امتیازات Ninja Gaiden 3

اگه به 70 برسه کافیه :دی با استاد 80 بدون استاد به 70 راضی ایم :دی
مشکل از جایی آب میخوره که همه بالای 80 -90 انتظار داشتن ! وقتی با استاد میشه 81 خب بدون استاد همینم کافیه :دی فقط اون تک سلاح رو اعصابه !
------------
احسان داريم ترول ميكنيم حال ميكنيم آنتي ترولر نباش ديگه باو
yahoo_4.gif
اشكال نداره اون يكي سلاحاي بازي رو من خودم برات ميخرم
yahoo_4.gif
من دهن هر چی تروله ... :دی شوخی کردم :دی
خلاصه از اینجا به بعد هر ترولی رو خودم با جون و دل جوابگوش هستم اونم تند ! :دی حالا اسمشه تک سلاح و گرنه توی بازیای قبلی معمولاً تا آخر بازی همون dragon sword جواب میداد بعضی اوقات dragon's claw & tiger's fang هم به کار می اومد والسلام :دی

آخرین ویرایش:
اگه به 70 برسه کافیه :دی با استاد 80 بدون استاد به 70 راضی ایم :دی
مشکل از جایی آب میخوره که همه بالای 80 -90 انتظار داشتن ! وقتی با استاد میشه 81 خب بدون استاد همینم کافیه :دی فقط اون تک سلاح رو اعصابه !
------------
من دهن هر چی تروله ... :دی شوخی کردم :دی
خلاصه از اینجا به بعد هر ترولی رو خودم با جون و دل جوابگوش هستم اونم تند ! :دی حالا اسمشه تک سلاح و گرنه توی بازیای قبلی معمولاً تا آخر بازی همون dragon sword جواب میداد بعضی اوقات dragon's claw & tiger's fang هم به کار می اومد والسلام :دی
احسان مقاومت نکن :دی برا بازی ای که یه زمانی متاش 94 بوده و بعضیا میگن بهترین HnS تاریخه متای 70 از فحش ناموسی هم بدتره :دی انکار نکن :دی

اون تک سلاح هم فقط میشه گفت L:lol:L

تازه بگذریم که 60 فریم شده 30 فریم ، قطع عضو حذف شده و... :دی
به کچل توهین میکنی هان؟ :-l :d

[نینجا گایدن بدون ایتاگاکی حال نمیده ولی بازم بهتر از هیچی هست.
خاککککککککک ....:d به قول دوستمون NO ITAGAKI NO PARTY!
No Itagaki, No Ninja Gaiden, No Buy
حتما انتظار داشتید بدون حضور Itagaki و حذف قطع عضو و 30 فریم شدنش شاهکار از اب در بیاد ؟! دیگه این IP گند کشیده شد رفت پی کارش .
فقط میتونم بگم بزرگترین نکته اخلاقی بازی این هست که ninja gaiden بدون ایتاگاکی یعنی چیزی پست تر از پشم...
درود بر استاد Itagaki واقعا خسته نباشی با اون Face قشنگت
اخه هایاشی کجا ایتاگاکی کجا....فقط اسم ایتاگاگی سنگینی میکنه به کل هایاشی.
کجایی استاد که دلم خونه.
هرچند که میدونم این بازی نسبت به شاهکارهای استاد آشغالی بیش نیست ولی 3 خیلی زور داره:dمثل اینکه اساسی ری...ن به بازی
استاد نباشه،انحصاری هم نباشه=
3این دیگه چه نمراتی هستش که بازی گرفته!!:|نبود استاد باعث همچین فاجعه ای میشه دیگه.] 2

:دی

آخرین ویرایش:
حالا اسمشه تک سلاح و گرنه توی بازیای قبلی معمولاً تا آخر بازی همون dragon sword جواب میداد بعضی اوقات dragon's claw & tiger's fang هم به کار می اومد والسلام :biggrin1:
این برای تو صدق میکنه! :d ولی برای خیلیا که یک مثالش هم خود منم! تا سلاح های محبوبم رو میگرفتم دیگه سمت این نمیرفتم به کل :d

---
راستی جایی ذکر نشده که Move چه نقشی داره ؟ :d من هرچی فکر میکنم نمیفهمم چجوری قراره از Move استفاده کرد :d

فقط یدونه اسلحه داره (خدااااااااااا!!!) و نانچیکوی من رو نداره
جدی میگی کیوان؟؟؟؟؟!!!!!!!!یعنی از dragon claw & tiger fangs خبری نیست؟؟؟؟؟از اون نانچیکو چی؟؟؟؟؟؟خیلی احمقن.

اگه یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که نینجا گایدن همه لذتش به همون اسلحه های متفاوتش و قلع و قمع کردن دشمنان با سلاح های متفاوتشه !
از اون ور هم قطع عضو ...)x

بابا جان ترول چیه :d ترول ها رو تو پروفایل میکنیم :d
ولی قبلا هم بهت گفته بودم دیگه! من تقریبا کل بازی رو با سلاح های دیگه میرم و زیاد از شمشیرش استفاده نمیکنم :d (همون اولا که سلاح دیگه ای نداریم :d ) خوب به نظرت نکته منفی نیست الان که بقیه ی سلاح ها رو برداشتن؟ حالا 3-4 تا بود بازم یک چیزی ولی یکی رو قبول کن که نکته منفیه دیگه :d

اگه یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که نینجا گایدن همه لذتش به همون اسلحه های متفاوتش و قلع و قمع کردن دشمنان با سلاح های متفاوتشه ! )x
ببخشید شما اون اچیومنت 1000 نفر کشتن با هر سلاح رو برامون اینجا به نمایش میذاری تا ببینیم چقدر از هر سلاح استفاده کردین ؟
اما یه سوال:
انصافا اگه همین IGN به بازیِ مورد علاقتون نمره کم بده بازم میگید استدیو اصلی نیست فلانی رفته بازیو خراب کردن یا شروع به تخریب و عدم اعتبار نمره این سایت میزنید؟
تا دیروز یه عده سر 10 ر*** به IGN الان با 3 دوباره معتبر شد !

آخرین ویرایش:
در اینکه بازی دارای اشکالاتی هست و فن ها ازش راضی نیستن شکی نیست

اما یه سوال:
انصافا اگه همین IGN به بازیِ مورد علاقتون نمره کم بده بازم میگید استدیو اصلی نیست فلانی رفته بازیو خراب کردن یا شروع به تخریب و عدم اعتبار نمره این سایت میزنید؟

در اینکه بازی دارای اشکالاتی هست و فن ها ازش راضی نیستن شکی نیست

اما یه سوال:
اگر به بازی ای که اکثر نمراتش 9 و 10 هست این نمره رو بده دست به تخریب سایت میزنیم ولی اگه به بازی ای که نمرات 5 و 6 و 7 هم گرفته (اون هم به عنوان اولین نمرات) این نمره رو بده دست به تخریب بازی از ریشه میزنیم :دی

دوستان یکمی این تعصب رو کنار بزارید و واقع بین باشید!
منتقدان IGN نه افسردگی گرفتن نه لازم هست ما به دفترشون حمله کنیم:d
این نمراتی هم که داره میده از روی اعتراض هست وگرنه همه میدونن SH:DP هر چی هم باشه نمره 4.5 حق این بازی نیست...5.5 دیگه اخرش:d
نمره 3 هم دقیقا مثل SH هست.
نمیدونم برای چی تمامی IP هایی که امسال منتظرر بودم براشون نصف بیشترشون به F رفتند..
کجایی ایتاگاکی ها؟؟
SH>>>>>>>FU*CK*ED
RE:ORC>>>>>>>>FU*CK*ED
NG:3>>>>>>>>>>FU*CK*ED
.......
......................
DMC هم به زودی=((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن