امتیازات Nioh

کاش سونی برای بازیا‌ش فروش اقساطی بزاره، کفگیر خورده ته دیگ،چخبره اینهمه عنوانه AAA
پ. ن:
از یه نظر خوبه بریم کنسول رقیب رو بخریم، بنظرم سالی یکی دوتا بازی درست درمون میاد براش که به بودجه ی من مستضعف میخوره:دی

IGN و GameSpot از بازی خوششون اومده ولی میزان سختی بازی برای منتقد Polygon بیش از حد بوده و بعیده که نمره‌ی خوبی بده.

پ.ن: من فقط دموی اول رو بازی کردم و چون ازش خیلی خوشم اومد، دموی دیگه‌ای ازش بازی نکردم و تریلری هم از بازی ندیدم.
به شدت منتظر بازی کردن Nioh هستم 8->

IGN و GameSpot از بازی خوششون اومده ولی میزان سختی بازی برای منتقد Polygon بیش از حد بوده و بعیده که نمره‌ی خوبی بده.

پ.ن: من فقط دموی اول رو بازی کردم و چون ازش خیلی خوشم اومد، دموی دیگه‌ای ازش بازی نکردم و تریلری هم از بازی ندیدم.
به شدت منتظر بازی کردن Nioh هستم 8->
اگه بخواد به دلیل سخت بودن بازی بهش نمره کم بده گیمر بودن خودش رو زیر سوال برده دیگه اینا بازی هایی هستن که باید کم کم بازی رو پیش ببری تمام تاکنیکا دشمنا رو بشناسی حسابی هم بمیری بعدش که دیگه لول اپ کردی و حرکات دشمن هم بلد شدی میتونی خیلی راحت بازی رو پیش ببری اصلا لذت اینجور بازیا همنیه واقعا برا من هیچی بلاد نمیشه هنوز تو فکرشم این دوتا دمویی هم که از این بازی رفتم کاملا نشون داد هم پایه اون دوتا میاد

• Like
Reactions: WCW
XGN 9.2/10
LaPs4 9.2/10

در سایت Metacritic ثبت میشند .

پ.ن: مثل اینکه در مورد موفقیت بازی اشتباه کردم :expressionless:
من هنور منتظرم بیایی جواب کامنته من درمورده این که چرا پیش بینی کردی متا 72 میشه رو بدی:D
درضمن اینا ثبت شده بودند:)

• Like
Reactions: jhoobin and Amin.AP
بشخصه اعتقادی به متا ندارم یعنی اونو مبنای خوب یا بد بودن یه بازی نمیدونم ولی اصلا تصور همچنین نمراتی رو برای یک انحصاریه بی ادعا نداشتم ^:)^
ظاهرا بلادبورنیه برای خودش، دست مریزاد سونی

واقعا این امتیازات برای یه بازی بی ادعا واقعا عالیه کاری به انحصاری بودن یا نبودنش ندارم ولی واقعا عالیه با این متا یاده سری اوله NG افتادم یعنی دقیقا همون چیزی رو که باید تو سری اصلی NG میدیدم اینجا دارم میبینم اونم با یک تنوع بسیار عالی و درگیری بالاتر و سخت تر واسه ی من که با سری DS و BLOODBORNE زندگی کردم واقعا محشره و عالیه.امیدوارم اولا سه گانه بشه و مثل سه گانه DS هرسری از سری بعد قشنگ تر بشه.بنظر من این پتانسیل رو داره.

Z7FXX.jpg

IGN: 9.6/10
Meristation: 8.7/10
هولی شت! 9.6 !!!!!:nomouth:

an early goty contender که میگویند همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or