امتیازات Ninja Gaiden 3

Falcon's Talon:((:((:((:((
Gamespot هم منتظر این DLC مجانی اسلحه ها بوده واسه همین هنوز نمره نداده
من نمیدونم این DLC دادن رو کی باب کرد ولی با این کارش عملا یه پاش رو گذاشت اونور صنعت بازی ، یا پاش هم اینور و باقی ماجرا...

این هم اضافه کنم که رسم هست بازی رو بدون DLC ها و پچ هایی که براش میاد نقد میکنن و امتیاز میدن.

آخرین ویرایش:
خندیدن Itagaki به TN .

99733762882705525663.gif

ادم واقعا حرسش میگیره IP به این خوبی را گند زدن توش .

دقت کرديد وقتی يه نمره پايين واسه يه بازی مياد آدم يکم ناراحت میشه ؟ ولی در رابطه با اين بازی کاملاً بر عکسه

هر امتياز پايين باعث خوشحالی و هر امتياز بالا باعث ناراحتی میشه...من که اينجوريم...شماهارو نمیدونم...

خيلی دوست دارم متا زير 6 بمونه در مجموع.

h7t63xm3a2294npkmnah.jpg

ترکیدم:d
پس حتما باید منتظر بازی بعدی Itagaki باشیم نه این :d
هر جا Itagaki باشه ما هم باید اونجا باشیم:d

bayonetta>god of war> . . . . . . .
فعلا جایگاه سوم خالیه :d

خوب همون طور که قبلا هم طی نمایش تریلر ها و باقی ماجرا ها و عکس های بازی ..
Team Ninja 'معظم اعلام کرده بودند که ، میخوان تو این نسخه لایه های تاریک نینجا ما رو نشون بدن و واقعا ثابت کردند که تو این کار خبره اند.:)
اشک Itagaki رو هم دراوردن از بس که خندید.>:d<
ما رو باش متای 75 پیش بینی میکردیم در خوش بینانه ترین حالت.b-)

ظاهرا سایت ها برای نمره دادن خیلی سخت گیری می کنند و باز یرا کاملا با شماره قبلی مقایسه می کنند و نبود شمشیر و ادوات جنگی باعث شده تا تمامی سایت ها تو کمترین حالت بین 2 تا 3 نمره از باز ی کم کرده اند !

ظاهرا سایت ها برای نمره دادن خیلی سخت گیری می کنند و باز یرا کاملا با شماره قبلی مقایسه می کنند و نبود شمشیر و ادوات جنگی باعث شده تا تمامی سایت ها تو کمترین حالت بین 2 تا 3 نمره از باز ی کم کرده اند !

هوش مصنوعی ضعیف ، مبارزات خر تو خر ، نبود سلاح جدید ، حذف ویژگیهای خوب شماره قبل از قبیل قطع عضو و ساده شدن بیش از حد بازی فقط از مشکلات گیم پلیشه ! حتی داستانش هم که اینقدر روش مانور دادن خیلی از سایتا ازش ایراد گرفتن و گفتن از حد یه انیمه ساده بیشتر نرفته.
حالا به اینا میگی سخت گیری ؟ قبول کن اینا فقط برا تیغ زدن این bullshi*t رو دادن بیرون.

هوش مصنوعی ضعیف ، مبارزات خر تو خر ، نبود سلاح جدید ، حذف ویژگیهای خوب شماره قبل از قبیل قطع عضو و ساده شدن بیش از حد بازی فقط از مشکلات گیم پلیشه ! حتی داستانش هم که اینقدر روش مانور دادن خیلی از سایتا ازش ایراد گرفتن و گفتن از حد یه انیمه ساده بیشتر نرفته.
حالا به اینا میگی سخت گیری ؟ قبول کن اینا فقط برا تیغ زدن این bullshi*t رو دادن بیرون.
ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !

به Operation Bullshit هم 6 داده !
ترحم بر پلنگ تيز دندان، ستمكاري بود بر گوسفندان. باز Operation Bullshit (:دی) یه Coop چهار نفری داره، میشه گفت L4D ـه TPS هست. اگر به اون بدیم 6 باید به Ninja LOLden 3 بدیم 3.
با توجه به نمره های این بازی و RE مشتاقانه منتظر نمرات DMC هستم....:d>:d
اکسکیوز موآ :دی DMC جدید حداقل ویدئوهای قابل قبولی ارئه داده. گیم پلیش اون چیزی هست که باید باشه، محیطهاش و ... . نه مثل اینها فقط از مرحله London ویدئو منتشر کردن =)). همون موقع خیلی ها میگفتن "یه گندی زندن که جزات نمیکنن بجز لندن جای دیگه رو نشون بدن". همین مورد باعث میشه به DMC امید داشته باشم حداقل زیر 8 نمره نیاره.

پ.ن. ببخشید بابت off-topic.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or