نمیدونستم شما عضو تحریریه هستین و از تمام برنامه های ما آگاه. منکر مشکلات موجود نیستم، اما باید محدودیت های موجود دبشه چه فایده داره وقتی تحریریه تیمه تعطیله سالی یک نقد میخوین بدین ؟ اون موقع که باید حساب میشد متا نمیزاشت نوش دارو بعد از مرگ سهراب
از طریق ارتباط نزدیک با یکی از اعضا از درون تحریریه اطلاعات کاملی دارم و اوضاع مشخصه فعلا که خوب نیست اینو تو نقد ها حتی میشه دید که تک و توک میاد به قولی رنگ رخساره خبر میدهد از سر دروننمیدونستم شما عضو تحریریه هستین و از تمام برنامه های ما آگاه. منکر مشکلات موجود نیستم، اما باید محدودیت های موجود د
در حال حاضر را هم در نظر بگیرید. به علاوه اوضاع کاملا در حال تغییره و در آینده نه چندان دور خبر های خوبی خواهیم داشت.
فعلا که رنگ رخساره نشون میده تنها سایت بازی ایرانی هستیم که نمرات نقدمون توی معتبرترین مرجع جهانی یعنی Metacritic داره ثبت میشهاز طریق ارتباط نزدیک با یکی از اعضا از درون تحریریه اطلاعات کاملی دارم و اوضاع مشخصه فعلا که خوب نیست اینو تو نقد ها حتی میشه دید که تک و توک میاد به قولی رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
ارتباط نزدیکتون با اعضای تحریریه، مثل جریان همون دوستی صمیمیتون با من هست که قبلا به سردبیر گفته بودین دیگه(در حالی که به هیچ وجه هیچ گونه ارتباط و شناختی از من نداشتید)؟ خب خوبهاز طریق ارتباط نزدیک با یکی از اعضا از درون تحریریه اطلاعات کاملی دارم و اوضاع مشخصه فعلا که خوب نیست اینو تو نقد ها حتی میشه دید که تک و توک میاد به قولی رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
اونو زیاد جدی نگیر ولی فقط جایی که به نفعت نیست نگو بگو که تخصص زیادی هم نداشتی تو ترجمه و بخش هاییش مونده بودی اگه میخوای کلش بگی کلش بگو حرف زدن خیلی راحته ولی بهتر صادق باشی اون هم بخش کوچکی بود که من گفتم شاید با اون بتونید کمک کنید که متوجه شدم متاسفانه سطح تخصصتون از زبان بسیار پایینهارتباط نزدیکتون با اعضای تحریریه، مثل جریان همون دوستی صمیمیتون با من هست که قبلا به سردبیر گفته بودین دیگه(در حالی که به هیچ وجه هیچ گونه ارتباط و شناختی از من نداشتید)؟ خب خوبهارتباطاتتون را قوی تر هم بکنید
جدا از این حرفها، کاری نداره مثل بقیه سایت ها، بازی ها را بازی نکرده نقد کنیما!!!
دی وان هم که سهله، قبل از ریلیز میفرستیم روی سایت
یه بار گفتم، بازم میگم :مشکلاتی که در سایت می بینید در حال رفع اند. اما یه شبه انتظار تغییر نداشته باشید. کم کم در حال جبران کمبود ها هستیم.
بله سطح زبان من به شدت پایینه، اما نمیدونم چرا 4 سال پیش دیپلم زبان گرفتم.اونو زیاد جدی نگیر ولی فقط جایی که به نفعت نیست نگو بگو که تخصص زیادی هم نداشتی تو ترجمه و بخش هاییش مونده بودی اگه میخوای کلش بگی کلش بگو حرف زدن خیلی راحته ولی بهتر صادق باشی اون هم بخش کوچکی بود که من گفتم شاید با اون بتونید کمک کنید که متوجه شدم متاسفانه سطح تخصصتون از زبان بسیار پایینه
درباره بخش بعدی حرفات که خواستی پیام های خ1و1ی میفرستم برات که یک موقع به شک نیافتی
اما بخش دیگه که از سایت دیگه حرف میزنی اتهام نباید زد به سایت دیگه
بازی تازه به دستمون رسیده و نقدش هم تا یه مدت دیگه آماده میشه.نمراتش خیلی خوبه تبریک به دوستان PS فن از جمله خودم. دوستان نقد این بازی تو سایت منتشر شده یا نه؟چون من تو متاکریتیک هنوز نمره ی بازی سنتر رو ندیدم.راستی نقد آنچارتد ۴ هم به متاکریتیک ارسال شده یا نه؟خیلی دوس دارم ۱۰ انچارتد رو زودتر ببینم d:
مثل شما مثل کسی هست که علاوه بر اینکه نمیتونه موفقیت دیگران رو ببینه بلکه سعی میکنه بر سر راهشون هم سنگ بندازه.اونو زیاد جدی نگیر ولی فقط جایی که به نفعت نیست نگو بگو که تخصص زیادی هم نداشتی تو ترجمه و بخش هاییش مونده بودی اگه میخوای کلش بگی کلش بگو حرف زدن خیلی راحته ولی بهتر صادق باشی اون هم بخش کوچکی بود که من گفتم شاید با اون بتونید کمک کنید که متوجه شدم متاسفانه سطح تخصصتون از زبان بسیار پایینه
درباره بخش بعدی حرفات که خواستی پیام های خ1و1ی میفرستم برات که یک موقع به شک نیافتی
اما بخش دیگه که از سایت دیگه حرف میزنی اتهام نباید زد به سایت دیگه
ممنون.امیدوارم nioh رو زودتر نقد کنید چون از تنها رسانه فارسی که امتیازاتش تو متاکریتیک ثبت میشه انتظار زیادی میرهبله سطح زبان من به شدت پایینه، اما نمیدونم چرا 4 سال پیش دیپلم زبان گرفتم.
آون متن هم شما میتونی بذاری همینجا و ببینی کامل ترجمه می کنم یا. اما دلیلی نمیدیدم که برای شما ترجمه کنم. همون قدر هم که من را به اشتباه انداختید و براتون ترجمه کردم کافی بود.
و در ضمن بدونید که من درباره بقیه یا حرفی نمی زنم، یا آگه می زنم مدارک مستندی دارم.
این بحث را هم دیگه لازم نمی دونم که ادامه داشته باشه.
بازی تازه به دستمون رسیده و نقدش هم تا یه مدت دیگه آماده میشه.
انچارتد هم با توجه به اینکه زمان زیادی ازش گذشته مشخص نیست که آیا متاکریتیک حاضر به ثبتش هست یا نه.