امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

تا قبل از نمرات جا داره منم یه پیش بینی ای کنم.
احساس من اینه که این بازی می تونه یه شگفتی تو ضمینه متا تو نسل جدید بشه، من متای حدودا 95 رو براش پیش بینی میکنم به نظر خودم وقتی تاپیک نمرات رو باز کنم دود از سرم بلند میشه با اینکه انتظار متای خیلی بالا (که گفتم) رو دارم....

آقا دیشب یه ویدیو دیدم در مورد بازی سال بود ( Goty ) با حضور بازی های پرسر و صدای امسال، پیشنهاد می کنم حتماً ببینید، خیلی خوبه :))

لینک:

watch?v=ubfaL5VCvrs

خب چیزی نمونده تا اومدن نمره ها،من یه چیزی بگم:d

با دیدن نمره Edge وحشت زده نشید:d.از قرار معلوم Edge هم به MGS 2،هم MGS 3 و هم به MGS 4 نمره 8 رو داده.الان که رفتم از تو خرابه ها تاپیک نمرات MGS 4 رو دیدم،خیلی ها با دیدن 8 اِج ترکیدن و قلبشون وایساد و ...:d

صبور باشیم ببینیم چی پیش میاد:d.

EDGE خیلی سخت نمره می ده یعنی نمیده در کل ولی خیلی دلم می خواد حماسه the last of us تکرار شه :دی

منتظر هنرنمایی دوباره و اثبات بزرگیت به خصوص به بازیساز های غربی هستیم استاد !
we trust you

پیش بینی هم متای 94 به بالا ایشالا :d

EDGE خیلی سخت نمره می ده یعنی نمیده در کل ولی خیلی دلم می خواد حماسه the last of us تکرار شه :دی

.
چرا میری سال قبل ؟ همین امسال Bloodborne
=====

اصلا به نمره های متال فکر نمیکنم چون مطمئنم از بازی ولی امیدوارم حماسه BB تکرار بشه با توجه به اینکه ساعت امبارگوشون هم تقریبا یکی هست اگه خواب موندم صبح بیدار شم ببینم واسه اینم مثل بلادبورن نوشته 93 :hug:

اوه لعنت امتیاز IGN لو رفته!

DsgeKWa.png

Fake ـه .
خو میدونم.نامسلمون یه 2دقیقه میزاشتی جو ملتهب بشه:d
آقا سایت طرفای 4:30 میخوابه تا 1 ساعت بعد.اگه میخواید کار فنی چیزی انجام بدید یه امشبو انجام ندید یا همین الان انجامش بدید که موقع انتشار نمرات گرفتار نشیم

chico is quiet؟
yahoo_4.gif
اینکه چیزی نیست.تو gaf یه نفر گفت Chico is Kojima:d

آخرین ویرایش:
آقا دارم تو GZ یک نکته مخفی رو (که نمیدونم دیدیدینش یا نه تو Reddit بود پارسال هیچکس هم متوجه اون تاپیک نشد حتی تو فروم های خارجی, تازه همون چند نفر هم میگفتن glitch و bugـه با اینکه زننده تاپیک داشت قسم مادرش رو میخورد اتفاق افتاده براش! :d) به TPP ارتباط میدم که اگه حدسم درست باشه یعنی بزرگترین و خفن ترین و فک براندازترین سوپریزی هست که دیدم. (حتی از رایدن MGS2), به هرچی هم فکر میکنید نه نیست چون نمیدونید دارم در مورد چی صحبت میکنم. :|:d

خو میدونم.نامسلمون یه 2دقیقه میزاشتی جو ملتهب بشه:d
آقا سایت طرفای 4:30 میخوابه تا 1 ساعت بعد.اگه میخواید کار فنی چیزی انجام بدید یه امشبو انجام ندید یا همین الان انجامش بدید که موقع انتشار نمرات گرفتار نشیم

chico is quiet؟ :d

آقا دارم تو GZ یک نکته مخفی رو (که نمیدونم دیدیدینش یا نه تو Reddit بود پارسال هیچکس هم متوجه اون تاپیک نشد حتی تو فروم های خارجی, تازه همون چند نفر هم میگفتن glitch و bugـه با اینکه زننده تاپیک داشت قسم مادرش رو میخورد اتفاق افتاده براش! :d) به TPP ارتباط میدم که اگه حدسم درست باشه یعنی بزرگترین و خفن ترین و فک براندازترین سوپریزی هست که دیدم. (حتی از رایدن MGS2), به هرچی هم فکر میکنید نه نیست چون نمیدونید دارم در مورد چی صحبت میکنم. :|:d

chico is quiet؟ :d
از کوجیما بعید نیست....
ولی اگر بشه...من دیگه صحبتی ندارم اصن این کوجی تبحر داره تو این کارا حالا اینم نباشه سورپرایزهای زیادی تو راهه
خدا بگم چکارت نکنه منو بردی تو فکر

Chico is Quiet نکته منفی؟؟ :d اگه باشه (که نیست) نکته مثبته که :d
@Behrooz
عاقا پیش پیش بزنید این بهروزو بن کنید یه جوری داره حرف میزنه /:) غلط نکنم پست بعدی یه اسپویل میکنه نابود میشیم همه :d

اوه لعنت امتیاز IGN لو رفته!

DsgeKWa.png

نا مسلمون بک لحظه نمره دیدم گریپاز کردم :)))) صحنه ی ستمی بود. چند ساعت بیشتر به نمرات نمونده امیدوارم متای بالای نود و شیش و هفت ببینیم حداقل نه فقط به خاطره اینکه فن متال گیر هستیم بلکه به خاطره اینکه تو نسل جدید واقعا به همچنین بازی که بخواد پیش رو بقیه بازیسازا ها بشه نیاز داریم. تو نسل جدید واقعا همچین چیزی نیاز داریم مخصوصا الان که تعداد نیو گیمر ها خیلی بیشتر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or