چون چند بار دیگه هم این جمله رو از کاربرای دیگه شنیده بودم دیگه نقلقول نکردم و کلی گفتم...شایدم خودت بودی که چند بار بهش اشاره کردیعلیرضا جان گفتم که انتظار نداریم به بازی سر جریان اسمش نمره بالا بده(بیایی پست خودم رو نقل و قول کنی بهتره) اما اگه سابقه نمرش رو نگاه کنی به بازی هایی که شاید ارزششون 7 یا هشت بوده داده 10
این چیز عجیبی هم نیست الان چندتا سایت برا xbox هم هست که فقط بازیا این شرکت رو نقد میکنه و اتفاقا گفتن مستقلند اما نمره خیلی بالایی به عنوانین کنسولشون دادن ولی من اصلا کاری ندارم که حالا چه فازی برداشتن یا شاید به اون بازیا به قول خودشون واقعا حقشون بوده که یه همچین نمره بالایی دادن کلا خواستم بگم جدیدا دارن یه همچین کاری میکنه این سایت و انصافا نمره پایینی به عنوان های انحصاری که حقشون نیست میده
![]()
Nioh reviewNioh is the best action game in a decade"
Search for the Kodama: Nioh review |Nioh is easily the best action RPG I’ve played in some time.
Digitally Downloaded
"Nioh is a better game than what From Software has achieved"
Game Rant
Nioh may borrow Onimusha‘s art style, Dark Souls‘ challenging combat, and Diablo‘s loot-farming, but it combine these elements in a way that makes it feel like a unique experience. Everything comes together to create a wholly engrossing action-RPG that’s hard to put down, with Nioh standing as an impressive return to form for Team Ninja after spending a decade in development hell. In short, Nioh is Team Ninja’s best game in years, and should leave fans plenty excited for the next Ninja Gaiden
ایرادایی که از بازی گرفته منو روانی کرده این سایت نمرش از 5 هست اومده به گرافیک بازی داده 2
اینا همش به خاطر مصرف بیش از حد الکل توسط اون منتقدهایرادایی که از بازی گرفته منو روانی کرده این سایت نمرش از 5 هست اومده به گرافیک بازی داده 2حالا این هیچی اومده گیر داده ارزش بازی فقط 25 ساعته پس نمره 2.5
اینا رو من خیلی دوس دارم رو در رو ببینمشون بهشون بگم هیچی از گیمری حالیت نیست تازه بهترین قسمت بازی کنترلشه داده بهش 4
![]()
FS با سری سولز به چیزی دست پیدا کرد که تا به اون موقع نظیرش وجود نداشت و یه شاخص جهانی به وجود آورد و خیلی از سازنده ها تلاش کردن بازیشونو ذره ای شبیه به سری سولزبورن بسازن. حالا یه بازی که از ریشه المان های بازی های دیگه رو استفاده کرده و هیچ ایده اوریجینالی نداره، بهتر از منبع الهامش میشه؟Nioh is a better game than what From Software has achieved
بله، به این مورد کاری ندارم اما بازی ای که از المان های بازی های دیگه استفاده میکنه میتونه از منبع الهامش یا منابع الهامش بهتر باشه. نمونه هاشم موجودهاین جمله واقعا لول داره:
FS با سری سولز به چیزی دست پیدا کرد که تا به اون موقع نظیرش وجود نداشت و یه شاخص جهانی به وجود آورد و خیلی از سازنده ها تلاش کردن بازیشونو ذره ای شبیه به سری سولزبورن بسازن. حالا یه بازی که از ریشه المان های بازی های دیگه رو استفاده کرده و هیچ ایده اوریجینالی نداره، بهتر از منبع الهامش میشه؟
کاری ندارم که خود بازی خوب از آب در اومده و Team Ninja تونسته به خوبی این عناصر رو با هم ترکیب کنه و یه چیز تر و تمیز بسازه چون از طرف دیگه هر کسی هم نمیتونه صرفا با الهام گرفتن از المان های بازی های مختلف و ترکیبشون، یه چیز مناسب و درخور بسازه. این جوگیری منتقدا هم داستان شده![]()
اخه چرا وقتی چیزی بازی نکردی هی از خودت قضاوت میکنی الان برای pc اومده بود اینجوری اتهام نمیزدی اره الهام برداری کرده ولی بازی کنی متوجه میشی که ایده های خودش وارد کرده و با سری سولز تفاوت داره کاری ندارم بهتره اصن ضعیف تراین جمله واقعا لول داره:
FS با سری سولز به چیزی دست پیدا کرد که تا به اون موقع نظیرش وجود نداشت و یه شاخص جهانی به وجود آورد و خیلی از سازنده ها تلاش کردن بازیشونو ذره ای شبیه به سری سولزبورن بسازن. حالا یه بازی که از ریشه المان های بازی های دیگه رو استفاده کرده و هیچ ایده اوریجینالی نداره، بهتر از منبع الهامش میشه؟
کاری ندارم که خود بازی خوب از آب در اومده و Team Ninja تونسته به خوبی این عناصر رو با هم ترکیب کنه و یه چیز تر و تمیز بسازه چون از طرف دیگه هر کسی هم نمیتونه صرفا با الهام گرفتن از المان های بازی های مختلف و ترکیبشون، یه چیز مناسب و درخور بسازه. این جوگیری منتقدا هم داستان شده![]()