امتیازات Microsoft Flight Simulator

• Thread starter Thread starter g4mer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

متای نهایی بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    77
  • نظرسنجی بسته شده است .

g4mer

XBOX 20/20
کاربر سایت
عنوان Microsoft Flight Simulator تاکنون موفق به کسب امتیاز 92 از مجموع 56 نقد در وبسایت متاکریتیک شده است | جدیدترین بازی از سری شبیه‌ساز پرواز مایکروسافت در تاریخ ۲۸ مردادماه برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود

162731
* میانگین نمرات به مرور بروزرسانی می‌شود

آخرین ویرایش:
بازی از لحاظ گرافیکی کاملا نسل بعدیه :D
برجسته ترین موضوع فنی و تکنیکی بازی تغییرات اب و هوایی و ریل تایم بازی و حجم اطلاعات فوق العادشه که مشابهش تو هیچ بازی دیگه ای نبوده و فعلا هم خبری نیست :D
امیدوارم بازی تو فروش هم موفق عمل کنه

برجسته ترین موضوع فنی و تکنیکی بازی تغییرات اب و هوایی و ریل تایم بازی و حجم اطلاعات فوق العادشه که مشابهش تو هیچ بازی دیگه ای نبوده و فعلا هم خبری نیست :D
امیدوارم بازی تو فروش هم موفق عمل کنه
الان چندین هفته هست جزو پرفروشای استیم هست بازی
فروشش خیلی خوب خواهد بود با وجود اینکه رو گیم پس هم هست

کمبود هواپیما های نظامی و صفخه های لود طولانی نکات منفی بودش که منتقد ign بهش اشاره کرد.
پ.ن:متا که عالیه و همونی شد که انتظار داشتم.بتلتودز هم +80 بگیره اون موقع میشه گفت از نظر متا امسال بهترین سال ایکس باکس در نسل هشتم محسوب میشه
Masterpiece :x
پ.ن: مثکه توی ریویوها مشخص شده که بازی با وجود شبیه ساز بودنش از نمای سوم شخص هم بهره میبره و با تبصره توی دسته GAME قرار گرفته.

خدا کنه برای وان اس و وان اکس هم بیاد من واقعا عاشق خلبانی و پرواز هستم ... نسخه قبلی رو روی پی سی بازی میکردم و خیلی چیز ازش یاد گرفتم و خب دیگه سیستمم نمیکشه برای این نسخه ... امیدوارم برای کنسول بیاد تا بتونم تجربه اش کنم ...
هرچند جذابیت بازی به حالت آنلاینش هست که با نت ایران ... :(

• Like
Reactions: Ali Venom and Bax
مایکروسافت سال ۲۰۱۳ از power of cloud صحبت کرد. یه نسل مسخرش کردن.
حالا بعد ۷ سال نتیجه آینده نگری مایکروسافت، شبیه سازی کامل کره زمین با این کیفیت و گرافیک تو این بازیه.
بعیده فقط منحصر بشه به فلایت سیمولیتر. تکنولوژی که مایکروسافت با همکاری چندین تیم بهش دست پیدا کرده ممکنه خودشو تو خیلی بازی های اوپن ورد مایکروسافت نشون بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or