه بازی دیگه خیلی راضی نباشن.
یه چیز دیگه هم اینکه بیشتر باید از Team Ninja واسه عالی بودن بازی تقدیر کرد نه سونی! سونی تازه 3-4 ماهه که ناشر بازی شده و فقط زرنگی کرد و این IP رو زد به جیب!
در کل چیزی که مهمه اینه که بازی فوقالعاده از آب دراومده و قراره ساعتهای زیادی رو باهاش سپری کنیممطمئنم آخر سال جوایز زیادی رو هم میبره.