امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

اين حرف ها رو اواخر نسل قبل هم مي زدن دوستان و خيلي راحت tlou اومد متاي ٩٥ اورد و جو دوستان رو باطل كرد ! الانم بيخيال جو جديد بشيد لطفا ! همه انتظارشون از اين ابر سري حداقل متاي بالاي ٩٢ هست . و مسلما اگه لياقتشو داشته باشه بهش مي رسه . اگرم نرسه هيچكس راضي نخواهد بود .

حالا هی سفسطه کنید و انتظارات و جو الکی ایجاد کنید ، که فردا متا بازی 92 شد با 2 تا نقد نه چندان جالب ، همه این جا حسینیه بزنن و بساط سینه زنی و زنجیر زنی راه بندازن که آی بازی گند خورد بهش ، باید 98 میشد !!

vvtq6.jpg

این هم نشانه محکمی برای مظلوم واقع شدن MGS2 هست!:( واقعا حیف که حتی طرفداران سرسخت این سری هم MGS2 رو تحویل نمیگیرن! بازی به اون عظمت...

این هم نشانه محکمی برای مظلوم واقع شدن MGS2 هست!:( واقعا حیف که حتی طرفداران سرسخت این سری هم MGS2 رو تحویل نمیگیرن! بازی به اون عظمت...
دقیقا . MGS2 به نظرم چیز عجیب غریبی بود . داستانش که به نظرم بعد از MGS3 از بقیه شماره ها بهتره .
کلا مظلوم واقع شد .

کی گفته اصلا بهترین نسخه این سری 2 ش هست بهترین گیم پلی بازی هم برای شماره 2 هست اما متاسفانه خیلی ها در زمان خودش این بازی رو بازی نکردن یا بعضا اصلا بازیش نکردن برای همینم مظلومه اینجا کسی که سنش به شماره 2 یا حتی 1 برسه دیگه اینقدر کار داره حوصله طرفداری نداره

منم می گم تاپیک تا عرضه امتیازات قفل بشه بهتره الکی 10 صفحه می ره جلو هیچ امتیازیم نیست

به نظرم منم شماره دو از همه بهتر بود
بگذریم
به نظرم من متا بین 85 تا 90 میشه البته بازم نمیشه پیش بینی کرد طبق چیزهایی که تا امروز نمایش دادن میگم

مجله اسپانیایی Hobby Consolas به بازی امتیاز 97 از 100 داده .

* امتیاز این مجله معتبر هست و در Metacritic ثبت میشه. بالاترین امتیازی که Hobby Consolas تا الان به یک بازی داده همین 97/100 هست به Super Smash Bros Wii U .

ویرایش: هایپ رو بالا ببریم:دی این مجله توی قسمت Verdict ـش اشاره میکنه که MGS V مدعی اصلی GOTY 2015 و همچنین از نظرشون بهترین بازی تاریخ ـه !

آخرین ویرایش:
مجله اسپانیایی Hobby Consolas به بازی امتیاز 97 از 100 داده .

* امتیاز این مجله معتبر هست و در Metacritic ثبت میشه. بالاترین امتیازی که Hobby Consolas تا الان به یک بازی داده همین 97/100 هست به Super Smash Bros Wii U .

ویرایش: هایپ رو بالا ببریم:دی این مجله توی قسمت Verdict ـش اشاره میکنه که MGS V مدعی اصلی GOTY 2015 و همچنین از نظرشون بهترین بازی تاریخ ـه !

البته رضا اینجوری که من توی سایتش دیدم مثل اینکه به gta v داده 99 :دی
Análisis de GTA V

هم GTA و هم Brawl کم بازی هایی نیستن اگر منتقد هرسه تاشون یک نفر بوده پس MGS هم یه چیزه تاریخی از آب دراومده احتمالا. به Grafico بازی هم 99 داده پس این شایعه های دانگرید باور نکنین. این نقد فرانسویه رو هم جدی نگیرین زیاد :d همیشه اینجور نقدا هست تازه 8.5 هم نمره بدی نیست فقط در حد MGS نیست. اون نمره بالا به Watch Dogs رو هم احتمالا از روی عرق ملی دادن :d

من اسپانیایی بلد نیستم ولی مثل اینکه Lo peor میشه نکات ضعیف و زیرش نوشته No emociona :(
توی نکات مثبت فکر کنم از آزادی توی بازی نوشته (Libertad) و همچنین بازم از گرافیک تعریف کرده مثل اینکه.

دیگر نمرات Hobby Consoles

Bloodborne - 93
The Witcher 3 - 95
Batman Arkham Knight - 95
MGSV:TPP - 97

jvsfccolmj78oi9l9orc.gif

بجز نمره batman که یه خورده زیاده مشکلی نمیبینم با نمره هاش. اگر واقعا از Witcher 3 و Bloodborne لذت بخش تر باشه ممکنه سر به بیابون بزارم :d

به نظر من سوای خوب بودن خود بازی این داستان فیلم هندی بین کوجیما و کونامی مزید بر علت میشه و امتیازهای بهتری میگیره! خصوصا اگه ته بازی یکی بمیره و یه صحنه حماسی بوجود بیاد دیگه مگه کسی ول میکنه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or