امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

بچه ها لطفا باز نکنیدش جریان اوردر یا ویچر هرکی میاد پست میزاره متا چند پیش بینی میشه.اخه تخصص توی فال گیری و رمالی دارید یا توی گیم اسپات و بقیه نمره دهنده ها اشنا دارید که بهتون گفتند میخوان نمره چند بدن و شما میانگینش رو پیش بینی میکنین؟؟؟
قشنگ تاپیک میشه اسپم خونه و گند میزنید به کامنت های تخصصی کاربرها و اون ها رو محو میکنین.
بزارید قشنگ استفاده ببریم.
لطفا مدیرها بیشتر رسیدگی کنن.مرسی

اینی میگم رو شاید شماها بدونید ، چون من اصلاً اخبار بازی رو دنبال نمیکردم ، چون دوست ندارم چیزی برام اسپویل بشه

میخوام بگم کاش شبیه شماره 3 باشه ، خیـــــــلی خوب بود شماره 3

همونجوری و فقط با ارتقاء گرافیک من قبول دارم بازی رو و به نظرم پرفکته :دی

بچه ها لطفا باز نکنیدش جریان اوردر یا ویچر هرکی میاد پست میزاره متا چند پیش بینی میشه.اخه تخصص توی فال گیری و رمالی دارید یا توی گیم اسپات و بقیه نمره دهنده ها اشنا دارید که بهتون گفتند میخوان نمره چند بدن و شما میانگینش رو پیش بینی میکنین؟؟؟
قشنگ تاپیک میشه اسپم خونه و گند میزنید به کامنت های تخصصی کاربرها و اون ها رو محو میکنین.
بزارید قشنگ استفاده ببریم.
لطفا مدیرها بیشتر رسیدگی کنن.مرسی

اقا مهدی شما خون خودتو کثیف نکن:d:d
البته سر همه بازی هست این برنامه ولی خوب هرکس حدسش میگه دیگه چیز بدی نیست
من نظرم روی 92 تا 95
مشخص نشده امبراگ کی برداشته میشه؟نره برای روز انتشار....
مهدی به جا آوردی؟

چند تا از امتیازهای این مجله به بازی های این نسل:
Assassin’s Creed : Unity 16
GTA V 19
Far Cry 4 18
MGS V: GZ 16
Dark Souls II 18
Titanfall 17
KZ: Shadow Fall 15
Forza 5 18
Dead Rising 3 15
Ryse 15
AC: Black Flag 18

من قبلا گفتم متای بازی 95 یا 96 میشه ولی با این امتیاز یه کم نگران شدم :دی البته به نظرم در بدترین حالت متاش بالای 90 میشه.

من به شخصه به کلا از گیم پلی سری MGSخوشم نمیاد (سلیقه ام جاپونی پسند نیست کلا :دی ) ولی هیچ رقمه تو کتم نمیره داستان بازی ضعیف باشه ! کوجیما سراغ ندارم بازی با داستان ضعیف

منتقدی که بیاد به داستان بازی گیر بده باید کلا جمع کنه بره خونشون کارتون پسر شجاع ببینه 8-| حالا بحث اعتماد به کوجیما رو بزاریم کنار, کل داستان بازی همین داستان تریلرا باشه نمرش کامله کامله!

متا ۹۳-۹۶ پیشبینی میشه :d #بوکمارک

17 از بیست؟
بازی ای که خودش استاندارد تایین میکنه از بازیای دیگه کمتر شه؟
یاد اون قضیه افتادم که مسابقه گزاشتن کی صداش شبیه ابی هست
خود ابی رفت چهارم شد :دی

انتظارهاتون رو هم منطقی کنید یه کم
این نسل متا ۹۰-۹۱ واقعا شاهکاره گرفتنش
۹۶ و این حرفها شوخی نیست ...
اين حرف ها رو اواخر نسل قبل هم مي زدن دوستان و خيلي راحت tlou اومد متاي ٩٥ اورد و جو دوستان رو باطل كرد ! الانم بيخيال جو جديد بشيد لطفا ! همه انتظارشون از اين ابر سري حداقل متاي بالاي ٩٢ هست . و مسلما اگه لياقتشو داشته باشه بهش مي رسه . اگرم نرسه هيچكس راضي نخواهد بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or