امتیازات Microsoft Flight Simulator

• Thread starter Thread starter g4mer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

متای نهایی بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    77
  • نظرسنجی بسته شده است .

g4mer

XBOX 20/20
کاربر سایت
عنوان Microsoft Flight Simulator تاکنون موفق به کسب امتیاز 92 از مجموع 56 نقد در وبسایت متاکریتیک شده است | جدیدترین بازی از سری شبیه‌ساز پرواز مایکروسافت در تاریخ ۲۸ مردادماه برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود

162731
* میانگین نمرات به مرور بروزرسانی می‌شود

آخرین ویرایش:
من بارها گفتم کیفیت یک بازی به استدیو سازنده و حمایت ناشر برمیگرده و Game Pass این وسط قرار نیست باعث پایین امدن کیفیت بازیها بشه !

آسوبو و مایکروسافت 5 سال روی ساخت این بازی کار میکردند و از پیشرفته ترین تکنولوژی ها استفاده کردند. مثل کلاد پاور که به قول دوستمون سال 2013 درباره اش صحبت شد و الان نتیجه رو میبینیم

در کل امیدوارم متای بازی زیره 90 نیاد به هرجهت چون دیگه بازی نسخه بعدی ای نخواهد داشت و کلا همین سالها اپدیت میشه

صرفا برای دونستند پشتیبانی از VR و نسخه کنسولی Xbox هم در ضمن تایید شده و کلا براساس فیدبک ها محتویات جدید رو در الویت قرار میدن

آخرین ویرایش:
این عکس تو بازی
انریل نیست که
View attachment 160975
اره اتفاقا رفتم استريمش رو نگاه كردم و ديدم اشتباه به خاطرم مونده بود

اخه از بس بازيهاي AA و خود فوكوس از انريل استفاده كردن دليل اشتباه من بود:-??

بهرحال انجين اختصاصي خودشون بوده و خيلي هم ازش تعريف كرده بود يوروگيمر

• Like
Reactions: g4mer and omid0
تعجب من این بود که واقعا مراجع اومدن گفتن: اوکی یه بازی (؟) فول شبیه ساز رو بشینیم کامل نقد کنیم
بیشتر نشون میده Flight Simulator چه پدیده خوب و خاصی تو این ژانره تا هر چیز دیگه. اصولا تحریریه ها خیلی خوشگل از این ژانر بازی ها جاخالی میدن
چرا فکر میکردید نقد نمیشه وقتی نسخه قبلیش هم نقد شده؟:-/
Microsoft Flight Simulator X

اینم مثل شبیه ساز ریسینگ و ... بازیه و بازی ها هم توسط سایت های بازی نقد میشن :D

منتقد سایت Daily Star به بازی 4 از 5 داده، ولی ببینید چی گفته :D
Microsoft Flight Simulator is a massive generational leap from its predecessor, and every time I play the game I’m blown away by just how good it looks. From a completely simulated physics system with wind, weather and more, to highly detailed aircraft and airports, it’s truly something worth checking out. Even if you’ve never played a Flight Sim before, you have to pick up this game. Flight Simulator is a revolutionary game for all kinds of reasons, and once the technical issues are out of the way – I truly believe it will be a legendary PC game. Give it a few months, I’ll bump it up to a 5/5
آخرش هم گفته چند تا مشکل تکنیکال که رفع بشه بهش نمره کامل میدم.
میانگین رو آورد رو 93 :D که احتمال زیاد نمرشو آپدیت میکنه بعدا و برمیگرده رو 94

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or