امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

بحث IGN شد.الان که با فیل.تر.شکن میخوام برم IGN دایورت میکنه به AsiaIGN.با یه فیل.تر دیگه هم امتحان کردم این دفعه رفت رو یه کشور دیگه.کسی راه حلی داره!؟:|

پ.ن:انگار نه انگار یه بدبخت دیگه هم قراره فردا پس فردا منتشر بشه:dانگار که اصن وجود خارجی نداره:d

خو میدونم.نامسلمون یه 2دقیقه میزاشتی جو ملتهب بشه:d
آقا سایت طرفای 4:30 میخوابه تا 1 ساعت بعد.اگه میخواید کار فنی چیزی انجام بدید یه امشبو انجام ندید یا همین الان انجامش بدید که موقع انتشار نمرات گرفتار نشیم

اینکه چیزی نیست.تو gaf یه نفر گفت Chico is Kojima:d

دقیقا یه امشب و فاکتور بگیرن خیلی خوب میشه.

بحث IGN شد.الان که با فیل.تر.شکن میخوام برم IGN دایورت میکنه به AsiaIGN.با یه فیل.تر دیگه هم امتحان کردم این دفعه رفت رو یه کشور دیگه.کسی راه حلی داره!؟:|
برو تو IGN World شعبه آمریکا رو انتخاب کن. لینکش رو بوکمارک کن هردفعه خواستی بری از اون لینک برو وگرنه هدایت میشی به شعبه های دیگه.

انصافا این امبارگو خیلی مسخره هست، دقیقا 1 ثانیه بعد از زمان تعیین شده تمام امتیازها منتشر میشه و آدمو دست پاچه میکنه، من سر همین موضوع چند بار شده کنترلمو از دست دادم یه بلایی سر سیستم آوردم ....
در مورد این بازی هم همینه احتمالش خیلی کمه تا قبل از همون تایم تعیین شده امتیازی منتشر بشه... یکی از دوستان اشاره کرد زمانش هم احتمالا میوفته همون موقع که سایت از دسترس خارج شده :دی

من تا الان غیر از تریلر E3 امسال هیچی از بازی ندیدم!:دی بعد موندم بهروز چطوری تونسته اسپویل داستانو بخونه؟:دی بنظر من اگه یه جوان مسلمان بخاطر این فاجعه خون گریه کنه و بمیره اصلا جای تعجب نیست!

این سایت نا اشنا هم بهش 10 داده respawn ninja

Metal Gear Solid: The Phantom Pain is quite possibly (more than likely) the last hurrah from Kojima in this franchise and from the level of detail, the brilliant cinematography style missions to themassive expansion of gameplay with Mother Base management

یکی دیگه هم هست که گویا 9 داده ولی برای من که باز نمی شه مطمئن شم press play

آخرین ویرایش:
من تا الان غیر از تریلر E3 امسال هیچی از بازی ندیدم!:دی بعد موندم بهروز چطوری تونسته اسپویل داستانو بخونه؟:دی بنظر من اگه یه جوان مسلمان بخاطر این فاجعه خون گریه کنه و بمیره اصلا جای تعجب نیست!

من خودم رو فدا کردم برای تیم دیگه...

TeamJusttoSuffer#

Respawn Ninja
nm1z_3git154.png

Press Start - 9.0
Metal Gear Solid V is a game that always had a lot of potential. A great deal of this rests on the game’s replayability, as the player can return and approach missions from a range of different angles. I must also praise Kojima for offering up a game that is not simply engaging and cinematic, but is one that also grants the player some agency in how the story plays out. From the start, I was hooked, despite this being my first foray into the Metal Gear franchise. That being said, while the game serves as a sequel to Ground Zeroes, it works equally just as well as a standalone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or