آخرین ویرایش:
تو استور اکس باکس که نیومده برادر?تعداد پلیرهای بازی روی استیم که نسخه های 60 تا 120 دلاری بازی رو خریدند
View attachment 161143
شما تعداد افرادی که از طریق استور xbox و گیم پس بازی رو تجربه کردند هم بذارید روش ...
استور مایکروسافت منظورشهتو استور اکس باکس که نیومده برادر?
مگه کسی به اون استور فکستنی هم میره با اون سیستم نصب و آپدیت مضخرفش؟!؟استور مایکروسافت منظورشه
طبیعتا یه سریا میرنمگه کسی به اون استور فکستنی هم میره با اون سیستم نصب و آپدیت مضخرفش؟!؟
صحیح من منظورم استورش بود نه بخش گیم پسش.برای کسانی که گیم پس دارن باید از استور مایکروسافت دانلود کنند.
بعدش چهل گیگ آپدیت میداد یدونه چرخ هواپیما رو عوض کنه. بعدش میفهمیدند خراب کردند ۸۰ گیگ آپدیت میدادن اون ۴۰ گیگ رو پاک کنن. بعدش دوباره ۵۰ گیگ آپدیت میدادن چرخ ها درست بشه. و این چرخه ادامه داشت تا اینکه کریتوس بیاد بگهاین بازیو Activision ناشرش بود قول میدم 450 گیگ بود
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
تعداد پلیرهای بازی روی استیم که نسخه های 60 تا 120 دلاری بازی رو خریدند
View attachment 161143
شما تعداد افرادی که از طریق استور xbox و گیم پس بازی رو تجربه کردند هم بذارید روش ...
Cities skyline هم هست ننوشتی: شهردارنقشه تهران اپدیت نیست چون گوگل ارث هم اپدیت نیست.بیشتر مشکل داخلیه و عدم اجازه.ولی همینم خوبه.
View attachment 161153
امار الان استیمه.فقط نمیدونم اینهمه خلبان و کشاورز و راننده کامیون بیکار تو استیم چیکار میکنن
دیدید گفتم استور فکستنی مایکروسافت کار دست آدم میده دیدیدای داد error داد
باس از اول دانلود کنم
میشه.ولی تو المانهای مدیریتی بیشتر وجود داره و شهر سازی هستCities skyline هم هست ننوشتی: شهردار
دیدید گفتم استور فکستنی مایکروسافت کار دست آدم میده دیدید