امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
آقا بازی خیلی باحاله ،
ولی ای کاش pc قوی داشتم :( من به خاطر طراحی محیط بازی تحسینشون میکنم خیلی عالیه
فقط طراحی شخصیتها به درد نمیخوره یعنی خشک و بی روحن
و مثل اینکه از کپچر و این جور چیزا خبری نیست درسته ؟! قیافه کاراکترها و کلا"جزییاتشون خوب نیست.

آخرین ویرایش:
انقدر تو سر و کله همدیگه نزنید بچه ها! به جای این دعواها و نگرانی ها صبر کنید تا بازی برسه دست تون و ازش لذت ببرید بهتر نیست؟
136327453313513gamer1.gif

----------------------------------------------------------
@دوست عزیزی که گفته بودند بازی خراب کرد:

من نمی دونم شما انتظار نمره چند از بازی داشتید! من که فن دو آتیشه Metro هستم از همون اولش انتظار نمره بین 80 تا 90 رو داشتم که ظاهرا همین طور هم داره میشه! دیگه نمی دونم شما انتظار چه امتیازی داشتید که 83/100 براتون خراب کردن حساب میشه! به نظر من با در نظر گرفتن همه چیز این امتیاز خیلی خوبه برای بازی.
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

در مورد گرافیک بازی و فریم:

بازی گزینه های گرافیکی زیادی خواهد داشت که می تونید با خاموش کردن شون فریم رو حسابی بالا ببرید. الان توی این چند تا بنچ مارکی که اومده ظاهرا گزینه Tessellation گفته شده که تاثیر خیلی کمی روی کیفیت تصویر داره، ولی اگر روشن بشه حسابی فریم رو پایین میاره (یه چیزی مثل اون گزینه Ubersampling معروف بازی Witcher 2). سخت نگیرید، صبر کنید بازی بیاد، مطمئن باشید انقدری که فکر می کنید هم اجراش سخت نیست!
winking.gif

من نمی دونم کسی از بچه ها این رو گفت یا نه، ولی یکی از نکات جالب بازی امتیاز خیلی خوب بازیکن هاش هستش. الان User Score اش توی همون سایت Metacritic از 10 روی 8.7 هستش:

واقعا کمتر گیمی انقدر خوب امتیاز User میاره! کم ندیدیم بازی هایی رو که چون معروف هستند یکی بعد از دیگری امتیازهای 9 و 10 درو می کنند، ولی User Score شون روی 5 و 6 هستش! تازه همین امتیاز 87 هم ظاهرا یه عده اسکل به خاطر نبودن Ranger Mode توی نسخه معمولی بازی و این جور چیزها بهش 1 دادند که این طوری شده، وگرنه بالای 90 می رفت...

دیدن یه مقایسه بین نسخه کنسولی و PC هم خالی از لطف نیست !

Metro Last Light Graphics Comparison
30mb

نسخه کنسولی هیچ مشکل خاص پرفورمانس ، تکنیکی و حتی اسکرین تیرینگ نداره و گرافیک هم که انصافا در حد خیلی خیلی عالی و دیدنی قرار داره در نوع خودش رو کنسول

تو این مدت کوتاه مقایسه هم ، نسخه PC پر از افت فریم و لگ هست که شدیدا رو گیم پلی تاثیر منفی میزاره

آخرین ویرایش:

30mb

نسخه کنسولی هیچ مشکل خاص پرفورمانس ، تکنیکی و حتی اسکرین تیرینگ نداره و گرافیک هم که انصافا در حد خیلی خیلی عالی و دیدنی قرار داره در نوع خودش رو کنسول

تو این مدت کوتاه مقایسه هم ، نسخه PC پر از افت فریم و لگ هست که شدیدا رو گیم پلی تاثیر منفی میزاره

ما که داریم نسخه PCرا دانلود می کنیم مومن :d کلی پول سیستم دادیم !
اگه فریم نداد مجبوریم بریم پیش نسخه کنسولی الان ی سری اطلاعات کامل راجب فریم نسخه PC گذاشتم خیلی خیلی وحشتناک هست !
چون فریم دقیقت تو گیم پلی تاثیر مثبت و منفی داره !
http://forum.bazicenter.com/thread51570/page11/#post2611410

بازی رسماً نسل بعدی هست ، فقط چون چند ماه زودتر از لانچ منتشر شده دوستان گیر سه پیچشون گل کرده !
اوایل نسل قبل هم همچین عنوانهایی بودن که بنچمارک سنگین میدادن مثل fear،cod 2،tes oblivion و ...
کال او 2 که یادمه خودم شخصا با دوعدد کارت h-e اونزمان 7800gtx sli تست کردم فریم حتی نزدیک 60 هم نرسید که نرسید!‌ دوستان چه توقعاتی دارن واقاً !!
مثلا اگه نوامبر بشه و Cod:G منتشر بشه همه میگن خب حق داره بهتون دوفریم بده چون نسل بعد هست ، ببینید افکت ها رو ... :d

Last edited by a moderator:

30mb

اول ممنون از دوستمون واسه ویدئو. در این رزولوشن نسخه کنسولی خیلی خوب به نظر میاد و من فرق چندانی بین نسخه کنسولی و PC نمیبینم. ولی تفاوت فاحش این دو ورژن تو رزولوشن های بالا و روشن شدن فیزیک و آپشن های مخصوص PC نمایان میشه.

آخرین ویرایش:
انقدر تو سر و کله همدیگه نزنید بچه ها! به جای این دعواها و نگرانی ها صبر کنید تا بازی برسه دست تون و ازش لذت ببرید بهتر نیست؟
136327453313513gamer1.gif

@دوست عزیزی که گفته بودند بازی خراب کرد:

من نمی دونم شما انتظار نمره چند از بازی داشتید! من که فن دو آتیشه Metro هستم از همون اولش انتظار نمره بین 80 تا 90 رو داشتم که ظاهرا همین طور هم داره میشه! دیگه نمی دونم شما انتظار چه امتیازی داشتید که 83/100 براتون خراب کردن حساب میشه! به نظر من با در نظر گرفتن همه چیز این امتیاز خیلی خوبه برای بازی.
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

در مورد گرافیک بازی و فریم:

بازی گزینه های گرافیکی زیادی خواهد داشت که می تونید با خاموش کردن شون فریم رو حسابی بالا ببرید. الان توی این چند تا بنچ مارکی که اومده ظاهرا گزینه Tessellation گفته شده که تاثیر خیلی کمی روی کیفیت تصویر داره، ولی اگر روشن بشه حسابی فریم رو پایین میاره (یه چیزی مثل اون گزینه Ubersampling معروف بازی Witcher 2). سخت نگیرید، صبر کنید بازی بیاد، مطمئن باشید انقدری که فکر می کنید هم اجراش سخت نیست!
winking.gif

من نمی دونم کسی از بچه ها این رو گفت یا نه، ولی یکی از نکات جالب بازی امتیاز خیلی خوب بازیکن هاش هستش. الان User Score اش توی همون سایت Metacritic از 10 روی 8.7 هستش:

واقعا کمتر گیمی انقدر خوب امتیاز User میاره! کم ندیدیم بازی هایی رو که چون معروف هستند یکی بعد از دیگری امتیازهای 9 و 10 درو می کنند، ولی User Score شون روی 5 و 6 هستش! تازه همین امتیاز 87 هم ظاهرا یه عده اسکل به خاطر نبودن Ranger Mode توی نسخه معمولی بازی و این جور چیزها بهش 1 دادند که این طوری شده، وگرنه بالای 90 می رفت...
یه عده هم از روی احساسات بهش 10 دادند، این به اون در. به نظرم امتیاز منتقدان مهمترین چیزه. یه گیمر عادی ممکنه الآن یه نمره ای بده ولی بعدا اگه ازش بخوای به همون بازی نمره بده، نمره ای دیگه بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or