امتیازات Nioh

اون که 7.5 داده اینو گفته:
Nioh بازی سختی است و شاید بتوان آن را گاهی خیلی سخت دانست. بازی نیاز به تمرکز ویژه شما دارد و باید همواره تمامی حواس‌تان به بازی باشد. گاهی سختی بیش از حد یک بازی نمی‌تواند ملاک موفقیت آن باشد پس Nioh را تنها می‌توانم به بازی‌بازان حرفه‌ای توصیه کنم.

خوراک اونایی که Ds بازن و حتی یکسری گفتن برای NG هم وارث خوبیه

آقا این چه وضعشه بخش امتیازات رو انحصاریهای سونی اشغال کردن:Dسونی تهدید کرده بود امسال تمرکزش روی نرم افزاره,مثل ترامپ فاصله حرف تا عملش خیلی کمه:D

EDBcf.jpg

ign نمره فعلیش 9 هست سابقه هم نشون داده نمره نهایش یا همینه یا نیم نمره بالاتر:Dکه با نمرش متا یه نمره ای بالاتر میره نمره گیم اسپات هم فکر کنم همین باشه:D حالا دیدیم یه دفعه یه 7 داد به بازی:|

آخرین ویرایش:
ign نمره فعلیش 9 هست سابقه هم نشون داده نمره نهایش یا همینه یا نیم نمره بالاتر:Dکه با نمرش متا یه نمره ای بالاتر میره نمره گیم اسپات هم فکر کنم همین باشه:D حالا دیدم یه دفعه یه 7 داد به بازی:|
بازی خونریزی یا قطع عضو هم داره درسته ؟

این چه وضعشه خدا وکیلی گندش رو در اوردن ... این چه نمراتیه .. حالا باید چه خاکی تو سرمون بریزیم ...
.
.
.
.
.
.
.
اقا پول نداریم .. پ و ل نداریم .... حسرت به دل میمونیم ... بد بختی یکشونم fail نشده ... که بشه بیخیالش شد. تو چه شرایطی ما رو قرار دادن ... تازه هنوز پرسونا ۵ و هورایزنم مونده ... من میرم کلیم رو بفروشم

lxbm_aa.png

برای یه ip جدید با توجه به سبکش فوق العادس .

سونی دوباره افتاده رو غلطک و داره مثل بولدوزر از بقیه رد میشه :D

الان من هنوز فرصت نکردم یکی از محبوبترین فرانچایزهای عمرم یعنی final fantasy رو بازی کنم . اگه اجازه بدن بازی میکنم :D

Team ninja از خطاش توی NG3 درس خوبی گرفت و اینجا دقیقا همون مواردی که تو Ng3 باید اعمال میکرد انجام داد به نظرم سختی این بازی میتونه از DS هم بیشتر باشه

• Like
Reactions: s.1
تازه Nier و هورایزن موندن ، خدایا این آخر سال خودت رحم کن بهمون ، شانس آوردیم لقب کویر دادن به این میزان انحصاری ، جنگل بود چه خاکی به سر میکردیم :D

اولا که nier دیگه انحصاری نیست برای pc هم تایید شده ثانیا این لقب برای تعطیلات سال 2016 بهش داده شده که کلا last gurdian داشت مغلطه نکنید دیگه من ندیدم کسی راجب 2017 بحث کرده باشه.

سال 2017 هم بعد از لاین اپ (اگر تاخیر نخورن بازی هاش البته) جنگلیه باسه خودش:D

اولا که nier دیگه انحصاری نیست برای pc هم تایید شده ثانیا این لقب برای تعطیلات سال 2016 بهش داده شده که کلا last gurdian داشت مغلطه نکنید دیگه من ندیدم کسی راجب 2017 بحث کرده باشه.

سال 2017 هم بعد از لاین اپ (اگر تاخیر نخورن بازی هاش البته) جنگلیه باسه خودش:D
بفرما xbox one کلا انحصاری یوخودی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or