امتیازات Ninja Gaiden 3

WoW! نمیدونستم تا آخر بازی فقط یه اسلحه استفاده میکنه.الان به این نتیجه رسیدم همون 3 هم خیلی نمره ی بالاییه:d
برم دوباره همون NGIIرو بازی کنم همونم از سر این نسل زیاده!

حرف هات رو قبول دارم،بجز قسمت مربوط به IGN رو.
IGN قاطی کرده.میکی نه؟بفرما...
WWE 12 که پر از اشکال بود و از گیم اسپات 6 رو گرفت.9 از IGN
sh dp که اونجور(خداییش بازی خوبی بود)
I am alive هم همینطور.
حالا هم این.
یه زمانی هم که تند و تند به همه 10 میداد.
قاطی کرده.

من اصلآ کاری ندارم که IGNچیکار کرده دوستان میگن میخواد خودشو مطرح کنه من میگم به اندازه ی کافی مطرح هست حالا من اصلآ اون بازی هایی که شما میگی رو دنبال نکردم اما همین SHبیشترین نمره ای که میشه بهش داد 6ــه اصلآ در حد و اندازه های SHهایی که 9 گرفتن نیست حالا میبینی دوستان خر کیف شدن چون خونشون با کمبود SHمواجه شده :d بشینی SH 2و 3 رو بازی کنی بعد DPرو نهایتآ 6 میدی یا شایدم همون 4.5!
تو این 2تا که من دنبال کردم نمره ی واقعی داده قاط زدنشو اطلاع ندارم ازش هم دفاع نمیکنم.تند تند به همه 9 میداد نه 10! اون موقع همه سایتا همین بودن حتی GS به جز مجله EDGEکه اونم به فتوای عمال بازیسنتر از اعتبار ساقط شده. در ضمن 10 دادنش هم به بازی مثل MGS4 ,GTA IV,SMGبود حالا U3 این وسط مشکوک میزنه ولی اون 3تا تو این نسل حقشون کمتر از 10 نبود.

هيچ سايتی بر اساس شماره قبلی بازی نمره نمی ده.
ايرادات رو در مياره و از نمره بازی كم می كنه. IGN هم دقيقا همين كار رو می كنه ولی جديدا بی حساب و كتاب نمره كم می كنه.
Downpour كلی پايان و ماموريت جانبی خفن داشت كه من از يه دونه ماموريت جانبيش هم تا الان نتونستم بگذرم، اونوقت به ارزش جذابيتش 4 داده.
تو بخش گيم پلی از لحاظ معماهاش واقعا سخت بود فقط يه سيو خودكار نداشت و مبارزاتش مشكل داشت. اينجا هم باز كلی نمره الكی كم كرده.
گرافيكش بخاطر UE 3 يكم مشكل فنی داشت ولی با اين حال از محاسنش اين بود كه بازی لودينگ خيلی كم داشت و طراحی محيط ها و فيزيك خوب كار شده بود ولی گرافيكش رو هم الكی كوبيده بود.
موزيك و صداگذاریش هم در حد خوب بود ولی به اين بخشم نمره پايين داده بود. در كل ارزش بازیش حدود 7 الی 8 بود ولی 4.5 داده بود.
جای‌ هيچ شكی نيست كه وقتی همه سايت ها نمره بالاتر از IGN می دن اين وسط ارزش IGN زير سوال می ره.
EDGE هم قضيه اش فرق می كنه چون EDGE نمره پايين بده خيلی پايين تر از بقيه نمی ده و اين طوری نيست همه 7 و 8 و 9 بدن و EDGE سه و چهار بده و ضمنا EDGE با دليل و مدرك نمره كم می كنه نه همينطور عشقی مثل IGN منتقدش كلا از بازی بدش بياد سلاخيش كنه. در مورد NG درسته كه افت كرده ولی ديگه فكر نكنم وقتی همه 7 و 8 می دن ارزشش 3 باشه. Silent Hill Downpour و I Am Alive رو هم مطمئنم.
در حال حاضر ارزش IGN در حد يه سايت درجه دو تنزل كرده و به زودی هم با اين روند به سطح كوسه و پياز می رسه.

جمله اولت کاملآ منطقی و درسته . اما اگر به نظرشما DPحقش 8ــه حتمآ همینطوره!;)
گفتم که از IGNدفاع نمیکنم . با EDGEهم موافقم, نیاز به دفاع نداشت. کوسه و پیاز رو اینجا زیاد بزرگش کردین اصلآ برای کسی اهمیت نداره .حالا ببینیم بقیه چند میدن بعد 7و 8 ردیف کنید همش یک 7 و دو 8 گرفته:d

آخرین ویرایش:
من اصلآ کاری ندارم که IGNچیکار کرده دوستان میگن میخواد خودشو مطرح کنه من میگم به اندازه ی کافی مطرح هست حالا من اصلآ اون بازی هایی که شما میگی رو دنبال نکردم اما همین SHبیشترین نمره ای که میشه بهش داد 6ــه اصلآ در حد و اندازه های SHهایی که 9 گرفتن نیست حالا میبینی دوستان خر کیف شدن چون خونشون با کمبود SHمواجه شده :d بشینی SH 2و 3 رو بازی کنی بعد DPرو نهایتآ 6 میدی یا شایدم همون 4.5!
تو این 2تا که من دنبال کردم نمره ی واقعی داده قاط زدنشو اطلاع ندارم ازش هم دفاع نمیکنم.تند تند به همه 9 میداد نه 10! اون موقع همه سایتا همین بودن حتی GS به جز مجله EDGEکه اونم به فتوای عمال بازیسنتر از اعتبار ساقط شده. در ضمن 10 دادنش هم به بازی مثل MGS4 ,GTA IV,SMGبود حالا U3 این وسط مشکوک میزنه ولی اون 3تا تو این نسل حقشون کمتر از 10 نبود.
هيچ سايتی بر اساس شماره قبلی بازی نمره نمی ده.
ايرادات رو در مياره و از نمره بازی كم می كنه. IGN هم دقيقا همين كار رو می كنه ولی جديدا بی حساب و كتاب نمره كم می كنه.
Downpour كلی پايان و ماموريت جانبی خفن داشت كه من از يه دونه ماموريت جانبيش هم تا الان نتونستم بگذرم، اونوقت به ارزش جذابيتش 4 داده.
تو بخش گيم پلی از لحاظ معماهاش واقعا سخت بود فقط يه سيو خودكار نداشت و مبارزاتش مشكل داشت. اينجا هم باز كلی نمره الكی كم كرده.
گرافيكش بخاطر UE 3 يكم مشكل فنی داشت ولی با اين حال از محاسنش اين بود كه بازی لودينگ خيلی كم داشت و طراحی محيط ها و فيزيك خوب كار شده بود ولی گرافيكش رو هم الكی كوبيده بود.
موزيك و صداگذاریش هم در حد خوب بود ولی به اين بخشم نمره پايين داده بود. در كل ارزش بازیش حدود 7 الی 8 بود ولی 4.5 داده بود.
جای‌ هيچ شكی نيست كه وقتی همه سايت ها نمره بالاتر از IGN می دن اين وسط ارزش IGN زير سوال می ره.
EDGE هم قضيه اش فرق می كنه چون EDGE نمره پايين بده خيلی پايين تر از بقيه نمی ده و اين طوری نيست همه 7 و 8 و 9 بدن و EDGE سه و چهار بده و ضمنا EDGE با دليل و مدرك نمره كم می كنه نه همينطور عشقی مثل IGN منتقدش كلا از بازی بدش بياد سلاخيش كنه. در مورد NG درسته كه افت كرده ولی ديگه فكر نكنم وقتی همه 7 و 8 می دن ارزشش 3 باشه. Silent Hill Downpour و I Am Alive رو هم مطمئنم.
در حال حاضر ارزش IGN در حد يه سايت درجه دو تنزل كرده و به زودی هم با اين روند به سطح كوسه و پياز می رسه.
جمله اولت کاملآ منطقی و درسته . اما اگر به نظرشما DPحقش 8ــه حتمآ همینطوره!
yahoo_3.gif

گفتم که از IGNدفاع نمیکنم . با EDGEهم موافقم, نیاز به دفاع نداشت. کوسه و پیاز رو اینجا زیاد بزرگش کردین اصلآ برای کسی اهمیت نداره .حالا ببینیم بقیه چند میدن بعد 7و 8 ردیف کنید همش یک 7 و دو 8 گرفته
yahoo_4.gif
صرفا نظر من نيست، ميانگين GR و متاش همين الان نسخه 360 ـش به ترتيب 72 و 70 هست و نسخه PS3 ـش با نقدهای ثبت نشده بيشتر به ترتيب 64 و 63. منم نسخه 360 ـش رو بازی كردم و می گم در حد 8 الی 7 هست و با توجه به ميانگينش دارم راست می گم. اگه حق با IGN بود بايد ميانگين نمراتش 45 يا فوقش 50 بود.

آخرین ویرایش:
ign که هیچ اعتباری بهش نیست.بعضی وقتا آدم نمیدونه بر چه اساسی نمره میده و ساز مخالف میزنه.یه وقتایی 9یا10 میده که اصلا با منطق جور در نمیاد.

ign که هیچ اعتباری بهش نیست.بعضی وقتا آدم نمیدونه بر چه اساسی نمره میده و ساز مخالف میزنه.یه وقتایی 9یا10 میده که اصلا با منطق جور در نمیاد.
IGN از Gamespot حداقل با حساب کتاب تره ... ! این دو سه تا نمره اخیر که تا حدودی Out of range بوده ، کمی احساسی بوده ؛ من نینجا گایدن فن هم میخواستم به این شماره امتیاز بدم بیشتر از 4 نمی دادم ؛ یا میخواستم به سایلن هیل داونپور هم امتیاز بدم بیشتر از 5 نمی دادم ... به عملیات راکون سیتی هم در بهترین حالت میدم . قصه اینه . در مقام مقایسه با نسخه بلک ، این وضعیت پیش میاد . راستی ، فقط یدونه اسلحه داره (خدااااااااااا!!!) و نانچیکوی من رو نداره ، همون 3 ـی IGN خوبه :دی !

@ کیوان ...Downpour عالیه . الکی شلوغش نکن :دی به سایلنت هیل هیچ گونه ایراد و ترول گری ـیی وارد نیست :دی همه فن ها راضی هستن و میگن عالیه .

نبود استاد واقعا كه چه كرد با اين بازي دقيقا همون اتفاقي داره ميوفته كه در نبود استاد شينجي ميكامي براي RE يا در نبود استاد كاميا براي DMC داره ميوفته...

NG هاي قبلي با اون عظمت رو 60 فريم و با وجود سلاح هاي مختلف و قطع اعضاي بدن به بهترين شكل اجرا ميشدن ولي اين نمره ها براي يه بازي از اين سري واقعا نا اميد كنندس...
فكر كنيد NG با اون سلاح هاي خفن و سختي ديوانه كنندش به يه بازي تك سلاح و آسون رو 30 فريم تبديل شده:-&

بازي NG 94 و بازي NG lll نمره ي 3 از IGN ...

اتفاقا اگه یه مرد (:دی) بین همه ی سایت ها باشه IGNــه :دی (این مدل جدیدش :دی)

اگه همه ی سایت ها مثل الان IGN نمره میدادن الان این همه آشغال تحت عنوان بازی به خورد ملت نمی رفت...

هی زرت زرت 8 و 9 و 10 بستن به خیک بازی ها خب معلومه کیفیت افت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or