آقا یکی یه تقّه به درجه IGN بزنه عقربه گیر کرده گویا...
من که رو دستگاه Jtag بازی کردم همچین هم بد نبود یه مرحله تو کویر داشت جالب بود...
همینمون مونده بود بیاییم سر امتیاز تو بحث کنیمببینید من چه امتیازی به بازی بدم!![]()
واقعا ممنون که ما و سایت IGN رو از گمراهی در آوردید.خیلی مسخرس اومده میگه میگه شخصیتهای زن شکل عروسکن.خوب احمق بازی ژاپنیه.
بعد اگه یه اسلحه داشتن تا آخر بازی ایراده.....
Castlevania LOS و Dante's Inferno و Darksiders هم یه اسلحه داشتن چرا تو اون بازی ها ایراد نبود؟؟؟؟
کلا این IGN امسال ریده.به قول دوستمون
Haters Gonna Hate
در ضمن بازی ایراد نداره شاید در حد 8 این IGN ایراد داره چون فقط IGN به بازی همچین نمره ای داده.پ
شما هم همه ی نمره ها رو ئل کردین چسبیدین به یه نمره؟؟؟؟
شما چطور به این نتیجه رسیدی که این بازی حتی ارزش بحث هم ندارهخداییش یه همچین Sh*t ی اصلا ارزش بحث هم نداره !![]()
به اینجاش فکر نکرده بودماگر به بازی ای که اکثر نمراتش 9 و 10 هست این نمره رو بده دست به تخریب سایت میزنیم ولی اگه به بازی ای که نمرات 5 و 6 و 7 هم گرفته (اون هم به عنوان اولین نمرات) این نمره رو بده دست به تخریب بازی از ریشه میزنیم![]()
خیلی مسخرس اومده میگه میگه شخصیتهای زن شکل عروسکن.خوب احمق بازی ژاپنیه.
بعد اگه یه اسلحه داشتن تا آخر بازی ایراده.....
Castlevania LOS و Dante's Inferno و Darksiders هم یه اسلحه داشتن چرا تو اون بازی ها ایراد نبود؟؟؟؟
کلا این IGN امسال ریده.به قول دوستمون
Haters Gonna Hate
در ضمن بازی ایراد نداره شاید در حد 8 این IGN ایراد داره چون فقط IGN به بازی همچین نمره ای داده.پ
شما هم همه ی نمره ها رو ئل کردین چسبیدین به یه نمره؟؟؟؟
اون قرمزه نقطه ضعف بود نه قوتبازی نسبت به NG II خیلـــــــــی اسون تر شده , سه نقطه قوت بازی یعنی 60 فریم بود, قطع اعضای بدن, و میزان سختی خوب بازی رو تو این نسخه حذف کردن آخه چی ازش موند؟!
خب مشکل از توئه !من درک نمیکنم کسی چه جوری میتونه مدعی باشه طرفدار NG هست و از NGIII هم خوشش بیاد!
یادته بهت گفتم نینجا گایدن فاجعه میشه و DoA 5 خیلی خیلی ازش بهتر ؟