امتیازات Ninja Gaiden 3

ممکنه بازی به شاهکاری قبل نباشه، ولی به بدی که همه میگن هم نیست
امتحانش کنید متوجه میشید

اصلاً حرف ما سر اين نيست که اين نسخرو میشه تحمل کرد يا نه..بحث ما سر اينه که کلاً اين بازی
تمام فاکتور های سری های قبل رو که خيلی ها میپسنديدن رو حذف کرده...از همه مهمتر همين گيم پلی بازی هست که خيلی از سايت ها اشاره کردن گيم پلی بازی مثل گذشته نيست.

اصلاً هرچقدرم بازی خدا باشه تو ذهن من يکی نمیگنجه که بازی ninja gaiden رو فقط با يک سلاح بتونم تا آخر برم..فکر کردن به اين موضوع عذاب آوره...شماره 2 رو که بازی میکردم با هزار ذوق و شوق که میرفتم جلو دنبال اسلحه های جديد میگشتم...اصلاً تو اينجور سبک ها تنوع اسلحه يه فاکتور بزرگ محسوب میشه

يا مثلاً تو همين شماره 2 من خيلی دوست داشتم دشمن رو بروم انسان باشه...لذت قطع دست پا و خونی که از اينا میريخت اينقدر زيبا بود برای من که دوست داشتم دوباره و دوباره همون مرحلرو تکرار کنم...

و از همه مهمتر تو شماره 2 همين آپگريد اسلحه ها بود..وای که چه لذتی داشت رو مستر هارد با اون پول هايی که به زور جمع کرده بودی میرفتی 2 شمشير رو آپگريد میکردی !!

تمام لذت بازی به همينا بود که لاکردار برداشته همرو حذف کرده

یخورده طبیعی کنن و بیشتر شبیه به فیلم باشه و ریو 20 نوع شمشیر و تبر و ... در خودش جای نده :دی
MGS 4 یکی از بهترین بازیهای این نسل که خیلی هم واقع گرایانه به مسائل نگاه میکنه; شخصیت اولش 40-50 تُن مهمات و اسلحه داره تو Inventory ش. بهانه جالبی نیست.

کسانی که دوستش دارن بازی می کنند کسانی هم که دوستش نداشته باشندمسلما بازیش نمی کنند

یعنی یه جمله ای گفتی که ژان پل سارتر،در مکتب سادومازوخیسم نصف عمرش رو صرف میکرد نمی تونست همچین جمله ای با این ادراک معنایی عمیق و ویژگی های فلسفی پیچیده بگه.

اصلاً حرف ما سر اين نيست که اين نسخرو میشه تحمل کرد يا نه..بحث ما سر اينه که کلاً اين بازی
تمام فاکتور های سری های قبل رو که خيلی ها میپسنديدن رو حذف کرده...از همه مهمتر همين گيم پلی بازی هست که خيلی از سايت ها اشاره کردن گيم پلی بازی مثل گذشته نيست.

اصلاً هرچقدرم بازی خدا باشه تو ذهن من يکی نمیگنجه که بازی ninja gaiden رو فقط با يک سلاح بتونم تا آخر برم..فکر کردن به اين موضوع عذاب آوره...شماره 2 رو که بازی میکردم با هزار ذوق و شوق که میرفتم جلو دنبال اسلحه های جديد میگشتم...اصلاً تو اينجور سبک ها تنوع اسلحه يه فاکتور بزرگ محسوب میشه

يا مثلاً تو همين شماره 2 من خيلی دوست داشتم دشمن رو بروم انسان باشه...لذت قطع دست پا و خونی که از اينا میريخت اينقدر زيبا بود برای من که دوست داشتم دوباره و دوباره همون مرحلرو تکرار کنم...

و از همه مهمتر تو شماره 2 همين آپگريد اسلحه ها بود..وای که چه لذتی داشت رو مستر هارد با اون پول هايی که به زور جمع کرده بودی میرفتی 2 شمشير رو آپگريد میکردی !!

تمام لذت بازی به همينا بود که لاکردار برداشته همرو حذف کرده
من همه حرفات رو قبول دارم
اما چاره چیه در مقابل این شماره جدید؟
time to move on ;)

MGS 4 یکی از بهترین بازیهای این نسل که خیلی هم واقع گرایانه به مسائل نگاه میکنه; شخصیت اولش 40-50 تُن مهمات و اسلحه داره تو Inventory ش. بهانه جالبی نیست.
من با mgs کاری ندارم . درین که یکی از بهترین بازیهای نسل هست شکی نیست و من خودم از فن های شدید متال هستم و نگفتم که سلاحهای گوناگون به واقع گرایی داستان لطمه میزنه . من گفتم NG3 رو خاستن شبیه فیلم کنن . در یک فیلم امکان داره یه شخصیت 20 نوع سلاح یا 20 نوع شمشیر در خودش جای بده ؟ بیچاره ها خاستن مثل فیلم باشه ولی فن ها که اینو نمیخان ! فن ها میخان با شمشیر های گوناگون بزنن همه رو ناقص کنن :دی

1% هم احتمال نده که میخواستن مثل فیلم باشن! کاملا مشخصه که سلاح ها رو گزاشته بودن که به عنوان DLC بفروشن! ولی با این وضع امتیازات مجبور شدن رایگان بدن بیرون! وگرنه کرم نداشتن که سلاح طراحی شده رو تو بازی نزارن! :d
بعد اینا میخوان شبیه چیزی بشن،بهتره شبیه انیمه بشن نه فیلم :d بیشتر هم بهشون میاد :d

دوستانی که نسخه PS3 رو تهیه کردن ، پرفُرمنس Move رو چطور دیدن ؟

gamespot :
Terrible PlayStation Move support:d

من با mgs کاری ندارم . درین که یکی از بهترین بازیهای نسل هست شکی نیست و من خودم از فن های شدید متال هستم و نگفتم که سلاحهای گوناگون به واقع گرایی داستان لطمه میزنه . من گفتم NG3 رو خاستن شبیه فیلم کنن . در یک فیلم امکان داره یه شخصیت 20 نوع سلاح یا 20 نوع شمشیر در خودش جای بده ؟ بیچاره ها خاستن مثل فیلم باشه ولی فن ها که اینو نمیخان ! فن ها میخان با شمشیر های گوناگون بزنن همه رو ناقص کنن :دی
خوب اگه میخواستن مثه فیلم باشه یه کاری می کردن که مثلا هر چند مرحله یه بار یه اسلحه جدید گیرت بیاد و با اون بازی رو ادامه بدی(مثلا 3 مرحله اول فقط با یه اسلحه و مرحله 4 فقط با یه اسلحه دیگه و......)

سلام بچه ها
بچه ها اون هایی که میگید عاشق این بازی و گیم پلیش بودید و شاید هستید واقعا دوست ندارید یکم از شخصیت و رفتار های ریو سر در بیارید شاید بگید این بازی برای بچه ها است اسون است و.....
ولی به نکات + نگاه کنید مطمعنا گیم پلی افت داشته ولی تونستیم از شخصیت ریو و نقطه ضعفاش سر در بیاریم اون هم انسان است
قبلا فقط به چشم یک شخص بدون هویت بازی میکردیم الان حد اقل میتونیم درک کنیم واقعا کیه و انسان هست نه ماشین و بهتون بگم در مورد اسلحه ها 50% کارسون درست بود چون به داستان لطمه میزد اگه اسلحه های دیگه بود و 50% مخالف چون من داس اقا گرگ رو خیلی دوست دارم >>>>>>>>>>>>>>>>>>

gamespot :
Terrible PlayStation Move support:d

خوب اگه میخواستن مثه فیلم باشه یه کاری می کردن که مثلا هر چند مرحله یه بار یه اسلحه جدید گیرت بیاد و با اون بازی رو ادامه بدی(مثلا 3 مرحله اول فقط با یه اسلحه و مرحله 4 فقط با یه اسلحه دیگه و......)
خب تقریبا اونجوریه تا جایی که من بازی کردم 3 تا شمشیر عوض کرده (همشون شمشیرن و تبر و نیزه اینا وجود نداره) . در کل خاستن یه تغییراتی ایجاد کنن که موفق نشدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or