امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
یه عده هم از روی احساسات بهش 10 دادند، این به اون در. به نظرم امتیاز منتقدان مهمترین چیزه. یه گیمر عادی ممکنه الآن یه نمره ای بده ولی بعدا اگه ازش بخوای به همون بازی نمره بده، نمره ای دیگه بده.
بله با یه نمونه پست عرفانی روبرو هستیم.
الان نمره هایی که تام چیک و امثالهم به بازی های مختلف میدن واقعا از روی عقل و منطق هست. منتقد کیه؟ یه گیمر. پس لذا طبق گفته شما یه منتقد (گیمر) هم ممکنه بعدا به همون بازی یه نمره دیگه بده. اینم به اون در.

خودم همیشه گفتم و بازم میگم، نظر افرادی که توی تاپیک های امتیازات پست میدن برای من بیشتر از نظر منتقدا اهمیت داره چون حرف و نظر یک منتقد، جز به کل نیست و بیانگر نظر همه گیمرها نخواهد بود.

بازی رسماً نسل بعدی هست ، فقط چون چند ماه زودتر از لانچ نسل بعد منتشر شده دوستان گیر سه پیچشون گل کرده !
اوایل نسل قبل هم همچین عنوانهایی بودن که بنچمارک سنگین میدادن مثل fear،cod 2،tes oblivion و ... کال او 2 که یادمه خودم شخصا با دوعدد کارت h-e اونزمان 8800gtx فریم به 60 نرسید که نرسید!‌ دوستان چه توقعاتی دارن واقاً !!
مثلا اگه نوامبر بشه و Cod:G منتشر بشه همه میگن خب حق داره بهتون دوفریم بده چون نسل بعد هست ، ببینید افکت ها رو ... :d

این ببین !

metro%201920%20x.jpg

برا در من نسل بعد کجا بود ! خوب همانطور که دیدی تو حالت 1080 و با فیزیک روشن فقط کارت 690 زیر 30 فریم نمیاد به شرط دارا بودن یک cpu3970 و البته 16 گیگ رم .و یک هارد SSD این بدان معنی هست که شما حتی اگر ی 690 هم داشته باشید بدون این cpuفریم شما به زیر 30 میاد دیگه حساب کار دستتون بیاد :d

حالا ی حساب سر انگشتی برات می کنم !

یک GTX690 حدودا 4.5 میلیون براتون در میاد !
یک CPU3970 هم حدودا 4.2 میلیون براتون در میاد !
16 گیگ رم هم حدودا 7 هزار تومان در میاد !

فقط همین 3 تا قطعه بالا ی 9 میلیون در میاد .
باقی قطعات سیستم بماند !
کنسول نسل بعد نهایتا با 600 دلار که دلاری 4000هزار تومان هم در نظر بگیریم میشه 2میلیون 400یعنی فقط نصف پول اون کارت گرافیک عزیز:dامیدوارم همه دوستان متوجه شده باشند !

الان هم ی ویدیو تو گیم اسپات منتشر شده که تفاون نسخه کنسولی با نسخه کامپیوتری را نشان می ده من هم هیچ تفاوت خاصی ندیدم بخاطر همین هم ظاهرا مدال گرافیک را تقدیم نکرده به نسخه PC!
فقط تو همین سایت جای دیگه را کاری نداریم فقط من ی نفر می شناسم 690 داره تازه اون هم نه اون CPUرا داره نه اون هارد را نه اون مقدار رم را !

"If someone asks me are we doing a next-gen version - well, yes we are. It's the PC. We're one of the few studios out there that have a proven piece of tech that's built for high-end PCs. I firmly believe that the PC version of Metro: Last Light is one of, if not the best looking game you can actually buy, period, at the moment. We're still proud of how we've managed to adapt that for the current generation of consoles."
Metro: Last Light "one of, if not the best looking game you can actually buy" • News • Eurogamer.net
در تایید صحبت های برادر علی (اتمسفر) ، بازی رسما نسل بعدی هست. (البته من نمی گم، یوروگیمر میگه :-" )

آخرین ویرایش:
بازی رسماً نسل بعدی هست ، فقط چون چند ماه زودتر از لانچ منتشر شده دوستان گیر سه پیچشون گل کرده !
اوایل نسل قبل هم همچین عنوانهایی بودن که بنچمارک سنگین میدادن مثل fear،cod 2،tes oblivion و ...
کال او 2 که یادمه خودم شخصا با دوعدد کارت h-e اونزمان 8800gtx sli تست کردم فریم حتی نزدیک 60 هم نرسید که نرسید!‌ دوستان چه توقعاتی دارن واقاً !!
مثلا اگه نوامبر بشه و Cod:G منتشر بشه همه میگن خب حق داره بهتون دوفریم بده چون نسل بعد هست ، ببینید افکت ها رو ... :d

کلمه " نسل بعد " هم تو این بازی فقط خلاصه شده تو سیستم بالا خواستن و افت فریم و ....

نه انیمیشنهای خاصی توش هست و نه هوش مصنوعی حرفه ای ... نه جهش خاص گرافیکی که به چشم بیاد !

والله خیلی ها دیدم گرافیک رو با کرایسیس 2 حتی مقایسه میکردن حالا چه برسه به غول گرافیکی مثل کرایسیس 3 !!

کال او 2 که یادمه خودم شخصا با دوعدد کارت h-e اونزمان 8800gtx sli تست کردم فریم حتی نزدیک 60 هم نرسید که نرسید!‌ دوستان چه توقعاتی دارن واقاً !!

یه چیزی بگو بگنجه داداش من !

من COD 2 رو با کارت 6200 جیفورس !! مخلوطی از Medium - high روون 30 فریم اجرا میکردم ...
با 8500gt من بازی رو Maxout و 60 فریم کردم ...

اتفاقا امثال COD 2 یا Half-Life 2 زمان خودشون یکی از دلایلی که خیلی قابل احترام بودن ، به خاطر اینکه با وجود جهش گرافیکی وحشتناکشون ، کاملا Optimize شده بودن ...

من رو چه داغون سیستمهایی که لایف 2 رو 30 فریم - High نکردم ، بازی با داغون ترین گرافیک های Onboard هم بالا میومد ...

( الان دیگه مگه پی سی ساز ها حال دارن زحمت بدن به خودشون ، 4 خط برنامه بنویسن ، بهینه کنن و .... همه مسئولیتشون رو میخوان بندازن گردن خود گیمر و جیبش .... )

اون وقت سیستم کسی فریم کمتر بده بازی تعطیله چون بازی بهینه نیست و گرافیک خوبی نداره؟ این افت فریم هم بیشتر برای گرافیک‌های AMD است و تاثیر فیزیک Nvidia.
حالا برای فن‌ها این بازی نسل بعدی حساب میشه چه کنسول‌ باز‌ها چه PC گیمرای فن واقعی این بازی.
کسی مترو رو به خاطر گرافیک بازی نمی‌کنه به خاطر جو و اتمسفر فوق‌العدش بازی می‌کنه.

کلمه " نسل بعد " هم تو این بازی فقط خلاصه شده تو سیستم بالا خواستن و افت فریم و ....

نه انیمیشنهای خاصی توش هست و نه هوش مصنوعی حرفه ای ... نه جهش خاص گرافیکی که به چشم بیاد !
نمیدونم نمایش BF4 رو دیدی یا نه که روی sli دوعدد کارت 7970 اجرا میشد . نمیدونم جهش خاصی دیدی ؟! چیزی دیدی که الان واسمون توضیح بدی ؟!
همیشه اوایل نسل از تکنینک های جدید و خاصی استفاده میشه که مطلق به نسل بعد هست و به مرور زمان optimize میشه . اگه میبینی مترو سنگین احرا میشه افکت هایی مثل advanced DOF داره که متعلق به این نسل نیستن ...
قرار هم نیست همون اول بسم الله شما جهش گرافیکی نسل بعد ببینی. ولی از افکت های نسل بعدی استفاده میکنن که دلیل بر سنگین اجرا شدن بازی میشه و به مرور زمان بیشتر به چشم میان !
post-processing قوی و tessellation از ویِژگی های مهم dx11 هستن که نسل بعد بیشتر زووم میشه روش ...
البته اگه بازم میخوای چشم بسته از کنسول مورد علاقه دفاع کنی قضیه معنای دیگه ای به خودش میگیره و بگو تا بحث نکنم .!:|:d
یه چیزی بگو بگنجه داداش من !
من COD 2 رو با کارت 6200 جیفورس !! مخلوطی از Medium - high روون 30 فریم اجرا میکردم ...
با 8500gt من بازی رو Maxout کردم .
یه اشتباه تایپی رخ داد و کارتی که سر لانچ نسل قبل استفاده شد 7800gtx بود 8800 حدودا یکسال بعد اومد .
بهرحال 1سال بعد از عرضه بازی کارت های قوی اومدن که تونستن اجرا کنن ولی من تاکییدم سر لانچ هست! اونزمان کارتی وجود نداشت بازی رو h-e اجرا کنه ! شما هم 30فریم ماکس داشتی اونم روی تنظیمات متوسط !
اتفاقا امثال COD 2 یا مثلا Half-Life 2 زمان خودشون خیلی قابل احترام بودن ، به خاطر اینکه با وجود جهش گرافیکی وحشتناکشون ، کاملا Optimize شده بودن ...
Cod2 که گفتم اصلا optimize نبود و روی 360 هم فریم زیر 30 میشدو خود iw هم موضوع رو گفت ...برعکس orange box و hl2 که عالی بودن و روی پایینترین سیستم هم میشد فرم بالا گرفت .
مترو هم واسه الان نیست واسه 1سال دیگه هست!

Cod2 که گفتم اصلا optimize نبود
شما هم 30فریم ماکس داشتی اونم روی تنظیمات متوسط !

مطمئنی بازی کردیش دیگه ؟؟
6200 جزو Low end ترین کارتهای های اون موقع بود که حتی خیلی پورتهای PS2 هم میموند اجرا کنه !!!!

Cod2 که گفتم اصلا optimize نبود حتی روی 360 هم که افت فریم زیاد داشت
60 فریم ثابت .

به هر پلتفرمی علاقه دارین داشته باشین ... پشتیبانی از کم کاری سازنده ها ، برا هیچ کس خوب نیست .... تا بوده عناوین کنسولی مختلف رو تو بخش گرافیکی به خاطر کم کاری سازنده ها کوبیدم ....

اون وقت سیستم کسی فریم کمتر بده بازی تعطیله چون بازی بهینه نیست و گرافیک خوبی نداره؟ این افت فریم هم بیشتر برای گرافیک‌های AMD است و تاثیر فیزیک Nvidia.
حالا برای فن‌ها این بازی نسل بعدی حساب میشه چه کنسول‌ باز‌ها چه PC گیمرای فن واقعی این بازی.
کسی مترو رو به خاطر گرافیک بازی نمی‌کنه به خاطر جو و اتمسفر فوق‌العدش بازی می‌کنه.

مهدی جان این دوباره با دقت نگاه کن
الان به جز 690 با اون cpuتمام کارت ها ی دنیا فریمشون زیر 30 میاد فکر کردی چند نفر تو کل دنیا این چنین سیستمی داره @ اتفاقا این از اون بازی های هست که به جز جو عالی و اتمسفر زیباش گرافیک بازی ارزش بالای داره و بعد از عرضه شماره 1 بازی به شدت منتظر گرافیک خیره کننده شماره 2 بودیم

metro%201920%20x.jpg

مطمئنی بازی کردیش دیگه ؟؟
6200 جزو Low end ترین کارتهای های اون موقع بود که حتی خیلی پورتهای PS2 هم میموند اجرا کنه !!!!

60 فریم ثابت .
این مشکل فقط cod2 داشت که کنسول جدید بود سازندگان زیاد آشنایی نداشتن ، بعد انجین رو سر mw1 بهینه کردن و دقیقا دوسال بعد cod 60فرم ثابت اجرا شد!
دوست عزیز 6800gt من رسماً سر این بازی به زانو اومد و حالت متوسط 15فریم اجرا میشد!
7950gt کارتی بود که میشد تقریبا max بازی رو بالای 30فرم اجرا کنه!
به هر پلتفرمی علاقه دارین داشته باشین ... پشتیبانی از کم کاری سازنده ها ، برا هیچ کس خوب نیست .... تا بوده عناوین کنسولی مختلف رو تو بخش گرافیکی به خاطر کم کاری سازنده ها کوبیدم ....
شما هم به هر کنسولی علاقه دارین داشته باشین ولی اینو بدونین که نسل یعد در حال لانچ شدن هست و شما هنوز توی 8سال پیش هستین! :d
حداقل از 720 و PS4 بگید حالمون بهم خورد از دست این کنسولهای تاریخ مصرف گذشته ...

کارت 1 میلیونی که چند ماه پیش خریدم تو این بازی به من 15 فریم میده! :)):((

ما رو لب تاب امیدی نداریم با 710m چه برسه به شما
بده به رفیقمون با اون 460 اش sli کنه نوبتی بشینید بازی کنید :d
نه واقعا اون x60 دست نو رو 1 تومن خریدی ؟:d

حالا با 15 فریم چطور میخوای ریویو بدی ؟

آخرین ویرایش:
البته یه نکته را یاد آوری کنم. با خاموش کردن گزینه PhysX تفاوت خیلی زیادی تو فریم ریت ایجاد میشه. و این بنچمارکی تو این صفحه می بینیم، PhysX روشن هستش. این هم بنچمارک تو حالتی که PhysX خاموش هست :
Metro-Last-Light-GPUs-1080p.png
با تشکر از hosein me که این بنچمارک را تو بخش بنچمارک بازی ها [پست اول خوانده شود] قرار داده بودند.

این مشکل فقط cod2 داشت که کنسول جدید بود سازندگان زیاد آشنایی نداشتن ، بعد انجین رو سر mw1 بهینه کردن و دقیقا دوسال بعد cod 60فرم ثابت اجرا شد!
دوست عزیز 6800gt من رسماً سر این بازی به زانو اومد و حالت متوسط 15فریم اجرا میشد!
7950gt کارتی بود که میشد تقریبا max بازی رو بالای 30فرم اجرا کنه!

COD 2 رو ایکس باکس 60 فریم ثابت هست ، بدون تیرینگ یا کوچکترین مشکل دیگه ای ....

چیزی که اطلاع نداری ، اجباری نیست نظر بدی ...
نمیدونم نمایش BF4 رو دیدی یا نه که روی sli دوعدد کارت 7970 اجرا میشد . نمیدونم جهش خاصی دیدی ؟! چیزی دیدی که الان واسمون توضیح بدی ؟!
همیشه اوایل نسل از تکنینک های جدید و خاصی استفاده میشه که مطلق به نسل بعد هست و به مرور زمان optimize میشه . اگه میبینی مترو سنگین احرا میشه افکت هایی مثل advanced DOF داره که متعلق به این نسل نیستن ...
قرار هم نیست همون اول بسم الله شما جهش گرافیکی نسل بعد ببینی. ولی از افکت های نسل بعدی استفاده میکنن که دلیل بر سنگین اجرا شدن بازی میشه و به مرور زمان بیشتر به چشم میان !
post-processing قوی و tessellation از ویِژگی های مهم dx11 هستن که نسل بعد بیشتر زووم میشه روش ...
البته اگه بازم میخوای چشم بسته از کنسول مورد علاقه دفاع کنی قضیه معنای دیگه ای به خودش میگیره و بگو تا بحث نکنم .!:|:d​

شما هم به هر کنسولی علاقه دارین داشته باشین ولی اینو بدونین که نسل یعد در حال لانچ شدن هست و شما هنوز توی 8سال پیش هستین!
:d
حداقل از 720 و PS4 بگید حالمون بهم خورد از دست این کنسولهای تاریخ مصرف گذشته ...

فن بازی کورکورانه هم حدی داره به خدا ! :دی

کنسول مورد علاقه ؟؟!؟!؟ من دارم گرافیک رو با کرایسیس 3 مقایسه میکنم ، تو میگی کنسول ؟!؟؟!؟

تا دلت بخواد بازی داریم این تکنیک ها روش به حد عالی استفاده شده و شدیدا هم Optimize شدست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or