حالا خود بازی که هیچی،یک نگاه به تریلر DLC سلاح های بازی بکن! بعد میفهمی نبود قطع عضو چقدر تو ذوق میزنه!ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !
اون روزی که برگشتن گفتن فن های بازی قطع عضو و خون و ... نمیخوان، باید فکر اینجاش رو میکردن
پ.ن: فن ها !!
ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !
I was there just watching the trailer, I didn’t really play the game. I did see some of the gameplay. Of course, that game is made by a different team of people. It’s not like I was going to make another one or anything, but I found it completely different from what I would make. More than anything, there was a problem in Sigma II where these blue puffy things would appear [when enemies die] and I thought it was kinda weird. I really worried about the direction of the game, it was just kind of appearing flowing in the air and I thought it really looked funny and strange. But I noticed that they got back to the more violent direction of the game. I didn’t really play it, so I can’t really comment on it. Concept-wise, I think it’s getting back to the real stuff. I don’t think there’s anything I have to worry about.
چند دقیقه پیش داشتم تریلر های DoA 5 رو میدیدم اتفاقا " . اصلا قبل مقایسه با این آشغال نیست ! یکم به نظرم کند شده نسبت به شماره های قبلیش این DoA ، اما همچنان عالی بنظر میرسید ، حالا باس بگیرم بازی کنم ببینم چند مرده حلاجه ، اما "ایمان دارم" خیلی خیلی بهتر از این در میاد . متای دوئا 5 : بالای 72کیوان زیاد خوشحال نباش.DoA 5 هم زیر دست این دوستمونه:d
قدرت XBOX درحدی نبود که بتونه این رو اجرا کنه. وقتی یه اِلِمان موفق به بازی اضافه میشه که منتقد و گیمر تائیدش میکنن و میپسندن; نباید حذف بشه. حالا چون Ninja Gaiden قطع عضو نداشت (سال 2004) نمیشه بگیم "خُ OKـیه دیگه، این به اون در".مشکل قطع عضو نیست! مگه Ninja Gaiden قطع عضو داشت؟
چند دقیقه پیش داشتم تریلر های DoA 5 رو میدیدم اتفاقا " . اصلا قبل مقایسه با این آشغال نیست ! یکم به نظرم کند شده نسبت به شماره های قبلیش این DoA ، اما همچنان عالی بنظر میرسید ، حالا باس بگیرم بازی کنم ببینم چند مرده حلاجه ، اما "ایمان دارم" خیلی خیلی بهتر از این در میاد . متای دوئا 5 : بالای 72!
===
راستی یه چیز دیگه ، علی گرافیک نینجا گایدن 3 از نینجا گایدن بلک ضعیف تره !
Shame On Hayashi...
دوستان من هم Black رو که به عقیده بعضی ها بهترین HnS تاریخ هست رو بازی کردم.نسخه دوم همین مجموعه رو هم که به عقیده خودم نقطه سقوط فرنچایز بود رو هم بازی کردم.ولی هنوز هم سر حرفم هستم.اگه بازی داستان خوبی داشته باشه نه متا برام ارزش داره،نه گیماسپات و نه آیجیاِن.
این نقد ها هم خود بازی رو بررسی نمیکنه بلکه با نسخه قبلی مقایسش میکنن.به همین دلیل این متای اسفبار رو گرفته.دقت کنید از بازی دفاع نمیکنم فقط نظرم رو میگم.
تریلر ها ناامیدم کردن نسبت به گیمپلی ولی فقط تنها دلیل من برای تجربه این بازی داستانش هست و بس.که اونم امیدوارم ناامیدم نکنه چون در اینصورت یکی از بهترین فرانچایز های برای همیشه به زباله دان تاریخ میره.
Lavigne بخونه(!)
کیوان زیاد خوشحال نباش.DoA 5 هم زیر دست این دوستمونه:d
این بازی کجاش گیم پلیش محشره؟این بازی از همون اولشم از اون دست بازیهایی بود که با گیم پلی محشرش همه رو شیفته خودش کرد ......
الانم به نظر من نون همون گیم پلی خوبش رو میخوره ...... در کل امتیازاتی که بهش داده شده تا حالا از نظر من منصفانه بوده .