آخرین ویرایش:
حاجی عجب چیزیه
هر ویدیویی که از این بازی میاد پشمام بیشتر کز میخوره. خونه بوی کله پاچه گرفته رسما.
انصافا یه دست مریزاد حسابی باید به تیم مارکتینگ مایکروسافت گفت! ضریب هوشی زیر خط فقر! احتمالا مرغ سرخ کرده گذاشته بودن جای اونا تشخیص میداد همچین تریلری رو میشد تو ایونت ماه پیش در قالب شوکیس نشون داد.
هر ویدیویی که از این بازی میاد پشمام بیشتر کز میخوره. خونه بوی کله پاچه گرفته رسما.
Hearts of iron 4 =مدیریت اتاق جنگنقشه تهران اپدیت نیست چون گوگل ارث هم اپدیت نیست.بیشتر مشکل داخلیه و عدم اجازه.ولی همینم خوبه.
View attachment 161153
امار الان استیمه.فقط نمیدونم اینهمه خلبان و کشاورز و راننده کامیون بیکار تو استیم چیکار میکنن
مشکل از لانچر مایکروسافت نیستماکرو واقعا با خودش چی فک میکنه وضعیت لانچرش رو PC اینه
View attachment 161228
دارن بازی رو سر لانچرش بمباران میکنن
قشنگ ماکرو گند زده با لانچرش
خداییش ندیدن هیچکدوم رو.شبیه ساز رو با دیدن عنوان simulator تشخیص میدن و گر نه همون فوتبالا هم شبیه سازه.Hearts of iron 4 =مدیریت اتاق جنگ
Europa Universalis 4 =استعمارگری و مملکت داری
Total war=ژنرال میدانی
دارم استیشن از اسمش معلومه که طرف تیم سبز.
صرفا یه شوخی بود وگرنه دوتای اول گرند استراتژی هستن و سومی هم استراتژیخداییش ندیدن هیچکدوم رو.شبیه ساز رو با دیدن عنوان simulator تشخیص میدن و گر نه همون فوتبالا هم شبیه سازه.
این بازی تو سه تا نسخه عرضه شده.اومده بودن 30-40 نفری میخندیدن 5 تا هواپیما 20 دلار.
براشون لیست dlc بازی train simulator رو گذاشتم که 595 تا دی ال سی گرفته .دیگه تمومید.اطلاعی از جهان پی سی و شبیه سازا ندارن.
دلم برا یه stronghold درست حسابی تنگ شده و امیدوارم مثل هاف لایف که امیدوارم شماره سه اونو ببینم یه settlers هم بازی کنم.
بله شما درست میگی از این نرم افزار برای آموزش حرفه ای هم استفاده میشه ولی بازی با موس و کیبوردش هم خالی از لطف نیست ... من تازه نسخه X رو بازی میکردم واقعا جذاب بود ...این عنوان از زمان داس در حال توسعه ست ولی همیشه جدا از سیستم های نیاز به ابزارهای تخصصی پرواز هم داره که میتونه جنبه آموزشی داشته باشه- وعلا تجربه با موس و کیبرد شمارو از هدف اصلی دور میکنه چون اصولا انجین ace با هدف پروگرم سیمولیتور هست