امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

دیگر نمرات Hobby Consoles

Bloodborne - 93
The Witcher 3 - 95
Batman Arkham Knight - 95
MGSV:TPP - 97

jvsfccolmj78oi9l9orc.gif
بر طبل مستانه بکوب :d
عالی

به نظر من سوای خوب بودن خود بازی این داستان فیلم هندی بین کوجیما و کونامی مزید بر علت میشه و امتیازهای بهتری میگیره! خصوصا اگه ته بازی یکی بمیره و یه صحنه حماسی بوجود بیاد دیگه مگه کسی ول میکنه!:دی

منظورم با تو نیست ماکان ولی همین حرف برای کسایی که بعداً شاید سال های بعد بخوان بگن متال گیر سالید که امتیاز معقولانه ای نگرفته، MGS4 که فلان بود، نسخه پنجم هم که دل ِ منتقدها برای کوجیما سوخت و بخاطر اون دو نمره بیشتر دادن، من نمی دونم چطور میشه منتقدها جدیداً اینقدر سنگدل شدن بعد یهو این چیزا روشون تاثیر می زاره، البته این خوب و بد شدنشون بیشتر بعد از زده شدن یه تاپیک امتیازات مشخص میشه و نظرهای فن بویی.

به هر حال من تو نظر سنجی هم گزینه 96 رو زدم، اگر شد که خیلی هم عالی که فکر می کنم این امتیاز رو بگیره، اگر هم نشد که نشد، مهم نیست در کل مهم اینه که بازی به دل خودم بشینه، گرچه خیلی بهتر میشه اگه از لحاظ متا هم عالی کار کنه و منصفانه باشه امتیازات، در کل همه برید جلو که گوتی داره میاد :دی اینم برای رقبا و کسایی که شک دارن به امتیازات:

When the time comes... I'll pull the trigger

منظورم با تو نیست ماکان ولی همین حرف برای کسایی که بعداً شاید سال های بعد بخوان بگن متال گیر سالید که امتیاز معقولانه ای نگرفته، MGS4 که فلان بود، نسخه پنجم هم که دل ِ منتقدها برای کوجیما ساخت و بخاطر اون دو نمره بیشتر دادن، من نمی دونم چطور میشه منتقدها جدیداً اینقدر سنگدل شدن بعد یهو این چیزا روشون تاثیر می زاره، البته این خوب و بد شدنشون بیشتر بعد از زده شدن یه تاپیک امتیازات مشخص میشه و نظرهای فن بویی.

به هر حال من تو نظر سنجی هم گزینه 96 رو زدم، اگر شد که خیلی هم عالی که فکر می کنم این امتیاز رو بگیره، اگر هم نشد که نشد، مهم نیست در کل مهم اینه که بازی به دل خودم بشینه، گرچه خیلی بهتر میشه اگه از لحاظ متا هم عالی کار کنه و منصفانه باشه امتیازات، در کل همه برید جلو که گوتی داره میاد :دی اینم برای رقبا و کسایی که شک دارن به امتیازات:

When the time comes... I'll pull the trigger

والا خدارو شکر من خودم فن MGS هستم که خوب میدونی و در نتیجه قصد ترول کردن ندارم!:دی اما نظر شخصی من اینه!:دی

تو پست قبلیم هم گفتم, جدای بر کیفیت خوب خود بازی... من نمیگم MGSV متوسطه. اتفاقا بنظرم شاهکاره. حتی تو E3 هم گفتم بنظرم بهترین نمایش با وجود UC4 و Horizon و F4 و TLG (بازی های محبوب خودم) برای MGSV بود! اما الان صحبت یه چیز دیگس. بالاخره این داستانی که سر کوجیما در آوردن و این واقعیت که MGSV آخرین MGS ساخته شده توسط کوجیما و به نوعی وداع ایشون با همه فن هاست یه چیز انکار ناپذیره. در نتیجه نمیشه وجود همچین جوی رو منکر شد. حالا اینکه این جو چقدر روی نمره ها تاثیر میزاره مطرحه که باز بنظر من تا حدودی احساسات منتقدهارو میتونه تحریک کنه! یعنی همین الان هم الردی اینکارو کرده! و همه یه حس خاصی نسبت به بازی پیدا کردن. مثل خود تو که تو هر کامنتت درباری بازی یه تیکه به این مساله میای. یا خود من که هر فرصتی گیر بیاد یه فحشی نثار کونامی میکنم!:دی

از نظر من MGSV شاهکاره. با امتیازش اصلا کار ندارم. همه میدونن من عیر فعال ترین یوزر تو این تاپیک ها هستم و بارها گفتم جز نظر شخصی به هیچ چیز دیگه ای بها نمیدم. اما باز فکر میکنم در حداقل ترین شرایط این جو پیش امده به نفع کوجیما و بازی هست و رو نمره ها یکم تاثیر میزاره! (انم یکم نه اینکه فولانی میخواسته 6 بده اما الان از لج کونامی میده 10!)

از نظر من اتفاق های اخیر شاید رو فن های بازی تاثیر بزاره، ولی رو نظر منتقدها ذره ای تاثیر نداره ....

چیزی که به من ثابت شده اینه که منتقدها بازی بد رو له می کنند و بازی خوب رو تحسین، در مورد این بازی هم همینه، مطمئننا اگر بازی خوب باشه به حقش میرسه و اگر بد باشه در همون حد باهاش برخورد میشه، اتفاق های اخیر 1% هم تاثیر نمیزاره رو متا ....

این بازی هم پتانسیل اینو داره که خیلی موفق عمل کنه، دلیل موفق شدنش هم تو نقدها می خونیم چیزی جز این وجود نداره ....

به نظر من سوای خوب بودن خود بازی این داستان فیلم هندی بین کوجیما و کونامی مزید بر علت میشه و امتیازهای بهتری میگیره! خصوصا اگه ته بازی یکی بمیره و یه صحنه حماسی بوجود بیاد دیگه مگه کسی ول میکنه!:دی

به شخصه امیدوارم داستان رو خوب تموم کنن چون دیگه قلب ما طاقت غم + فراق رو نداره :(
هنوز حس دپرسی که اولین بار بعد تموم کردن MGS3 داشتم رو یادم نمیره وای به این که قراره آخرین شماره باشه :(

به نظر بازی متال گیر بعد از اینکه مولتی شدو از انحصار خارج شد fan های زیادتری پیدا کرد و همین باعث می شه امتیازات بالایی هم داشته باشد

این هم نشانه محکمی برای مظلوم واقع شدن MGS2 هست!:( واقعا حیف که حتی طرفداران سرسخت این سری هم MGS2 رو تحویل نمیگیرن! بازی به اون عظمت...
همه چیز که متا نیست !
دلیل عمده ی این که کسی MGS2 رو تحویل نمیگیره نبودن یک اسنیک به عنوان شخصیت اصلیه ! اصن اسنیک ها کجا رایدن کجا ؟
اون متا MGS3 هم که کمتر از MGS2 هست بیشتر به خاطر صداپیشگیه نه چندان خوب David Hater تو شماره 3 و سیستم Camouflage بازیه وگرنه MGS3 از هر نظر از MGS2 سرتره ، مخصوصا داستان بازی و ارتباط بین شخصیت ها.
از اون جایی که مهمترین ویژگی متال گیر داستانشه و همین طور کارکتر ها ، چون MGS2 تو این زمینه ضعیفترین متال گیره در نتیجه کمتر مورد توجه فن ها قرار گرفته.

همه چیز که متا نیست !
دلیل عمده ی این که کسی MGS2 رو تحویل نمیگیره نبودن یک اسنیک به عنوان شخصیت اصلیه ! اصن اسنیک ها کجا رایدن کجا ؟
اون متا MGS3 هم که کمتر از MGS2 هست بیشتر به خاطر صداپیشگیه نه چندان خوب David Hater تو شماره 3 و سیستم Camouflage بازیه وگرنه MGS3 از هر نظر از MGS2 سرتره ، مخصوصا داستان بازی و ارتباط بین شخصیت ها.
از اون جایی که مهمترین ویژگی متال گیر داستانشه و همین طور کارکتر ها ، چون MGS2 تو این زمینه ضعیفترین متال گیره در نتیجه کمتر مورد توجه فن ها قرار گرفته.
داستان و کرکترهای MGS2 توو سری ضعیف ترینه ؟؟8-|
پیچیده ترین داستان و روابط شخصیتها برای MGS2 هستش :دی
بعدشم توو MGS3 از بهترین بخشهای بازی همون سیستم
Camouflage بازی هستش . چرا بخاطر اون میگین امتیازا کم شده ؟

داستان و کرکترهای MGS2 توو سری ضعیف ترینه ؟؟8-|
پیچیده ترین داستان و روابط شخصیتها برای MGS2 هستش :دی
بعدشم توو MGS3 از بهترین بخشهای بازی همون سیستم
Camouflage بازی هستش . چرا بخاطر اون میگین امتیازا کم شده ؟
این دلایلی که منتقدا از متال گیر 3 نمره کم کردن.
Reviewers had mixed opinions about the game's camouflage system. Edge commented that "laying, camouflaged, in short grass inches away from a patrolling enemy is a gripping twist on stealth,"[SUP][64][/SUP] while GameSpy criticized it as "just a number to monitor and not a terribly interesting one."[SUP][10][/SUP] Out of the variety of new features, GameSpot called it "the most important and best implemented."[SUP][12][/SUP] The game has also been criticized for its low frame rate, which has been reduced to 30 frame/s (compared with 60 frame/s inSons of Liberty).[SUP][10]
[/SUP]The cut scenes of Snake Eater have been called "visually exciting and evocative, beautifully shot" by Edge.[SUP][64][/SUP] However, they commented that the script "ranges from awkward to awful" and criticized David Hayter's performance as Snake, concluding that "Snake Eater's speech is not up to the standard of other games, let alone cinema."[SUP][64][/SUP] GameSpot said that some of the humor "falls flat, as if lost in translation from Japanese" and "should appeal to... hardcore fans but... takes you out of the moment."[SUP][12][/SUP]

در مورد متال گیر 2 هم ، توی خیلی موارد از متال گیر 3 بهتره که بیشتر مباحث تکنیکیه.ولی هیچ وقت روابط بین کارکتر ها که توی mgs3 هست رو نمیشه تو MGS2 پیدا کرد. مثلا رابطه بین باس و بیگ باس هیچ مشابهی تو mgs2 نداره.

در مورد متال گیر 2 هم ، توی خیلی موارد از متال گیر 3 بهتره که بیشتر مباحث تکنیکیه.ولی هیچ وقت روابط بین کارکتر ها که توی mgs3 هست رو نمیشه تو MGS2 پیدا کرد. مثلا رابطه بین باس و بیگ باس هیچ مشابهی تو mgs2 نداره.
به نظر من رابطه رایدن و سالیدوس دست کمی از بیگ باس و باس نداره که خب به خاطر محبوبیت کمتر رایدن و دراماتیک تر بودن MGS3 زیر سایه اون قرار میگیره .

-------

واقعا صبر کردن برای عرضه MGSV داره هر روز سخت تر میشه :دی

خلاصه نقد همین مجله Hobby فلان :دی

Graphics: Superb. Textures, lighting, reflections… the Fox Engine is a feat in modern engineering. Score = 99

Sound: Classics of the 1980's that you'll have stuck in your head and original vocal tracks that will make you cry from emotion. Score = 99

Duration: Only completing the main story will take you around 40 hours. And you wont even be close to 50 percent completion in total. Score = 97

Fun factor: it's so varied it's impossible to get bored and there's lots of surprises waiting behind every corner. Score = 95

FINAL SCORE = 97 out of 100

Final thoughts: Hideo Kojima says goodbye to his beloved series by singing a poem of elegy, a poem of blood and vengeance that already is part of the Holy Grail of video games. The Phantom Pain is Game Of The Year 2015 and the stealth and infiltration game that has been made to date

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or