آخرین ویرایش:
چرا نباید نقد بشه؟خدایی فکر نمی کردم بازی هم نقد شه... هم این قدر خوب نقد شه
کلا از مراجع بعیده به این سبک بازی درست و درمون نمره بدن
دم Asobo گرم
یجا خوندم حتی تو ساخت بازی و توسعه هوش مصنوعی بازی ها هم از کلاود استفاده میکنند استودیو هاشون ( فکر کنم کوالیشن ) یه جا دیگه هم خوندم بانی راس می گفت مزایای کلاود باعث کاهش کرانچ میشه و ...مایکروسافت سال ۲۰۱۳ از power of cloud صحبت کرد. یه نسل مسخرش کردن.
حالا بعد ۷ سال نتیجه آینده نگری مایکروسافت، شبیه سازی کامل کره زمین با این کیفیت و گرافیک تو این بازیه.
بعیده فقط منحصر بشه به فلایت سیمولیتر. تکنولوژی که مایکروسافت با همکاری چندین تیم بهش دست پیدا کرده ممکنه خودشو تو خیلی بازی های اوپن ورد مایکروسافت نشون بده.
چرا نباید نقد شه؟ خب نقد شه ... خیلی خوبه تعجب من این بود که واقعا مراجع اومدن گفتن: اوکی یه بازی (؟) فول شبیه ساز رو بشینیم کامل نقد کنیمچرا نباید نقد بشه؟
کلا همچیت خاص
تا اینجای کار تنها کسی که حدس میزنه متای بازی زیر 9 میشه
دسته؟نقد دیجییتال فاندری که خودت فرستادی رو ببیناین بازی چرا برای کنسولا نیومده ؟ به خاطر دسته مخصوصشه ؟
این بازی چرا برای کنسولا نیومده ؟ به خاطر دسته مخصوصشه ؟
به نظرم نهبازی واس وان و Series تایید شده. ولی فعلا تاریخ انتشار نداره. (البته حس می کنم نسخه وان رو کنسل کنن)
اسپنسر تلویحا نسخه XSX رو تایید کرده ...این بازی چرا برای کنسولا نیومده ؟ به خاطر دسته مخصوصشه ؟
برای ساعات اولیه و تثبیت نشده بود و فعلا هم که میبینی یه خوزه مورینیو هم داریم که 9- پیش بینی کردهاین دیگه چجور نظرسنجی پیش بینی متاست که دو روز بعد از انتشار نمراتش بسته میشه ؟!!
خیلی سخته کسی بتونه پیش بینی کنه اینجوری