درود
دوستان همینجا اعلام می کنم اصلا و ابدا به امتیاز های بازی توجه نکنید بازی را امروز اجرا کردم از هر نظر یک شاهکار هست همون چیز ی که فکرشو می کرم خشونت و خوریزی به اوج خودش رسیده تو این بازی موزیک و گیم پلی هم عالی هست خلاصه از ما گفتم بود
توضیحات بیشتر تو تاپیک خود بازی بیان می کنم
حسین خان شما قبل از این Trash هم NG بازی کرده بودی ؟
حسین جان کلمه ی شاهکار ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست.درود
دوستان همینجا اعلام می کنم اصلا و ابدا به امتیاز های بازی توجه نکنید بازی را امروز اجرا کردم از هر نظر یک شاهکار هست همون چیز ی که فکرشو می کرم خشونت و خوریزی به اوج خودش رسیده تو این بازی موزیک و گیم پلی هم عالی هست خلاصه از ما گفتم بود
توضیحات بیشتر تو تاپیک خود بازی بیان می کنم
خون سر جاش هست فقط قطع عضو نداریمقطع عضو و ان افکت های بی نظیر خون توی NGII ـه 360 از بازی حذف شده. با این تفاسیر چجوری خشونت به اوج خودش رسیده؟
بابا زیاد گندش نکنید این بازی رو , شماره دومش هم چیزی جز باگ . افت فریم و گرافیک ساده و بدونه جزئیات چیز دیگه نداشت باز شماره اولش...
GameSpy 9/10بابا زیاد گندش نکنید این بازی رو , شماره دومش هم چیزی جز باگ . افت فریم و گرافیک ساده و بدونه جزئیات چیز دیگه نداشت باز شماره اولش...
Kikizo 9/10If you're a fan of action games, then Ninja Gaiden II is an absolute must-have. The gameplay mechanics are phenomenally satisfying,
IGN 8.7/10Ninja Gaiden II is not perfect but it's one of the best action games since the original and an absolute joy to play.
Edge Magazine 8/10Ninja Gaiden II is easily one of the best action games on Xbox 360.
Ninja Gaiden II is a fascinating and hugely replayable game that shows Team Ninja has a gift beyond the vast majority of developers in that genre.
من نمی دونم تو چه اصراری داری که به همه تحمیل کنی بازی خیلی خوبه.حالا تا شب هی بگید بازی بد هست !خدایش خسته نمی شید !
کسانی که دوستش دارن بازی می کنند کسانی هم که دوستش نداشته باشندمسلما بازیش نمی کنند
اخه حسین اگر بخوای نسبت به شماره قبلی حساب کنی بازی خیلی پسرفت داشته.به قول وحید نمیدونم تو چه گیری دادی که هی میخوای نکات منفی بازی رو در نظر نگیری.حالا تا شب هی بگید بازی بد هست !خدایش خسته نمی شید !
کسانی که دوستش دارن بازی می کنند کسانی هم که دوستش نداشته باشندمسلما بازیش نمی کنند