امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
یه جوری میگید تو خرج میوفتن که انگاری اسلحه گذاشتن روی سرمون که حتما باید 4میلیون بدید پای تایتان مگرنه مغزتونو متلاشی میکنیم !
تا وقتی عده ای فکر میکنن خودشون تنها توانایی خرید کنسول 200-300 دلاری و دارن بهتره بفکر یه راه نجات باشیم تا خودمونو از دست این نظرات گهربار نجات بدیم !
کنسولوتون تو تنظمیات بالا که عکسشو گذاشتن 60fps اجزا میکنه خیالتون راحت باشه . نسل تموم شد هنوز عده ای نفهمیدن 1ساعتش چجوری سپری شد ...

پس میگی مرض دارند میان گرافیک نسل بعدی میذارند، از همون اول بیان گرافیک در حد 480 بزنند دیگه :| :d
هر کسی آرزوشه بازی رو با تمام گرافیک و تمام فریم بازی کنه :x بر فرض شما بازی رو خریدی که کلی براش انتظار می کشی... اما اون گرافیکی که سازنده ها به عنوان برترین گرافیک قرار دادند رو نتونی بذاری
انکار آب سردی رو پیکرت ریختند. الان مشکل داره برای هر دو جماعت PC بازو کنسول باز اتفاق میافته چرا که به زودی باید هممون آپدیت کنیم... دقیقا به یک اندازه ... مثلا برای کنسول ها تا یه زمانی بازی های نسل بعدی براشون ساخته میشه و برای پی سی باز ها هم گرافیک کمتر میشه ولی در نهایت بازم باید آپدیت کنیم.

PC_.jpg

مثل اینکه سازندها بیشتر تلاش کردن بازی رو UNoptimize کنن !

فردا Nvidia میاد میگه ، دیدین تایتان هم نکشید ، بیاین تایتان 2 بخرین 1500 دلار ! :))

یعنی 6 ماه کنسولها نباشن ، و کار بیوفته دست این جماعت PC ساز پر تلاش و کوشش ! کاری میکنن که گیمینگ بره تو Top 3 گرانترین سرگرمی های دنیا !

خدا هفت جد عقب تر و 12 نسل جلوتر ، باعث و بانیان اختراع کنسول رو بیامرزه ...

بدبختی اینجاست که تازه فیزیک خاموش هست تو این بنچمارکی که امده !:|
این همه رفتیم پول دادیم 670 گرفتیم بعد فریم باید برسه به21:| خدا می دونه فیزیک روشن کنیم فریم چند بشه !
باید منتظ ردرایور باشیم
دیگه شورشو در اوردن با این فریم دادناشون

PC_.jpg

فردا Nvidia میاد میگه ، دیدین تایتان هم نکشید ، بیاین تایتان 2 بخرین 1500 دلار ! :))

یعنی 6 ماه کنسولها نباشن ، و کار بیوفته دست این جماعت PC ساز پر تلاش و کوشش ! کاری میکنن که گیمینگ بره تو Top 3 گرانترین سرگرمی های دنیا !

بازی خیلی خوب Optimize شده. جدای از مشکلاتش با کارت های AMD. علت اینکه نرخ فریم های این بنچمارک همه زیر 60 هستن هم جزئیات زیاد بازی و افکت‌های مختلفش هست. مثلا از بافت‌های 2048x2048 استفاده شده که اولین باره در یه بازی AAA از بافت‌هایی با این وضوح استفاده میشه. بعد این روی Tessellationـ Very Highـ که در این حالت اشیا، زمین و محیط و کاراکترها برجسته سازی میشن با میدان دید 50 متر که چیز زیادیه. بعد تکنیک SSAA هم یکی از سنگین‌ترین تکنیک‌های رفع دندونه هست و این مورد هم خیلی تاثیر گذار بوده در این نتایج.
اطلاعات بیشتر درباره‌ی جزئیات تکنیکی این بازی

PC_.jpg

15 فریم؟:shocked:
من گفتم این اصلا بازی رو بهینه نمیکنن بفرما اخه من 15 فریم رو کجای دلم بزارم فکرکنم باید روی very low بازی کنم
به چه رویی اینطوری بازی رو میدن برا PC GAMER ها وقتی تایتان 1000 دلاری 48 فریم بیشتر نمیده تازه با فیزیک اف

مولتی پلیر تو خود بازی نیست باید dlc خریداری کنین تا از مولتی استفاده کینن.
دیده بودیم 3 4 تا ایتم بچپونن به ملت برا مولتی ندیده بودیم خود مولتی رو کلا DLCکنن

فکر کنم دوستان فراموش کردن اینجا تاپیک اعلام نمرات بازی هست
yahoo_22.gif
این جا جای این بحث هایی که اخر سر هم هر کی حرفه خودشو میزنه نیست
yahoo_22.gif
نمرات توی پست اول هست اگه میخواید بخونید باقی تاپیک جای بحثه اگه جای بحث نبود تاپیک رو قفل میکردن

آخرین ویرایش:
فکر کنم دوستان فراموش کردن اینجا تاپیک اعلام نمرات بازی هست:| این جا جای این بحث هایی که اخر سر هم هر کی حرفه خودشو میزنه نیست:|

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

15

نمرات توی پست اول هست اگه میخواید بخونید باقی تاپیک جای بحثه اگه جای بحث نبود تاپیک رو قفل میکردن

این تاپیک جای بحث سر نمره بازی هست نه این بحث ها:|

فکر کنم دوستان فراموش کردن اینجا تاپیک اعلام نمرات بازی هست:| این جا جای این بحث هایی که اخر سر هم هر کی حرفه خودشو میزنه نیست:|

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

این تاپیک جای بحث سر نمره بازی هست نه این بحث ها:|
انجمن ها ناظم داره . خودش اگه موشکلی باشه میاد تذکر میده . :-o:|

بله ناظم داره اما ناظم بیکار نیست 24 ساعته تو تاپیک ها بچرخه.............

من معذرت میخوام گفتم تاپیک رو به گند نکشید
الان دقیقا چیو داریم به گند میکشیم ؟ بچه ها نمراتو میزارن و در موردش بحث میشه دیگه . بحث در مورد ورژن PC هم جزوه نمرات حساب میشه چون بعضی سایتا از افت فریمش تو بعضی کارت گرافیکا نمره کم کردن . ;)جونه تیلور بیخیال شو :d

آخرین ویرایش:
پس میگی مرض دارند میان گرافیک نسل بعدی میذارند، از همون اول بیان گرافیک در حد 480 بزنند دیگه :| :d
هر کسی آرزوشه بازی رو با تمام گرافیک و تمام فریم بازی کنه :x بر فرض شما بازی رو خریدی که کلی براش انتظار می کشی... اما اون گرافیکی که سازنده ها به عنوان برترین گرافیک قرار دادند رو نتونی بذاری
انکار آب سردی رو پیکرت ریختند. الان مشکل داره برای هر دو جماعت PC بازو کنسول باز اتفاق میافته چرا که به زودی باید هممون آپدیت کنیم... دقیقا به یک اندازه ... مثلا برای کنسول ها تا یه زمانی بازی های نسل بعدی براشون ساخته میشه و برای پی سی باز ها هم گرافیک کمتر میشه ولی در نهایت بازم باید آپدیت کنیم.
نه مرض ندارن ، فقط اینکه دیدم دوستان کم لطفی میکنن و بحث مقایسه و اینارو پیش میکشن همیشه اینو گفتم . 2033 هم هنوز که هنوزه روی Very High اجرا کردنش یه سیستم فوق قوی میخواد چه برسه به Last Light مطمعنا هر چقدر هم بهینه شده باشه بازم جوری نمیشه که روی کارت های mid و high فول پرفرومنس خوب جواب بده چون همینجور که سازندگان گفتن عنوان نسل بعدی هستش ! کارتهای گرافیکی که جوابگوی کامل این بازی باشه هم تا آخر امسال با کنسولهای نسل بعد منتشر میشن! حالا بعضی ها دوست دارن یک نسل عقب باشن مشکل خودشونه :d هرکی هم تونست به هر نحوی v-h اجرا کنه مطمعنا از آینده برگشته! :dو حسابی برد کرده!
دوستان اینجا نسخه ی کنسولی رو ترجیح میدن چون پول نیست بدبختی زیاده! :d ولی نباید روی واقعت ها سرپوش بزاریم که نسخه کنسولی بهتره یا سرتره یا به هر دلیلی که اصلا منطق توش نیست!
همون قسمت قبلی هم نسخه پی سی ش کجا و کنسولیش کجا ...

3D Juegos 88/100
Eurogamer Italy 90/100
Gamestar 86/100
Gamefront 85/100
Vandal Online 85/100
Destructoid 70/100
PC Gamer UK 80/100
Joystiq 90/100

متای نسخه ی PC از همه بیشتر Review(نقد) داره بنابراین متای PC بازی در نظر گرفته میشه
متا از 27 نقد 83 هست

دوستان PC باز و کنسول باز، چرا اینقدر با هم دعوا میکنید[-x (کلمه ی بحث بهتره)

PC بازها از بازیهای نسل بعدیشون لذت ببرن و کنسول بازها هم از تنوع انتخاب بالاشون :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or