امتیازات Ninja Gaiden 3

درجه های سختی بازی

39361882672057219427.png

اون Ultimate Ninja هم معلومه چیز مسخره ایه ؛ توضیحش نوشته که ضعیف ترین دشمن همبا یک ضربه نصف خونتون رو میبره ، خب الآن این که معنیش سخت نیست ! یکم هوش بالاتر ، عکس العمل سریع تر ، تاکتیکهای حمله متنوع تر و در نهایت ، میزان Damage بیشتر میتونه یه درجه سختی بالا و Challenging باشه . نه اینیکه تازه قراره با یه DLC اضافه کنن !

دست آوردهای بزرگ ایتا
همین که یه بازی دو بعدی (که حتی خودش خالقش نبود) رو با این کیفیت عالی به دنیای سه بعدی وارد کرد، سبک HnS رو تداوم بخشید، سیستم مبارزه تو بازی های این سبک رو دوباره تعریف کرد و کلی چیزهای ریز و درشت دیگه، میشه دستاوردهای بزرگ :دی

آخرین ویرایش:
همین که یه بازی دو بعدی رو با این کیفیت به دنیای سه بعدی وارد کرد، سبک HnS رو تداوم بخشید و سیستم مبارزه تو بازی های این سبک رو دوباره تعریف کرد و کلی چیزهای ریز و درشت دیگه، میشه دستاوردهای بزرگ :دی

شما همیشه یه چیز برا جوابیدن دارید؟:دی
ایشون به هیچ وجه اینقدی که بزرگش میکنید نیست حداقل از نظر من (که حداقل یه چیز نشده)! لیدر بسیار مهمه ولی بقیه اعضای TN پشمک نبودن!
به هر حال NG بازی دوست داشتنیه مخصوصا نسحه اول و گیم پلی نابش
یه چیز میتونه دست آوردهای بزرگش رو ثابت کنه اونم اینه که بازی جدیدش یه چیز در حدو اندازه های نیجا اریجینال باشه

ایشون به هیچ وجه اینقدی که بزرگش میکنید نیست حداقل از نظر من (که حداقل یه چیز نشده)! لیدر بسیار مهمه ولی بقیه اعضای TN پشمک نبودن!
اتفاقا در این مورد داریم به عینه میبینیم که پشمک بودن ! تیم نینجا حتی بازی ساخته ایتاگاکی (نینجا گایدن2) رو به گند کشید و تحت عنوان سیگما 2 برای PS3 منتشر کرد ، مسلم بود چه گندی (X2) سر نینجا گایدن 3 ، بدون ایتا اونم ، میزنه ...
یه وقتایی هست دقیقا باقی تیم بدون لیدر ، پشم تشریف دارن . شما کوجیما رو از سر هر متال گیری برداری ، ... چه اتفاقی می افته ؟

شما همیشه یه چیز برا جوابیدن دارید؟:دی
به هر حال NG بازی دوست داشتنیه مخصوصا نسحه اول و گیم پلی نابش
یه چیز میتونه دست آوردهای بزرگش رو ثابت کنه اونم اینه که بازی جدیدش یه چیز در حدو اندازه های نیجا اریجینال باشه
والا فعلا که به نظر میاد بقیه اعضای TN پشمک بودن :دی اوکی منتظر Devil's Third می مونیم، اون موقع معلوم میشه ایتاگاکی پشمک بوده یا سایر اعضای Team Ninja :دی

من Metroid othe M رو از این تیم بدون pervert اعظم بازی کردم و یه بازی فوق العاده خوش ساخت و جذاب هست و به من کاملا ثابت کرد که pervert اعظم پشمک بوده و بس :دی
این تاپیک هم شده دستشویی عمومی مساجد که هر کسی میاد کارش رو می کنه و میره بدون اینکه کار اصلی تاپیک انجام بشه که گذاشتن نمره هست
اینقدر هم شنیدیم این بازی بدون ایتاگاکی گند خورده توش و این چه وضعیه که خسته شدیم لطفا حرف جدید بزنید :دی

والا فعلا که به نظر میاد بقیه اعضای TN پشمک بودن :دی اوکی منتظر Devil's Third می مونیم، اون موقع معلوم میشه ایتاگاکی پشمک بوده یا سایر اعضای Team Ninja :دی

خداییش این حرفت خیلی قشنگ بود...با این بازی و با این امتیازات مشخص شد افراد TN بدوم ایتا پشمکی بیش نیستند...

همچنین ایتاگاکی در وحله اول به عنوان یه برنامه نویس گرافیکی وارد گیمینگ شد و بعدها به TECMO پیو ست و تونست اونجا اثری به یاد موندنی NINJA GAIDEN و NINJA Gaiden Black رو از خودش به جا بزاره...

ایشون علاوه بر کارگردانی بازی ، یک طراح منحصر به فرد بازی های کامپیوتری هم شناخته میشه...که همین طراح نقش بسیار مهمی تو ساخت بازی ایجاد میکنه.

چه کسانی خوششون بیاد یا نیاد ، ایتاگاکی یکی از بزرگترین و معروفترین کارگردان ها تو ساخت بازی هاست...نبودش تو tecmo باعث شد نسخه 3 اینچنین به فـــــاک بره.

اتفاقا در این مورد داریم به عینه میبینیم که پشمک بودن ! تیم نینجا حتی بازی ساخته ایتاگاکی (نینجا گایدن2) رو به گند کشید و تحت عنوان سیگما 2 برای PS3 منتشر کرد ، مسلم بود چه گندی (X2) سر نینجا گایدن 3 ، بدون ایتا اونم ، میزنه ...
کیوان یه بار میگی سیگما 2 نسخه ی بهتر و تکامل یافته تر NG II بود بعد اینجا میگی به گند کشیده شد؟ :دی بالاخره تکلیف چیه؟ :دی
حالا این به کنار ، غیر از اینکه به جای خون دود بنفش گذاشته بودن تو همه ی زمینه ها بهتر از NG II بود که :دی متاش هم بیشتر شد 2 نمره.

کیوان یه بار میگی سیگما 2 نسخه ی بهتر و تکامل یافته تر NG II بود بعد اینجا میگی به گند کشیده شد؟ :دی بالاخره تکلیف چیه؟ :دی
حالا این به کنار ، غیر از اینکه به جای خون دود بنفش گذاشته بودن تو همه ی زمینه ها بهتر از NG II بود که :دی متاش هم بیشتر شد 2 نمره.

سیگما که از اسکلت اصلی ng2 بهره میبرد...برداشته 2 تا مرحله اضافه کرده شاخ غول شیکونده ؟

کامل تر بود ، چون playable character های بیشتری داشت ، چون باس های بیشتری داشت ؛ اما :
به گند کشیده شد ، چون وقتی شمشیرت رو فرو میکردی تو دشمنا ، اول نور بنفش ازش میومد بیرون ! ، بعد خون ، که تازه میزان خون نصف نسخه 2 بود ؛ اصلا یکی از جذابیت های نینجا گایدن همین خشونت افسار گسیختشه .
تازه یه قابلیت داشت که یکم آبرو ریزی بود :دی ! Boob axis من میذارم اسمش رو :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or