بر طبل مستانه بکوب :dدیگر نمرات Hobby Consoles
Bloodborne - 93
The Witcher 3 - 95
Batman Arkham Knight - 95
MGSV:TPP - 97
![]()
به نظر من سوای خوب بودن خود بازی این داستان فیلم هندی بین کوجیما و کونامی مزید بر علت میشه و امتیازهای بهتری میگیره! خصوصا اگه ته بازی یکی بمیره و یه صحنه حماسی بوجود بیاد دیگه مگه کسی ول میکنه!![]()
منظورم با تو نیست ماکان ولی همین حرف برای کسایی که بعداً شاید سال های بعد بخوان بگن متال گیر سالید که امتیاز معقولانه ای نگرفته، MGS4 که فلان بود، نسخه پنجم هم که دل ِ منتقدها برای کوجیما ساخت و بخاطر اون دو نمره بیشتر دادن، من نمی دونم چطور میشه منتقدها جدیداً اینقدر سنگدل شدن بعد یهو این چیزا روشون تاثیر می زاره، البته این خوب و بد شدنشون بیشتر بعد از زده شدن یه تاپیک امتیازات مشخص میشه و نظرهای فن بویی.
به هر حال من تو نظر سنجی هم گزینه 96 رو زدم، اگر شد که خیلی هم عالی که فکر می کنم این امتیاز رو بگیره، اگر هم نشد که نشد، مهم نیست در کل مهم اینه که بازی به دل خودم بشینه، گرچه خیلی بهتر میشه اگه از لحاظ متا هم عالی کار کنه و منصفانه باشه امتیازات، در کل همه برید جلو که گوتی داره میاداینم برای رقبا و کسایی که شک دارن به امتیازات:
When the time comes... I'll pull the trigger
به نظر من سوای خوب بودن خود بازی این داستان فیلم هندی بین کوجیما و کونامی مزید بر علت میشه و امتیازهای بهتری میگیره! خصوصا اگه ته بازی یکی بمیره و یه صحنه حماسی بوجود بیاد دیگه مگه کسی ول میکنه!![]()
دیگر نمرات Hobby Consoles
Bloodborne - 93
The Witcher 3 - 95
Batman Arkham Knight - 95
MGSV:TPP - 97
![]()
همه چیز که متا نیست !این هم نشانه محکمی برای مظلوم واقع شدن MGS2 هست!واقعا حیف که حتی طرفداران سرسخت این سری هم MGS2 رو تحویل نمیگیرن! بازی به اون عظمت...
داستان و کرکترهای MGS2 توو سری ضعیف ترینه ؟؟همه چیز که متا نیست !
دلیل عمده ی این که کسی MGS2 رو تحویل نمیگیره نبودن یک اسنیک به عنوان شخصیت اصلیه ! اصن اسنیک ها کجا رایدن کجا ؟
اون متا MGS3 هم که کمتر از MGS2 هست بیشتر به خاطر صداپیشگیه نه چندان خوب David Hater تو شماره 3 و سیستم Camouflage بازیه وگرنه MGS3 از هر نظر از MGS2 سرتره ، مخصوصا داستان بازی و ارتباط بین شخصیت ها.
از اون جایی که مهمترین ویژگی متال گیر داستانشه و همین طور کارکتر ها ، چون MGS2 تو این زمینه ضعیفترین متال گیره در نتیجه کمتر مورد توجه فن ها قرار گرفته.
این دلایلی که منتقدا از متال گیر 3 نمره کم کردن.داستان و کرکترهای MGS2 توو سری ضعیف ترینه ؟؟
پیچیده ترین داستان و روابط شخصیتها برای MGS2 هستش
بعدشم توو MGS3 از بهترین بخشهای بازی همون سیستمCamouflage بازی هستش . چرا بخاطر اون میگین امتیازا کم شده ؟
Reviewers had mixed opinions about the game's camouflage system. Edge commented that "laying, camouflaged, in short grass inches away from a patrolling enemy is a gripping twist on stealth,"[SUP][64][/SUP] while GameSpy criticized it as "just a number to monitor and not a terribly interesting one."[SUP][10][/SUP] Out of the variety of new features, GameSpot called it "the most important and best implemented."[SUP][12][/SUP] The game has also been criticized for its low frame rate, which has been reduced to 30 frame/s (compared with 60 frame/s inSons of Liberty).[SUP][10]
[/SUP]The cut scenes of Snake Eater have been called "visually exciting and evocative, beautifully shot" by Edge.[SUP][64][/SUP] However, they commented that the script "ranges from awkward to awful" and criticized David Hayter's performance as Snake, concluding that "Snake Eater's speech is not up to the standard of other games, let alone cinema."[SUP][64][/SUP] GameSpot said that some of the humor "falls flat, as if lost in translation from Japanese" and "should appeal to... hardcore fans but... takes you out of the moment."[SUP][12][/SUP]
به نظر من رابطه رایدن و سالیدوس دست کمی از بیگ باس و باس نداره که خب به خاطر محبوبیت کمتر رایدن و دراماتیک تر بودن MGS3 زیر سایه اون قرار میگیره .در مورد متال گیر 2 هم ، توی خیلی موارد از متال گیر 3 بهتره که بیشتر مباحث تکنیکیه.ولی هیچ وقت روابط بین کارکتر ها که توی mgs3 هست رو نمیشه تو MGS2 پیدا کرد. مثلا رابطه بین باس و بیگ باس هیچ مشابهی تو mgs2 نداره.