امتیازات Microsoft Flight Simulator

• Thread starter Thread starter g4mer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

متای نهایی بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    77
  • نظرسنجی بسته شده است .

g4mer

XBOX 20/20
کاربر سایت
عنوان Microsoft Flight Simulator تاکنون موفق به کسب امتیاز 92 از مجموع 56 نقد در وبسایت متاکریتیک شده است | جدیدترین بازی از سری شبیه‌ساز پرواز مایکروسافت در تاریخ ۲۸ مردادماه برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود

162731
* میانگین نمرات به مرور بروزرسانی می‌شود

آخرین ویرایش:
پ.ن: وقتی منتقد IGN تونسته بازی کنه و بهش ۱۰ هم داده یعنی همه به راحتی می‌تونن ازش لذت ببرن!! :D
اتفاقا منتقد IGN فکر کنم خلبان سابق نیرو هوایی آمریکا بوده و بخاطر همین از تک تک لحظات بازی تعریف میکرد و میگفت تنها ایراد، لودینگ‌ها و نبود جت‌های جنگیه.

120GB ما داریم میاییم ...

تازه این بیس قضیه است ... تو حالت استریم آنلاین اگه سرعت نت بالایی داشته باشید جزئیات بیشتری دانلود میشه و چه برگ هایی که خواهد ریخت ... :D
کاش من هم یک پی سی خوب داشتم ?

• Like
Reactions: g4mer and EAST2WEST
تازه این بیس قضیه است ... تو حالت استریم آنلاین اگه سرعت نت بالایی داشته باشید جزئیات بیشتری دانلود میشه و چه برگ هایی که خواهد ریخت ... :D
کاش من هم یک پی سی خوب داشتم ?

بر و بکس منتقد این بازی را روی سرعت 200mbps رفتن ، ولی ما با همراه اول روی 25 مگ میریم ، ایشالله که جواب بده :D

می‌تونی یک زحمت بکشی تهران رو تست کنی و فیلمشو اینجا بزاری مخصوصا فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی

اگر سیستم و نت جواب بده حتماً

تجربه یکی از دوستان که تو ایران پرواز کرده
مقبره کوروش و ورزشگاه ازادی
View attachment 161101

View attachment 161100
چه کار عجیب غریب و خفنی انجام دادن:دی واقعا تحول بزرگیه این کاری که کردن. فقط چجوری کل زمین رو با این دقت شبی سازی کردن؟:دی پیگیر اخبارش نبودم اصلا

چه کار عجیب غریب و خفنی انجام دادن:D واقعا تحول بزرگیه این کاری که کردن. فقط چجوری کل زمین رو با این دقت شبی سازی کردن؟:D پیگیر اخبارش نبودم اصلا
۱-با استفاده از داده های ماهواره ای نقشه Bing (تا وقتی گوگل مپس هست کی میره سراغ بینگ مپس ?)
۲-و استفاده از هوش مصنوعی Microsoft AI ?
۳- و بازی هم با قدرت پردازش های عظیم Azure Cloud اجرا میشه.?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or