امتیازات Ninja Gaiden 3

ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !
حالا خود بازی که هیچی،یک نگاه به تریلر DLC سلاح های بازی بکن! بعد میفهمی نبود قطع عضو چقدر تو ذوق میزنه!
نبود سلاح توی چنین بازیی برات مهم نیست؟ :d پس این وسط چیش مهمه ؟ :d فقط طراحی خود ریو ؟ :d

ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !

هایاشی و تیم نینجا هم فکرایی مثل شمارو تو ذهنشون پروروندن که الا نمرات 4 5 داریم میبینیم.:d

مشکل قطع عضو نیست! مگه Ninja Gaiden قطع عضو داشت؟

مهم مکانیسم گیم پلی هست که تو NGIII تمام طراحی و شاهکارهای ایتاگاکی (کهما بهش میگیم میراث ایتا) رو ریختن دور و اساسا با گند زدن تو ساختار بازی خواستن بازی رو برای عموم ساده کنن! بازی رو که هنوز تجربه نکردم اما تو E3 که نگاه کردم به شدت منو یاد HnS های چیپ مینداخت که فقط باید بدون هیچ تکنیک و مهارتی بزنی بری جلو! ان مرحله ایش هم که همه جا رو مه گرفته بود و تریپ کخفی کاری بود انقدر فاجعه بود که من اصلا دیگه ادامه ندادم و فرض کردم سازنده ها شوخی کردن!

نمیدونم چند بار اینو گفتم اما بازم روش تاکید میکنم چون خیلی مهمه، لذت اصلی Ninja Gaiden ای که ایتا طراحی کرد و بقیه نمیتونن در این بود که با انعطافی وحشتناک بالا نصبت به مهارت گیمرها واکنش نشون میداد و سختی بازی یه سختی چیپ و درپیت نبود! وقتی بازی رو روی مسترنینجا بازی میکردی بازی تمام مهارتت رو به چالش میکشید و اگه میتونستی سرعتش واکنش و مهارتت تو اجرای کامبوهارو بالا ببری بازی در عین سخت بودن لذت بخش و دوست داشتنی میشد! در صورتی که مثلا GoW تو سختی بالا بیشتر شبیه شکنجه هست تا بازی! من بازی سخت زیاد بازی کردم، تو اکثر غریب اتفاقشون فقط خواستم بازی تموم بشه بره پی کارش که یا مثلا تروفیش رو بگیرم و یا حس پرو بودن خودم رو ارضا کنم و بگم من این بازی رو روی هارت تموم کردم! اما وقتی NG رو روی مسترنینجا میرفتم هیچ اجباری روی خودم حس نمیکردم، واقعا دوست داشتم بازی کنم! بعضی جاها میشد که صد بار میسوختم اما همیشه میدونستم که ایراداز طراحی بازی نیست بلکه من واکنش هام درست نبودن و اگه بهتر بازی میکردم همه چیز حل بوده! در نتیجه هر حتی وقتی برای بار هزارم میمردم با اشتیاق بیشتری بازی رو از اول ادامه میدادم!

تو NG جدید اثری از هیچ کدوم از اینا که گفتم نیست! شما فقط کافی هست یه ریتم رو یادبگیری و به هرکی رسید... تموم! سطحی شدن بازی و چیپ شدن تمام مکانیسم استثناییش بزرگترین مشکلی هست که ما با بازی داریم! ما یه بازی حرفه ای میخوایم نه یه آشغالی که صرفا برای یه بار دیگه کنترل ریو رو به دستمون بده! ماها 10 12 ساله نیستیم به خدا!

مصاحبه GameInformer با ایتاگاکی در تاریخ 16 جون 2011 درباره ای تریلر Ninja Gaiden 3

I was there just watching the trailer, I didn’t really play the game. I did see some of the gameplay. Of course, that game is made by a different team of people. It’s not like I was going to make another one or anything, but I found it completely different from what I would make. More than anything, there was a problem in Sigma II where these blue puffy things would appear [when enemies die] and I thought it was kinda weird. I really worried about the direction of the game, it was just kind of appearing flowing in the air and I thought it really looked funny and strange. But I noticed that they got back to the more violent direction of the game. I didn’t really play it, so I can’t really comment on it. Concept-wise, I think it’s getting back to the real stuff. I don’t think there’s anything I have to worry about.

خلاصش میگه که اون چيزی که من ديدم کاملاً تفاوت داره با ساخته من....ظاهر بازی بسيار من رو نگران میکنه و خنده دار و عجيب به نظر میرسه..

و در اخر

99733762882705525663.gif

زنده باد ایتا.

Shame On Hayashi...
دوستان من هم Black رو که به عقیده بعضی ها بهترین HnS تاریخ هست رو بازی کردم.نسخه دوم همین مجموعه رو هم که به عقیده خودم نقطه سقوط فرنچایز بود رو هم بازی کردم.ولی هنوز هم سر حرفم هستم.اگه بازی داستان خوبی داشته باشه نه متا برام ارزش داره،نه گیم‌اسپات و نه آی‌جی‌اِن.
این نقد ها هم خود بازی رو بررسی نمیکنه بلکه با نسخه قبلی مقایسش میکنن.به همین دلیل این متای اسفبار رو گرفته.دقت کنید از بازی دفاع نمیکنم فقط نظرم رو میگم.
تریلر ها نا‌امیدم کردن نسبت به گیم‌پلی ولی فقط تنها دلیل من برای تجربه این بازی داستانش هست و بس.که اونم امیدوارم نا‌امیدم نکنه چون در اینصورت یکی از بهترین فرانچایز های برای همیشه به زباله دان تاریخ میره.

Lavigne بخونه(!)

کیوان زیاد خوشحال نباش.DoA 5 هم زیر دست این دوستمونه:d

چند دقیقه پیش داشتم تریلر های DoA 5 رو میدیدم اتفاقا " . اصلا قبل مقایسه با این آشغال نیست ! یکم به نظرم کند شده نسبت به شماره های قبلیش این DoA ، اما همچنان عالی بنظر میرسید ، حالا باس بگیرم بازی کنم ببینم چند مرده حلاجه ، اما "ایمان دارم" خیلی خیلی بهتر از این در میاد . متای دوئا 5 : بالای 72 :دی !
===
راستی یه چیز دیگه ، علی گرافیک نینجا گایدن 3 از نینجا گایدن بلک ضعیف تره !

آخرین ویرایش:
مشکل قطع عضو نیست! مگه Ninja Gaiden قطع عضو داشت؟
قدرت XBOX درحدی نبود که بتونه این رو اجرا کنه. وقتی یه اِلِمان موفق به بازی اضافه میشه که منتقد و گیمر تائیدش میکنن و میپسندن; نباید حذف بشه. حالا چون Ninja Gaiden قطع عضو نداشت (سال 2004) نمیشه بگیم "خُ OKـیه دیگه، این به اون در".
قطع عضو تاثیر زیادی روی گیم‌پلی (مکانیسم) و هوش مصنوعی داشت، هرکسی هست انکار کنه؟

چند دقیقه پیش داشتم تریلر های DoA 5 رو میدیدم اتفاقا " . اصلا قبل مقایسه با این آشغال نیست ! یکم به نظرم کند شده نسبت به شماره های قبلیش این DoA ، اما همچنان عالی بنظر میرسید ، حالا باس بگیرم بازی کنم ببینم چند مرده حلاجه ، اما "ایمان دارم" خیلی خیلی بهتر از این در میاد . متای دوئا 5 : بالای 72 :دی !
===
راستی یه چیز دیگه ، علی گرافیک نینجا گایدن 3 از نینجا گایدن بلک ضعیف تره !

من تازه داشتم نسخه آلفای دموی DOA5 رو بازی می کردم چیز خیلی باحالی بود خیلی از این نینجا گایدن بهتر ولی مبارزات یکم کند بود

این بازی از همون اولشم از اون دست بازیهایی بود که با گیم پلی محشرش همه رو شیفته خودش کرد ......
الانم به نظر من نون همون گیم پلی خوبش رو میخوره ...... در کل امتیازاتی که بهش داده شده تا حالا از نظر من منصفانه بوده .

Shame On Hayashi...
دوستان من هم Black رو که به عقیده بعضی ها بهترین HnS تاریخ هست رو بازی کردم.نسخه دوم همین مجموعه رو هم که به عقیده خودم نقطه سقوط فرنچایز بود رو هم بازی کردم.ولی هنوز هم سر حرفم هستم.اگه بازی داستان خوبی داشته باشه نه متا برام ارزش داره،نه گیم‌اسپات و نه آی‌جی‌اِن.
این نقد ها هم خود بازی رو بررسی نمیکنه بلکه با نسخه قبلی مقایسش میکنن.به همین دلیل این متای اسفبار رو گرفته.دقت کنید از بازی دفاع نمیکنم فقط نظرم رو میگم.
تریلر ها نا‌امیدم کردن نسبت به گیم‌پلی ولی فقط تنها دلیل من برای تجربه این بازی داستانش هست و بس.که اونم امیدوارم نا‌امیدم نکنه چون در اینصورت یکی از بهترین فرانچایز های برای همیشه به زباله دان تاریخ میره.

Lavigne بخونه(!)

واقعا چیش موجبات سقوط این سری رو توی شماره دوم فراهم کرد ؟:d NG یه گیم پلی خشن و تکنیکی داره که توی هر دو شماره بوده اتفاقا کسایی هم که میگن بازی تو شماره دوم بالانس نبوده یا مابقی سلاحها کارآمد نبودن و از این حرفا... مشکل از خودشونه !من شخصا تو این سری انتظار داستان ندارم و فقط برام گیم پلی مهمه که دقیقا دوستان در team ninja همینو زدن به fu*ck دادن.

این بازی از همون اولشم از اون دست بازیهایی بود که با گیم پلی محشرش همه رو شیفته خودش کرد ......
الانم به نظر من نون همون گیم پلی خوبش رو میخوره ...... در کل امتیازاتی که بهش داده شده تا حالا از نظر من منصفانه بوده .

این بازی کجاش گیم پلیش محشره؟
من چون کنسول ندارم چیزی نمی گم ولی با توجه به نظر بچه ها و امتیازهای درخشان 4 و 5 که گرفته و با توجه به سابقه خوبه این سری بازی، باید قبول کرد که NG3 گند زده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or