من دهن هر چی تروله ...احسان داريم ترول ميكنيم حال ميكنيم آنتي ترولر نباش ديگه باواشكال نداره اون يكي سلاحاي بازي رو من خودم برات ميخرم![]()
![]()
احسان مقاومت نکناگه به 70 برسه کافیهبا استاد 80 بدون استاد به 70 راضی ایم
مشکل از جایی آب میخوره که همه بالای 80 -90 انتظار داشتن ! وقتی با استاد میشه 81 خب بدون استاد همینم کافیهفقط اون تک سلاح رو اعصابه !
------------
من دهن هر چی تروله ...شوخی کردم
خلاصه از اینجا به بعد هر ترولی رو خودم با جون و دل جوابگوش هستم اونم تند !حالا اسمشه تک سلاح و گرنه توی بازیای قبلی معمولاً تا آخر بازی همون dragon sword جواب میداد بعضی اوقات dragon's claw & tiger's fang هم به کار می اومد والسلام
![]()
این برای تو صدق میکنه! :d ولی برای خیلیا که یک مثالش هم خود منم! تا سلاح های محبوبم رو میگرفتم دیگه سمت این نمیرفتم به کل :dحالا اسمشه تک سلاح و گرنه توی بازیای قبلی معمولاً تا آخر بازی همون dragon sword جواب میداد بعضی اوقات dragon's claw & tiger's fang هم به کار می اومد والسلام :biggrin1:
ببخشید شما اون اچیومنت 1000 نفر کشتن با هر سلاح رو برامون اینجا به نمایش میذاری تا ببینیم چقدر از هر سلاح استفاده کردین ؟اگه یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که نینجا گایدن همه لذتش به همون اسلحه های متفاوتش و قلع و قمع کردن دشمنان با سلاح های متفاوتشه ! )x
تا دیروز یه عده سر 10 ر*** به IGN الان با 3 دوباره معتبر شد !اما یه سوال:
انصافا اگه همین IGN به بازیِ مورد علاقتون نمره کم بده بازم میگید استدیو اصلی نیست فلانی رفته بازیو خراب کردن یا شروع به تخریب و عدم اعتبار نمره این سایت میزنید؟
اگر به بازی ای که اکثر نمراتش 9 و 10 هست این نمره رو بده دست به تخریب سایت میزنیم ولی اگه به بازی ای که نمرات 5 و 6 و 7 هم گرفته (اون هم به عنوان اولین نمرات) این نمره رو بده دست به تخریب بازی از ریشه میزنیمدر اینکه بازی دارای اشکالاتی هست و فن ها ازش راضی نیستن شکی نیست
اما یه سوال:
انصافا اگه همین IGN به بازیِ مورد علاقتون نمره کم بده بازم میگید استدیو اصلی نیست فلانی رفته بازیو خراب کردن یا شروع به تخریب و عدم اعتبار نمره این سایت میزنید؟