امتیازات Ninja Gaiden 3

دوستان اگه نتونید خودتون رو کنترل کنید شب سال نویی شرمنده تون میشم. بازی هر امتیازی هم گرفته باشه و هرقدر هم بازی بدی از اب دربیاد بازهم دلیل نمیشه هر بدو بیراهی به ذهنتون میرسه رو بنویسید. یخورده بیشتر رعایت کنید.

آقا یکی یه تقّه به درجه IGN بزنه عقربه گیر کرده گویا...

من که رو دستگاه Jtag بازی کردم همچین هم بد نبود یه مرحله تو کویر داشت جالب بود...

ابوظبی :دی

ببینید من چه امتیازی به بازی بدم!
biggrin1.gif
همینمون مونده بود بیاییم سر امتیاز تو بحث کنیم :دی ماکان از این راه بخوای مسیر محبوب شدن رو پیش بگیری خودم پودرت میکنم :دی تو هم شدی گیم شارک و پیاز ؟ :دی

آخرین ویرایش:
خیلی مسخرس اومده میگه میگه شخصیتهای زن شکل عروسکن.خوب احمق بازی ژاپنیه.
بعد اگه یه اسلحه داشتن تا آخر بازی ایراده.....
Castlevania LOS و Dante's Inferno و Darksiders هم یه اسلحه داشتن چرا تو اون بازی ها ایراد نبود؟؟؟؟
کلا این IGN امسال ریده.به قول دوستمون
Haters Gonna Hate
در ضمن بازی ایراد نداره شاید در حد 8 این IGN ایراد داره چون فقط IGN به بازی همچین نمره ای داده.پ
شما هم همه ی نمره ها رو ئل کردین چسبیدین به یه نمره؟؟؟؟

Castlevania LOS و Dante's Inferno و Darksiders هم یه اسلحه داشتن چرا تو اون بازی ها ایراد نبود؟؟؟؟
Haters Gonna Hate
در ضمن بازی ایراد نداره شاید در حد 8 این IGN ایراد داره چون فقط IGN به بازی همچین نمره ای داده.پ
واقعا ممنون که ما و سایت IGN رو از گمراهی در آوردید.
آخه میدونی این یارو تا حالا بازی ژاپن ندیده و نمیدونه تو بازی ژاپنی زن ها مثل عروسکن.
حالا نیست بازی ای مثل Dante's Inferno خیلی شاخ بود که شما برا مثالت استفاده میکنی. اون هم یه زباله ای بود بدتر از این.
Darksiders هم غیر از تفنگش دو تا اسلحه ی دیگه میگرفت (اون داسه و مشت ها)
حالا همه ی امتیازهای بازی هم که 9 و 10 نبوده که اینجوری جبهه گرفتین. 5 و 6 و 7 هم داره. اصلا صبر کن ببین یدونه امتیاز 9 حتی میگیره بعد بیاین مدعی بشید.

اگر به بازی ای که اکثر نمراتش 9 و 10 هست این نمره رو بده دست به تخریب سایت میزنیم ولی اگه به بازی ای که نمرات 5 و 6 و 7 هم گرفته (اون هم به عنوان اولین نمرات) این نمره رو بده دست به تخریب بازی از ریشه میزنیم :دی
به اینجاش فکر نکرده بودم:-"
ولی خب واسه کم نیوردن نظرم عوض نمیشه:d

بازی نسبت به NG II خیلـــــــــی اسون تر شده , سه نقطه قوت بازی یعنی 60 فریم بود, قطع اعضای بدن, و میزان سختی خوب بازی رو تو این نسخه حذف کردن آخه چی ازش موند؟!

Haters Gonna Hate

شما مشکلت این هست که اصلا نمیدونی NG یعنی چی.

عزیزم NG اصالتش به ریتم تند و مکانیزم خاص اکشنش هست. تو این بازی جدید اثری از هیچ کدوم از خصایص اصلی NG در کار نیست و بازی تبدیل به یک اکشن کاملا فرمال که حتی از GoW هم تقلید میکنه شده! این یعنی فاجعه و من درک نمیکنم کسی چه جوری میتونه مدعی باشه طرفدار NG هست و از NGIII هم خوشش بیاد!

شاید NGIII اکشن خوبی داشته باشه و اگه اسمش رو مثلا "Ajnin Nediag" بزاریم اصلا یه HnS خوب باشه اما NG نیست و این یعنی فاجعه! کلا به نظر میرسه TN در نبود ایتا اصلا نمیدونسته باید چیکار کنه!؟ و ناامیدانه و در جهالت مطلق امده بازی رو از نو ساخته و کاری جز گند زدن تو دست آوردهای بزرگ ایتا و NG نکرده!

بازی نسبت به NG II خیلـــــــــی اسون تر شده , سه نقطه قوت بازی یعنی 60 فریم بود, قطع اعضای بدن, و میزان سختی خوب بازی رو تو این نسخه حذف کردن آخه چی ازش موند؟!
اون قرمزه نقطه ضعف بود نه قوت :دی
من درک نمیکنم کسی چه جوری میتونه مدعی باشه طرفدار NG هست و از NGIII هم خوشش بیاد!
خب مشکل از توئه ! :دی من هر دو ویژگی رو دارم :دی

من خودمو کشتم یک و دوشو تموم کردم اما انگار شماره سومش خیلی راحت شده قطع کردن اعضا هم که نداره مثله اینه این شرکتها کل انداختن گند بزنن تو بازیها اون از رزیدنت اینم از این...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or