بابا يكم هايپ كنين:d فردا اين موقع حس و حال ها...
8 ساعت خورده ای تا Embargo (همون 5 خورده ای صبحه) -- من دووم نیوردم اسپویل های لیک شده داستانی رو خوندم.همیشه سر این مسئله مشکل دارم چه کار کنم.
Embargoـه منم تا دو ساعت دیگه. همه چی رو لو میدم بدون اسپویلر میذارم اینجا شما هم لذت ببرید.:d
لینک این قضیه رو میدی؟ یه وقت 8 صبح بلند نشم امتیازات نیومده باشه8 ساعت خورده ای تا Embargo (همون 5 خورده ای صبحه) -- من دووم نیوردم اسپویل های لیک شده داستانی رو خوندم.همیشه سر این مسئله مشکل دارم چه کار کنم.
Embargoـه منم تا دو ساعت دیگه. همه چی رو لو میدم بدون اسپویلر میذارم اینجا شما هم لذت ببرید.:d
لینک این قضیه رو میدی؟ یه وقت 8 صبح بلند نشم امتیازات نیومده باشه![]()
سایت Video Gamer که گفته 9 صبح به وقت لندن که میشه 12:30 ظهر به وقت ما.
الان چک کردم، مثل اینکه واسه سایت های آمریکایی ساعت 4:30 صبح برداشته میشه و برای سایت های اروپایی هم 12:30 ظهر، مسخره
Embargo به ساعت ما طرفای صبح می شه یا ظهر ؟ما هم آویزونت می کنیم سر در فروم بقیه لذت ببرنن![]()
![]()
الان چک کردم، مثل اینکه واسه سایت های آمریکایی ساعت 4:30 صبح برداشته میشه و برای سایت های اروپایی هم 12:30 ظهر، مسخره:biggrin1:
بهروز واقعاً به قول معین یه جورایی خودآزاری :biggrin1:![]()
من دووم نیوردم اسپویل های لیک شده داستانی رو خوندم.همیشه سر این مسئله مشکل دارم چه کار کنم.
![]()
همین دیگه، VG گفته ساعت 12:30 ظهر من فکر کردم بقیه هم همین جوری هستیعنی یکی از اسپویل ها این بود که .... ای خدا! چرا نمیتونم بگم.3 سال آزگار بحث کردیم سر این چیزا. جان من بذار بگم
:d شوکه کنندست یعنی!
- - -ویرایش - - -
ویدیو گیمر هم مال UK ست دیگه.
باو چرا هی میگی 4:30؟![]()
5 PM PST رو من با همین انگشتام حساب کردم شد 5 خورده ای. eh
- - -ویرایش - - -
نذار اسپویل کنم براتا یکی از مخوف ترین شوک های داستانی رو.:d