امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
بالاترین متای این بازی الآن چنده؟

بله با یه نمونه پست عرفانی روبرو هستیم.
الان نمره هایی که تام چیک و امثالهم به بازی های مختلف میدن واقعا از روی عقل و منطق هست. منتقد کیه؟ یه گیمر. پس لذا طبق گفته شما یه منتقد (گیمر) هم ممکنه بعدا به همون بازی یه نمره دیگه بده. اینم به اون در.

خودم همیشه گفتم و بازم میگم، نظر افرادی که توی تاپیک های امتیازات پست میدن برای من بیشتر از نظر منتقدا اهمیت داره چون حرف و نظر یک منتقد، جز به کل نیست و بیانگر نظر همه گیمرها نخواهد بود.
نه عزیز من، یکی مثل تام چیک احساساتی عمل نمیکنه. میبینه بازی توی بخش هایی نواقصی داره و بیان میکنه. یکی دیگه مثلا گیم پلی براش مهمه و میبینه فلان بازی گیم پلی خوبی داره و نمره ی بیشتری میده. اگه قرار بود همه ی منتقدا یه نمره بدن که دیگه میانگین نمیگرفتن. مططمئن باش اگه تام چیک بد نقد کنه از متا حذف میشه اما من وقتی نقدهاش رو میخونم میبینم در خیلی از مواقع به نواقص درستی اشاره میکنه مگر اینکه از فلسفه ی یه بازی خوشش نیاد مثل Journey
منم کاری به شما ندارم، شما میتونی نظر همین مردمی رو قبول داشته باشی که خیلیهاشون به GOW: A از 10 نمره 10 رو میدند درحالیکه تا اونجایی که یادمه این بازی اصلا نمره ی کامل نگرفته
من خودم از نمره بیشتر برای انتخاب بازی استفاده میکنم ولی روی نظرم درمورد یه بازی تاثیر زیادی نمیذاره. مثلا اگه یه بازی متاش زیر 75 باشه خوب معلومه که نمیخرمش اما یه بازی که متاش بالای 90 باشه رو حس میکنم که باید بخرم (فارق از بحث ژانر).

^^
تام چیک اصلا نقد نمیکنه که حالا بخواد نواقص رو بیان کنه! مثلا U3 چقدر نقیصه داشته که امتیازش شده 4؟ یا مشکلات Halo 4 چی بودن که امتیازش شده 2؟ 2 یعنی آشغال، یعنی عنوانی که تو اجرا شدن مشکل داره، یعنی یه چیز غیر قابل بازی :دی این فقط گوشه ای از هنرمندی جناب تام چیک هست، نقدهاش هم که ماشالا به همه چی میخورن الا نقد، بیشتر شبیه داستان سرایی هست :دی

کنسول نسل بعد نهایتا با 600 دلار که دلاری 4000هزار تومان هم در نظر بگیریم میشه 2میلیون 400یعنی فقط نصف پول اون کارت گرافیک عزیزامیدوارم همه دوستان متوجه شده باشند !

باز که بحث رفت تو باقالیا

مهندس جان اولا 400 تومن پول بازی ps4 حساب کن . بعدشم ps4 جلوی گرافیک این بازی رو همچین سیستمی پشمم نیست ..

690/ با تنظیمات dx11 very high داری با ps4 مقایسه میکنی ؟

اگه رو قوطی ps4 فریم ثابته بخاطره اینه که همه جوره افکتهارو کشیدن پایین مگرنه gpu ps4 جلوی تایتان خیلی باحالی
اشک تو چشمام جم شد با این مقایست

همین الان تنظیماتو low کنم very very داغونم کنم رو 680gtx خودم بازم جلو کنسول خداست رزولوشن کنسول 420p بوده یحتمل :))

آخرین ویرایش:
باز که بحث رفت تو باقالیا :d

مهندس جان اولا 400 تومن پول بازی ps4 حساب کن . بعدشم ps4 جلوی گرافیک این بازی رو همچین سیستمی پشمم نیست ..:))

690/ با تنظیمات dx11 very high داری با ps4 مقایسه میکنی ؟ :))

اگه رو قوطی ps4 فریم ثابته بخاطره اینه که همه جوره افکتهارو کشیدن پایین مگرنه gpu ps4 جلوی تایتان =)) خیلی باحالی

همین الان تنظیماتو low کنم very very داغونم کنم بازم جلو کنسول خداست

حرف شما درست .
ولی عزیز من ایشون منظورشون این نبود که ps4 قویتر از pc high end هست
ایشون میگه خرید ی کنسول د رحال حاضر با قیمت های سر سام آور کنونی بهتر از pc هستش
با توجه به اینکه کنسول جدید گرافیک نزدیک تر و زنده تری رو نسبت به pc خواهد داشت و از افت فریم و لگ هم ظاهرا خبری نیست .
ولی من نمیدونم چرا ایشون فقط برای دیگران نسخه میپیچن :d

OMG@
نباید هم امید داشته باشی
biggrin1.gif
کلا به زندگی هیچ امیدی ندارم میخوام دست به خودکشی بزنم ولی هرچور حساب میکنم میبینم خرج کفن و دفنش بیشتر میشه
yahoo_4.gif

جدی میگم کلا به بن نبست رسیدم
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:

مهندس جان اولا 400 تومن پول بازی ps4 حساب کن . بعدشم ps4 جلوی گرافیک این بازی رو همچین سیستمی پشمم نیست ..

اگه رو قوطی ps4 فریم ثابته بخاطره اینه که همه جوره افکتهارو کشیدن پایین مگرنه gpu ps4 جلوی تایتان خیلی باحالی

همین الان تنظیماتو low کنم very very داغونم کنم رو 680gtx خودم بازم جلو کنسول خداست رزولوشن کنسول 420p بوده یحتمل :))

وحید عزیز، من با دیدن این مشکلات فریم بازی نسخه PS3 رو سفارش میدم و خیال خودمو به کل راحت میکنم.

حرف شما درست .
ولی عزیز من ایشون منظورشون این نبود که ps4 قویتر از pc high end هست
ایشون میگه خرید ی کنسول د رحال حاضر با قیمت های سر سام آور کنونی بهتر از pc هستش
با توجه به اینکه کنسول جدید گرافیک نزدیک تر و زنده تری رو نسبت به pc خواهد داشت و از افت فریم و لگ هم ظاهرا خبری نیست .
ولی من نمیدونم چرا ایشون فقط برای دیگران نسخه میپیچن :d

@
نباید هم امید داشته باشی:biggrin1:
اخه داداش گلم این حسین میاد یه حرفی میزنه
دوسش دارم بچه خوبیه اما اخه میاد این نمودارو نشون ما میده :d

metro%201920%20x.jpg

حسین جا تو این نمودار خدمتت عرض کنم وقتی داری نگاه میکنی کارت 690 در تست 32 مینیموم فریم گرفته اصلا به این موضوع فکر کردی چقدرررررررر فشار داره رو کارت وارد میشه و بازی چه جزئیات دهشتناکی داره ؟؟؟
بعد میایی مثل اماتورها گرافیک همچین سیستم رو با ps4 مقایسه میکنی ؟

خوب مشخصه ما در جزیره ایران زندگی میکنیم و اصولا ایران تنها کشور در دنیاست که مردمانش با همه دنیا فرق دارن

:d بله تو ایران کنسول برا عموم مردم بهتره و بصرفه تره چون با توجه به نرخ ارزی هم حساب کنی مادر جهان خیلی فقیر هستیم .

یه نکته جالب دوستان تورخدا اینقدر اماتور نظر ندید . اون فیلمی که کاربر Abolfazl3007 از مقایسه کنسول با pc قرار داده .. ایشون هنوز نمیدونه کنسول این نسل اصلا dx11 نیست . حتی رو کنسول فاکتور tessellation وجود نداره

اصلا میدونید تسلیشن tessellation در تنظیمات گرافیگی چقدر زیبایی داره و چقدر این فاکتور روی gpu فشار وارد میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Abolfazl3007 جان تاحالا به گوشت tessellation خورده و این ویژگی رو تو بازی از نزدیک دیدی که میگی رو نسخه کنسول با نسخه pc فرقی نداره :)) یا حتی میدونی PhysX چه پدری از gpu در میاره ؟.. تا بحال ویژگی های PhysX از نزدیک دیدی ؟

درکل دوستان از نسخه کنسول عکس قرار بدن منم بازی رو کارت گرافیکم 680gtx اجرا میکنم ببینید dx11 اصلا یعنی چی:)

یهو یه سیستم 9 میلیونی با یه نمودار رفت هوا :))
تنها در ایران ازین اتفاقات میوفته

آخرین ویرایش:
اخه داداش گلم این حسین میاد یه حرفی میزنی
دوسش دارم بچه خوبیه اما اخه میاد این نمودارو نشون ما میده

حسین جا تو این نمودار خدمتت عرض کنم وقتی داری نگاه میکنی کارت 690 در تست 32 فریم گرفته اصلا به این موضوع فکر کرده چقدرررررررر فشار داره رو کارت وارد میشه و بازی چه جزئیات دهشتناکی داره

خوب مشخصه ما در جزیره ایران زندگی میکنیم و اصولا ایران تنها کشور در دنیاست که مردمانش ب همه دنیا فرق دارن

:d بله تو ایران کنسول برا عموم مردم بهتره و بصرفه تره

یه یه نکته جالب دوستان تورخدا اینقدر اماتور نظر ندید . اون فیلمی که کاربر Abolfazl3007 از مقایسه کنسول با pc قرار داده .. ایشون هنوز نمیدونه کنسول این نسل اصلا dx11 نیست . حتی رو کنسول فاکتور tessellation در کنسول وجود نداره

اصلا میدونید تسلیشن tessellation در تنظیمات گرافیگی چقدر زیبایی داره و چقدر این فاکتور روی gpu فشار وارد میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Abolfazl3007 جان تاحالا به گوشت tessellation خورده و این ویژگی رو تو بازی از نزدید دیدی که میگی رو نسخه کنسول با نسخه pc فرقی نداره

درکل دوستان از نسخه کنسول عکس قرار بدن منم بازی رو کارت گرافیکم 680gtx اجرا میکنم ببینید dx11 اصلا یعنی چی:)

ما هم دوسش داریم از رفقای قدیمی هست :x البته ایشون از ی منظر دیگه ای نگاه کرده :d
ایشون که 690 نداشته ببینه واقعا 32 فریم میده یا نمیده .
در ضمن از تصاویر و مقایسه ها و اون چیزی که بنده در سایت انویدیا روئیت کردم تسلیشن آنچنانی مشخص نبود . و یا اگه هست خیلی ظریف و در همه محیط استفاده نشده .
همه که مثل شما gtx680 ندارن اونی که با 460 داره به زور 20 فریم میگیره یا اونی که با 560 25 تا 30 فریم میگیره اینطوری به قضیه نگاه نمی کنه شایدم 4 تا عکس از نسخه pc قرار بده ولی در نهایت
میره رو کنسول بازی میکنه .
در ضمن با این قیمت های فضایی باید به کنسول رو آورد . کنسول راه حل گیمینگه . اگه قیمت اونم فضایی نشه .
در کل امتیاز من 7.0/10 هست به بازی .
شما هم کنسول 8 سال پیش رو با الان مقایسه نکن عزیز من .

bluestar الان کجایی که بیای حرف آخر رو بزنی ؟
yahoo_4.gif
حرف تو حُجته برای همه :d

آخرین ویرایش:
اخه داداش گلم این حسین میاد یه حرفی میزنه
دوسش دارم بچه خوبیه اما اخه میاد این نمودارو نشون ما میده :d

metro%201920%20x.jpg

حسین جا تو این نمودار خدمتت عرض کنم وقتی داری نگاه میکنی کارت 690 در تست 32 مینیموم فریم گرفته اصلا به این موضوع فکر کردی چقدرررررررر فشار داره رو کارت وارد میشه و بازی چه جزئیات دهشتناکی داره ؟؟؟

خوب مشخصه ما در جزیره ایران زندگی میکنیم و اصولا ایران تنها کشور در دنیاست که مردمانش با همه دنیا فرق دارن

:d بله تو ایران کنسول برا عموم مردم بهتره و بصرفه تره چون با توجه به نرخ ارزی هم حساب کنی مادر جهان خیلی فقیر هستیم .

یه نکته جالب دوستان تورخدا اینقدر اماتور نظر ندید . اون فیلمی که کاربر Abolfazl3007 از مقایسه کنسول با pc قرار داده .. ایشون هنوز نمیدونه کنسول این نسل اصلا dx11 نیست . حتی رو کنسول فاکتور tessellation وجود نداره

Abolfazl3007 جان تاحالا به گوشت tessellation خورده و این ویژگی رو تو بازی از نزدیک دیدی که میگی رو نسخه کنسول با نسخه pc فرقی نداره :)) یا حتی میدونی PhysX چه پدری از gpu در میاره ؟.. تا بحال ویژگی های PhysX از نزدیک دیدی ؟

یهو یه سیستم 9 میلیونی با یه نمودار رفت هوا :))
تنها در ایران ازین اتفاقات میوفته
این نشون میده وعده سازنده ها که میگفتن بازی نسبت به 2033 بهینه تره ,چرتی بیش نبوده!

اینم بنچمارکی از cod2 که متعلق به 1سال بعد از انتشار بازی و لانچ ایکس باکس هست :
8800gtx که کارت h-e بود بارزولوشن 1600تازه به 60فرم رسیده دقیقا بعد از یکسال از انتشار بازی ...و 7900gtx هم که کارت h-e مربوط به همون سال لانچ هست نتونسته به 60فرم برسه .
نسخه ایکس باکس هم افت فرم داشت همین الانشم هست برید چک کنید!
منظور اینه که بازیها تو سال اول دوم به دلایل مختلف اعم از ناشنایی سازندگان با سخت افزار ، بهینه نبودن انجین ، و مخارج و هزینه هنگفتی که بابت بازیهای next-gen میشه مشکلاتی دارن ، و به مرور زمان برطرف میشن!
مترو هم دقیقا تو همین موقعیت قرار گرفته! مطمعنا اگه واسه next xbox یا Ps4 منتشر بشه شاید بدلیل تغییرات از نسخه PC هم بهتر از آب دربیاد‌........ .............

Attachments

• 0,1462,sz=1&i=145306,00.jpg
    0,1462,sz=1&i=145306,00.jpg
    80.9 KB · مشاهده: 18
در ضمن از تصاویر و مقایسه ها و اون چیزی که بنده در سایت انویدیا روئیت کردم تسلیشن آنچنانی مشخص نبود ..
نبایدم مشخص باشه دوست گلم
اون فیلمی که ابولفضل قرار داده باید 1080p دید با وضوح بسیار بالا و حتی توصیه شده برای مقایسه گرافیکی حتی باید هر دو پلفتروم از نزدیک مورد برسی قرار داد .

کسی منکر زیبایی tessellation و فیزیک و ابعاد گسترده ایی که در بازی ایجاد میکنه نمیتونه باشه و اینکه چقدر پدر gpu در میاره ..

این فیلم ها که اکثرا رزولوشن داغونی دارن از کیفیتشون بشددت کم شده چیزی نشون نمیدن اکثرا جنبه تبلیغاتی دارن شما از نزدیک ببیند بعد میشه نظر داد .

بازم پیشنهاد میکنم ابولفضل که این حرفو میزنه با کنسولش از بازی عکس بگیره منم با pc خودم عکس میگیرم ببینیم کدوم گرافیک بهتری داره :d

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

این نشون میده وعده سازنده ها که میگفتن بازی نسبت به 2033 بهینه تره ,چرتی بیش نبوده!
کاملا درسته بازی نفس گیری هست دست کمی از یه بنچمارک نداره .

اما بازم تکرار میکنم دوستانی که کارت گرفیک 460gtx دارن با کمی اور کردن فرکانس هسته gpu و تغییر در تنظیمات بازی خیلی خیلی بهتر از دارندگان کنسول میتونن از بازی لذت ببرن و کیفیت نابو تجربه کنن

به به پرو فسور وحید خودمون :d خودت هم می دونی با اون سخت افزار کنسول جدید دست سازنده ها شدیدا باز می شه برای طرحی و ساخت بازی !
من چی مقایسه کردم پسر چرا خودتو می زنی به کوچه علی راست !
من می گم قیمت این سیستم اینقدر میشه !
قیمت اون کنسول ها اونقد ر!
بعد وقتی تو این کنسول ها اینقدر فرق کم هست با pc تو اون کنسول ها خودت حساب کن دیگه چه اتفاقاتی قرار هست بی افته
در مورد قسمت دوم حرفت وحید برو تو همون گیم اسپات اگه قبولش داری ی مقایسه از نسخه pcبا نسخه کنسولی گذاشته ! به جز 1080 هیچ فرقی خاصی نمی تونی پیدا کنی !
به هر حال الان دارم باز یرا نصب می گن بعد میام می گم چطور یها هست !

به به پرو فسور وحید خودمون :d خودت هم می دونی با اون سخت افزار کنسول جدید دست سازنده ها شدیدا باز می شه برای طرحی و ساخت بازی !
من چی مقایسه کردم پسر چرا خودتو می زنی به کوچه علی راست !
من می گم قیمت این سیستم اینقدر میشه !
قیمت اون کنسول ها اونقد ر!
بعد وقتی تو این کنسول ها اینقدر فرق کم هست با pc تو اون کنسول ها خودت حساب کن دیگه چه اتفاقاتی قرار هست بی افته
در مورد قسمت دوم حرفت وحید برو تو همون گیم اسپات اگه قبولش داری ی مقایسه از نسخه pcبا نسخه کنسولی گذاشته ! به جز 1080 هیچ فرقی خاصی نمی تونی پیدا کنی !
به هر حال الان دارم باز یرا نصب می گن بعد میام می گم چطور یها هست !

سلام داداش حسین گل
خودت هم می دونی با اون سخت افزار کنسول جدید دست سازنده ها شدیدا باز می شه برای طرحی و ساخت بازی !
اتفاقا کاملا این حرفتو قبول دارم و خودتم میدونی با عرضه کنسول نسل بعدی بکل مشکلات پورت بد و...حل میشه

درضمن توکه میدونم واقعا حرفه ایی هستی دیگه چرا؟ بزار دوتا اپدیت برا بازی بیاد یه درایو دیگه انویدیا بده بعد اینجوری بکوب:d

راستی بازی نصب کردی سریع تنظیماتو تا خر خره نبر بالا دادا درایو کارت گرافیکو حتما با بازی هماهنگ کن .
مثلا بعضی تکنیکهارو از تنظیمات بازی غیر فعال کن بعد تو درایو انویدیا فعالشون کن تا به بهترین نتیجه تو مینیموم فریم برسی
کارت گرافیک نازنینتم از طرف من ببوس :-*
یه چندتا شات خوشگلم بگیر حالشو ببریم

آخرین ویرایش:
یکی کاربر vavi رو بن دائم کنه این آدم بشو نیست و باز داره اسپم می ده!
طبق قانون سایت هم کسی که فحش خواهر مادر بده یوزرهای بعدیش باید بن شن!
چی می خوای از جون این سایت هی یوزر می سازی خودت رو کوچیک می کنی؟
کارت گرافیک نازنینتم از طرف من ببوس
yahoo_11.gif
خدایا چطور می شه کار آدم به اینجا بکشه که لغزش زبونی همه جا داشته باشه!

طوری هم تحویلش می گیرن که کی هست:-& شیپورچی شماره 2:-&
پ.ن: ببخشید که آف تاپیک شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or