امتیازات Metro: Last Light

RattleSnake

کاربر سایت
06879388802942488015.jpg

ناشر: Deep Sliver
سازنده: 4A Games
سبک: First-person shooter
پلتفرم: PC،Xbox 360 و PS3
تاریخ عرضه: 14 می 2013
...

EDGE Magazine 8/10
Official PlayStation Magazine 9/10
Play UK Magazine 60/100
GamesTM Magazine 8/10
PC Gamer 8/10
Official PlayStation Magazine UK 9/10
Mirror 8/10

Stickskills 8.5/10
God is Geek 8/10
CVG 8.3/10
Escapist Magazine 9/10
Game Trailers 9.1/10
Pixel Enemy 9/10
PSNation 9/10
Connected Digital World 10/10
GIGA 9/10
Eurogamer.cz 8/10

Real Gamer Newz 9.75/10
OmniGamer 9/10
IGN 7.2/10
Gamespot 9/10
Eurogamer 7/10
Eurogamer Sweden 8/10
Gamereactor Denmark 8/10
Digital Spy 8/10
Videogamer 7/10
Polygon 8.5/10
Nowgamer 7/10

Canadian Online Gamers 8.2/10
Gamesradar 9/10

3Djuegos 8.8/10
New Gamer Nation 7/10
GameRevolution 8/10
Cheatcc 8/10
Arcade Wednesday 8/10
The Controller Online 8.5/10
Den of Geek US 8.6/10
SpazioGames 8/10
Eurogamer Italy 9/10
Game Informer 8.8/10

ZTGD 8.5/10
IGN Italia 7/10
GamingBolt 9.5/10
Eurogamer.se 8/10
Vandal Online 8.5/10
Game Over Online 8.5/10
PlayStation LifeStyle 8/10
Zing.cz 8/10
HardGame2 8.5/10

آخرین ویرایش:
ترجمه
صحنه زمانی رخ میدهد,که بازیکن در حال گذر از مسیر بیشنهادی است.
بنابرین شما هرگز مجبور نیستید با ان روبرو شوید.اما اگر,دوست دارید دنیای بازی را کشف کنید,در نهایت شما از میان ان خواهید رفت.گریه دلخراش npc ,موقعیت او را برای شما ترسیم میکند(وضعیت)
و صحنه زمانی که شما انجا برسید,چیز وحشتناک مختصری نیست. گروهی از مزدان npc را محاصره کرده اند.ان ها او را تهدید به زور میکنند که دور از انها دولا شود.
اگر شما انتخاب کنید به روشن کردن این بچه ها - که ما انجام دادیم,با خوشحالی(نویسنده) تا npc به تشک کثیف زیرش می افتد(سقوط میکند) دورش با یک توب حلقه زدن(گوجه خودمون فکر کنم):p و بی اراده گریه میکند:d
فکر کنم منظور رسوندم ,بعضی جاهاش چـءت کردم.
خدا پدر گوگل ترنس رو رحمت كنه ولي من كه جيزي ازاين ترجمه نفهميدم. :)

,اقا خوبی به شما نیومده,:d,از اون هم کمک گرفتم ولی خیلی کتابی نوشتم. ,بد شد,ولی اونجوری نا مفهوم نبود . بیخیال باکش کردم سوژه نشه
ولی خودم فهمیدم قضیه چی بوده.:))

Quarter to Three - 10/10
If you were to take someone who’s played his share of shooters, someone who cares about the story between and around the shooting, someone who can appreciate games that offer new takes on familiar experiences, Crysis [3] will feel like a soulless blockbuster to the auteur’s art film of Metro: Last Light.
Metro Last Light is the cure for the modern shooter | Quarter to Three

پ.ن: GOTY Contender :d !

,اقا خوبی به شما نیومده,:d,از اون هم کمک گرفتم ولی خیلی کتابی نوشتم. ,بد شد,ولی اونجوری نا مفهوم نبود . بیخیال باکش کردم سوژه نشه
ولی خودم فهمیدم قضیه چی بوده.:))
منصور تو هنوز کلمه به کلمه ترجمه میکنه؟:dولی همونم واسه ما ارزش داره.
خودتو اماده کن واسه ترجمه مقالات WWE2K14:-b

PC_.jpg

مثل اینکه سازندها بیشتر تلاش کردن بازی رو UNoptimize کنن !

فردا Nvidia میاد میگه ، دیدین تایتان هم نکشید ، بیاین تایتان 2 بخرین 1500 دلار ! :))

یعنی 6 ماه کنسولها نباشن ، و کار بیوفته دست این جماعت PC ساز پر تلاش و کوشش ! کاری میکنن که گیمینگ بره تو Top 3 گرانترین سرگرمی های دنیا !

خدا هفت جد عقب تر و 12 نسل جلوتر ، باعث و بانیان اختراع کنسول رو بیامرزه ...

فك كنم با اين شرايط pc بازها باز كلي تو خرج ميوفتن بخاطر اين بازي
یه جوری میگید تو خرج میوفتن که انگاری اسلحه گذاشتن روی سرمون که حتما باید 4میلیون بدید پای تایتان مگرنه مغزتونو متلاشی میکنیم !
تا وقتی عده ای فکر میکنن خودشون تنها توانایی خرید کنسول 200-300 دلاری و دارن بهتره بفکر یه راه نجات باشیم تا خودمونو از دست این نظرات گهربار نجات بدیم !
کنسولوتون تو تنظمیات بالا که عکسشو گذاشتن 60fps اجزا میکنه خیالتون راحت باشه . نسل تموم شد هنوز عده ای نفهمیدن 1ساعتش چجوری سپری شد ...

مولتی پلیر تو خود بازی نیست باید dlc خریداری کنین تا از مولتی استفاده کینن.

پس ارزش خريد نداره:d
یه جوری میگید تو خرج میوفتن که انگاری اسلحه گذاشتن روی سرمون که حتما باید 4میلیون بدید پای تایتان مگرنه مغزتونو متلاشی میکنیم !
تا وقتی عده ای فکر میکنن خودشون تنها توانایی خرید کنسول 200-300 دلاری و دارن بهتره بفکر یه راه نجات باشیم تا خودمونو از دست این نظرات گهربار نجات بدیم !
کنسولوتون تو تنظمیات بالا که عکسشو گذاشتن 60fps اجزا میکنه خیالتون راحت باشه . نسل تموم شد هنوز عده ای نفهمیدن 1ساعتش چجوری سپری شد ...
نه عزيزم ما همچين فكري نميكنيم
كنسول بازا ادمهاي باهوشي بودن كه تونستن با خريد يه كنسول 200 300 دلاري خودشونو يه نسل بيمه كنن و اعصابشونو الكي به اندك چيزي خورد نكنن:-"

فردا Nvidia میاد میگه ، دیدین تایتان هم نکشید ، بیاین تایتان 2 بخرین 1500 دلار ! :))
یعنی 6 ماه کنسولها نباشن ، و کار بیوفته دست این جماعت PC ساز پر تلاش و کوشش ! کاری میکنن که گیمینگ بره تو Top 3 گرانترین سرگرمی های دنیا !
خدا هفت جد عقب تر و 12 نسل جلوتر ، باعث و بانیان اختراع کنسول رو بیامرزه ...

چیـزی به اسم بنچمارک یا حداقل بازده ای و کارایی سیستم تا حالا به گوشت خورده؟! بذار تو زحمت نندازمت. رُسه چیزی رو کشیدن رو که متوجهی؟! این همونه! ؟?Got It

یه نگاه به رزولیشن و تنظمیات detail بکنی همه چیز دستت میاد! قرار نیست همه با این تنظیمات بازی کنند! اسمش روشه! بنچمارک!
یه سیستم نسبتاً قوی با تظیمات متوسط، قطعاً این بازی رو از قوطی ها بهتر اجرا میکنه!!

[/QUOTE]

خدا هفت جد عقب تر و 12 نسل جلوتر ، باعث و بانیان اختراع کنسول رو بیامرزه ...[/QUOTE]

زیاد این بنچمارک ها رو جدی نگیرید
تا وقتی که خودتون تست نکردید.
البته پول پرستی انویدیا بر کسی پوشیده نیست
ولی این موضوع که روی ATI پرفورمنس ضعیفی داره نتیجه رو فعلا 1 بر 1 مساوی کرد . مترو در برابر تام رایدر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or