من نمیدونم این DLC دادن رو کی باب کرد ولی با این کارش عملا یه پاش رو گذاشت اونور صنعت بازی ، یا پاش هم اینور و باقی ماجرا...Falcon's Talon
Gamespot هم منتظر این DLC مجانی اسلحه ها بوده واسه همین هنوز نمره نداده
چه دستبالا نمره داده!. بیشتر از 4-5 بدن درحق بازیهای دیگه ظلمـه به خدا.
ظاهرا سایت ها برای نمره دادن خیلی سخت گیری می کنند و باز یرا کاملا با شماره قبلی مقایسه می کنند و نبود شمشیر و ادوات جنگی باعث شده تا تمامی سایت ها تو کمترین حالت بین 2 تا 3 نمره از باز ی کم کرده اند !
به Operation Bullshit هم 6 داده !چه دستبالا نمره داده!. بیشتر از 4-5 بدن درحق بازیهای دیگه ظلمـه به خدا.
ببین مازیار خوب من هم همین می گم دقیقا برای هر کدوم از این مواردی که می گی 1 نمره کم کن میشه همین نمره گیم اسپات ولی به شخصه برا من اصلا قطع عضو و نبود سلاح مهم نیست !هوش مصنوعی ضعیف ، مبارزات خر تو خر ، نبود سلاح جدید ، حذف ویژگیهای خوب شماره قبل از قبیل قطع عضو و ساده شدن بیش از حد بازی فقط از مشکلات گیم پلیشه ! حتی داستانش هم که اینقدر روش مانور دادن خیلی از سایتا ازش ایراد گرفتن و گفتن از حد یه انیمه ساده بیشتر نرفته.
حالا به اینا میگی سخت گیری ؟ قبول کن اینا فقط برا تیغ زدن این bullshi*t رو دادن بیرون.
ترحم بر پلنگ تيز دندان، ستمكاري بود بر گوسفندان. باز Operation Bullshit (به Operation Bullshit هم 6 داده !
اکسکیوز موآبا توجه به نمره های این بازی و RE مشتاقانه منتظر نمرات DMC هستم....:d>:d