امتیازات Ninja Gaiden 3

درود
دوستان همینجا اعلام می کنم اصلا و ابدا به امتیاز های بازی توجه نکنید بازی را امروز اجرا کردم از هر نظر یک شاهکار هست همون چیز ی که فکرشو می کرم خشونت و خوریزی به اوج خودش رسیده تو این بازی موزیک و گیم پلی هم عالی هست خلاصه از ما گفتم بود
توضیحات بیشتر تو تاپیک خود بازی بیان می کنم

حسین خان شما قبل از این Trash هم NG بازی کرده بودی ؟

من امروز یه ساعتی بازی کردم . اگه به چشم یه ninja gaiden که ایتاگاکی میساخت نگا نکنیم تقریبا بازی قابل تحملی است و گیم پلی بد نیست . اگه داستانش هم خوب باشه میشه گفت یه بازی معمولی هست . به خدا خود ریو ارزش یه 5 از 10 رو داره . ولی اشکالات فوق العاده بزرگی داره که قبلا همه اشاره کردن بهش که همین باعث شده که به یه بازی ضعیف تبدیل بشه . ولی در کل به نظر من اگه اسم بازی یه چیز دیگه بود اونوقت خیلی لذت بخش میشد .

همون چیز ی که فکرشو می کرم خشونت و خوریزی به اوج خودش رسیده تو این بازی موزیک و گیم پلی هم عالی هست خلاصه از ما گفتم بود

قطع عضو و ان افکت های بی نظیر خون توی NGII ـه 360 از بازی حذف شده. با این تفاسیر چجوری خشونت به اوج خودش رسیده؟

درود
دوستان همینجا اعلام می کنم اصلا و ابدا به امتیاز های بازی توجه نکنید بازی را امروز اجرا کردم از هر نظر یک شاهکار هست همون چیز ی که فکرشو می کرم خشونت و خوریزی به اوج خودش رسیده تو این بازی موزیک و گیم پلی هم عالی هست خلاصه از ما گفتم بود
توضیحات بیشتر تو تاپیک خود بازی بیان می کنم
حسین جان کلمه ی شاهکار ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست.
این حتی اگر یه بازی خوب هم باشه (که مطمعنا نیست) باز هم چسبوندن کلمه ی شاهکار بهش اصلا کار درستی نیست چون اینجوری شاهکار های واقعی زیر سوال میرن...

بابا زیاد گندش نکنید این بازی رو , شماره دومش هم چیزی جز باگ . افت فریم و گرافیک ساده و بدونه جزئیات چیز دیگه نداشت باز شماره اولش...

همون بازی پر از باگ ، پر از افت فريم و هزار چيز ديگه از نظر عقلانيه شما متای 81 رو گرفت...و اون موقع

آی جی ان تو ريويو خودش اعلام پی اس دارها تو حسرت اين بازی خواهند موند...هرچند بعد ها

نسخه چيلدرنش واسه پی اس توسط هاياشی عرضه شد ولی فکرشو بکن همون بازی پر از باگ

مياد متای 81 میگيره
خيليه !! نه ؟؟؟ پر از باگ و افت فريم و با گرافيک بسيار پايين 81 بشه

بابا زیاد گندش نکنید این بازی رو , شماره دومش هم چیزی جز باگ . افت فریم و گرافیک ساده و بدونه جزئیات چیز دیگه نداشت باز شماره اولش...
GameSpy 9/10
If you're a fan of action games, then Ninja Gaiden II is an absolute must-have. The gameplay mechanics are phenomenally satisfying,
Kikizo 9/10
Ninja Gaiden II is not perfect but it's one of the best action games since the original and an absolute joy to play.
IGN 8.7/10
Ninja Gaiden II is easily one of the best action games on Xbox 360.
Edge Magazine 8/10
Ninja Gaiden II is a fascinating and hugely replayable game that shows Team Ninja has a gift beyond the vast majority of developers in that genre.

پ.ن.
i259713_22402387798505649544.gif

حالا تا شب هی بگید بازی بد هست !خدایش خسته نمی شید !
کسانی که دوستش دارن بازی می کنند کسانی هم که دوستش نداشته باشندمسلما بازیش نمی کنند

کسانی که دوستش دارن بازی می کنند کسانی هم که دوستش نداشته باشندمسلما بازیش نمی کنند
من نمی دونم تو چه اصراری داری که به همه تحمیل کنی بازی خیلی خوبه.
هم امتیازات گوهر بار بازی و هم نظر بچه ها ثابت می کنه NG3 آشغالی بیش نیست. گیر نده دیگه.

اخه حسین اگر بخوای نسبت به شماره قبلی حساب کنی بازی خیلی پسرفت داشته.به قول وحید نمیدونم تو چه گیری دادی که هی میخوای نکات منفی بازی رو در نظر نگیری.

الان 6 مرحله ای رفتم . همچین بازی بدی نیست . سعی کردن یخورده طبیعی کنن و بیشتر شبیه به فیلم باشه و ریو 20 نوع شمشیر و تبر و ... در خودش جای نده :دی و بیشتر به شخصیت ریو پرداخته باشه این کارایی که با NG3 کردن طبیعت بازی رو خراب کرده ولی من بازم دوست دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or