امتیازات Ninja Gaiden 3

حسین ماله نکش دیگه خواهشا:دی کاملا مشخصه بازی رو نابود کردن. من می دونستم در حد حتی 2 هم نمیشه بازی ولی دیگه نمی دونستم تا این حد گند می زنه.
====
بعضی دوستان هم هنوز فکر می کنن ایتاگاکی تو کار ساخت بازی بوده:| نه آقا نبوده که اینجوری گند خورده به بازی دیگه. هنوز باورم نمیشه که بازی یه دونه سلاح داره فقط. کل حال NG به سلاح خریدن و آپگرید کردنشون بود.
حالا اینا رو مقایسه کنید با تک اسلحه Ninja Gaiden !!!
lol.gif
ممد داغ دلمون رو تازه کردی:( باید برم یه دست دیگه NG II بزنم:(

آخرین ویرایش:
بعضی دوستان هم هنوز فکر می کنن ایتاگاکی تو کار ساخت بازی بوده:| نه آقا نبوده که اینجوری گند خورده به بازی دیگه. هنوز باورم نمیشه که بازی یه دونه سلاح داره فقط. کل حال NG به سلاح خریدن و آپگرید کردنشون بود.
والا :دی

NG2-weapons.gif

حالا اینا رو مقایسه کنید با تک اسلحه !!! Ninja Gaiden :lol:

والا :دی

NG2-weapons.gif

حالا اینا رو مقایسه کنید با تک اسلحه !!! Ninja Gaiden :lol:
ای LOL. فهمیدن یه اشغال گذاشتن توی بازی بعد همه اصلحه های NG II رو بصورت یه Free DLC منتشر کردن :دی. این جریان "نفرین اسلحه" هم مال دوره‌ی Heavenly Sword و ایناست که !!=)).

پ.ن. امیدوارم همون بلائی سر اینا بیاد که سره Midway و خیلیهای دیگه اومد.

آخرین ویرایش:
اینا که خیلی وقته پیش گفته بودن فقط شمشیر هست تو بازی فنها حالا صداشون در اومده؟
والا من بعد از نمایش های E3 کلا از بازی قطع امید کردم، کامنتم هنوز تو تاپیکش هست :دی دیگه هم سراغ اخبارش نرفتم و با اینکه فکر می کردم بازی موفقی نشه ولی اصلا تصور نمی کردم اینقدر داغون باشن که فقط یک اسلحه تو بازی بزارن. در کل دست همه اونایی که 5 به پایین دادن درد نکنه :دی
===
متای بازی از 10 نقد = 59

22402387798505649544.gif

آخرین ویرایش:
واقعا" فقط يه دونه اسلحه داره :-o
توي NG S 2 من كلا" خودم مي موندم از كدوم اسلحه استفاده كنم يا لونار استاف بود چي بود يا اون داس مرگ يا خود كاتان اصلي و ... توش مي موندم با كدوم برم ! اما اين ديگه فاجعه است خيلي مزخرفه كه فقط يه دونه شمشير توش باشه !
اين واقعا" هم احمقانه است هم ميتونه نشون دهنده ضعف گروه در ساخت بازي باشه !
با نبود خشونت زيادش باز مي شه يه مدل كنار اومد اما اين ديگه واقعا" ضعف ساختاريه !
توي 2 حتي سلاح گرم هم داشتيم :d اون توپه رو يادتونه دوستان :d

پ.ن : اقا يكيش تير و كمان يكي هم اون توپ ه اون سومي رو من نتونستم باز كنم چي بود :d

59 واسه NG ؟! R U Kiddin' me ? ...

بریم همون سیگما رو بزنیم از این خیلی با ارزش تر ِ لول احسان ورداز اون سیگما 2 رو بیار که از شماره سوم بخاری بلند نمیشه :دی

از همون روزی که گفتن بازی قطع عضو نداره ، مشخص بود که دارن ماله کشی میکنن و فقط میخوان یه آشغال بدن بیرون که جیبشون خالی نمونه. احتمالا بودجه ساختش از یه میلیون دلار بالاتر نبوده !

ما که صفحات اول گفتیم به درد نخواهد خورد . ( عجب کامنت کلیشه ای دادم ) :d
قطع عضو رو هم بیخیال شیم وجود فقط 1 سلاح در بازی رو عمرا نمیشه چشم پوشی کرد . حالا اگر بخوان با DLC هم چندتا سلاح جدید وارد کنن بد نیست اما کلا مغز پوچی دارن که فقط 1 اسلحه تو بازی گذاشتن :d

من بیشتر از لونار استاف استفاده میکردم ، شارجش که میکردی خیلی خوف میشد در حال زدن شارجیش هلسش هم کم نمیشد
بدبخت ها توانایش رو نداشتن ، این همه سلاح رو بخوای بالانس کنی و گیمپلی خوب ارائه بدی کار اینا نبوده که

اگر به Ninja Gaiden ـی که برای XBOX اومد بگیم "میراثِ ایتاگاکی" به NG3 باید بگیم "نفرین ایتاگاکی" !. بیچاره رو واسه یه مشت $ رنجوندن (:دی)، باید این اتفاق میفتاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or