امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

dealspwn.: 8

Pros:

• Cerebral gameplay controls & sandbox elements make it the best stealth title to date.
  • Mother Base progression mechanics are incredibly addictive.
  • The Fox Engine is absolutely stunning in action.
Cons:

• The narrative not only takes a backseat, but ends with a whimper.
  • Kiefer Sutherland’s (lack of) performance is disappointing.
  • Fighting in a tank is the most frustrating thing ever.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Review | A beautiful yet flawed diamond | Video Game Deals & UK News | Dealspwn.com

من فن سرسخت بازی نیستم
اما واسم جای تعجب داره فن های بازی که بین ایرانی ها بهتریناشون تقریبا تو همین تاپیک هستن چند تاشون و مقاله های خیلی خوبی هم نوشتن
چرا درست حسابی جواب اینارو نمیدن؟
من نمیدونم چه جور به این بازی به راحتی توهین میکنن بعضیا : | فازتون چیست : |
نه دیگه مشکل دقیقا از جایی شروع میشه که جواب هر حرف و ترول نامربوطی رو همه میخوان بدن. برای مثال یکی از دوستان هست که معمولا تو تاپیک های mgs پست های تنش زا زیاد میده و چپ راست کوجیما رو ترول میکنه. منتهی حرف هاش اینقدر مزحک هست که خود من و امید و کلا بیشتر فن های بازی نقل قول نمیکنند چون اگه بخوان جواب هر ترول ترول نامربوط رو بدن، سر mgs و کوجیما تو این سایت همون بلایی میاد که سر میکامی و بازی هاش اومد. و اگر نه انتقاد های اشخاصی مثل سینا(TSCELL) نه تنها بعضی جا ها وارده بلکه باعث بحث های درست و منطقی میشه.
با جواب دادن به هر حرف بیهوده سطح خودتون و بازی مورد علاقتون رو زیر سوال نبرید.

متا با احترام بنظرتون، بسیار هم برای من ارزشمنده،و اصلا هم آشغال نیست، تنها معیار حدودی مقیاس بازیا، و اینکه بازی ای که میخری قراره شاهکار باشه یا یه بازی ای سطح متوسط یا ضعیف

چون از تعداد زیادی هم میانگین گرفته میشه، نقد ها نمرات مختلف منتقدا جلو روت هست و خیلی راحت میتونی تصمیم بگیری، طرف مخالف بازی هم باشه بازم نقدای مثبت حل میکنن اونو

در کل من حدودا چون اهل این نیستم هر بازی ای که هر شرکت بدرد بخور و بدرد نخوری بسازه بازی کنم و پشت سر هم بازی بگیرم بی مورد، رو ۲،۳ تا بازی ای که ارزش داره و شاهکاره وقتمو بذارم
و متا این کار رو برام خیلی راحت کرده، به جرعت میتونم بگم بازی ای نکردم که متاش بالای ۹۱-۹۲ باشه و ازش لذت نبرده باشم،

در کل متا با ارزش ترین سیستم نمرات بازیاس و خیلی ارزشمند،
مشکل شما و اکثر کسایی که سایت متا براشون بت محسوب میشه اینه که انگلیسی رو در حد آماتور بلدن(تو هر جایی)(ضمنا نمیگم خودم دکترای زبان دارم) و آسونترین راه براشون دیدن یه سری امتیازه که یه عده بنام نقد از خودشون صادر میکنن.دیگه اون کاربر ساده هم نمیدونه چرا فلان منتقد به بازی 6 داده و اون یکی 10.مثلا این دو منتقد از بازی 2تا اشکال همشکل گرفتن" اونی که 10 داده اینقدر مزیت های مثبت تو بازی دیده که حاضر نشده از 10 کمتر بده ولی دومی اون 2 اشکالو ملاک اصلی نقدش قرار داده و 4 نمره کم کرده(تازه اگه سلیقشون به هم نزدیک باشه)" متا پرستا این وسط چه کاری انجام میدن هیچی, فقط اون میانگین این اعداد رو میبینن که حتی نمیدونن سایت متاکریتیک چه جوری اینا رو حساب و کمو زیاد میکنه!!!

در مورد کلیت نظرات صحبت کردی:بازی B:TS متاش شد 70 اما لذتی که من از این بازی بردم اندازه یه بازیه 90ی بود.حالا اگه من معیارم برای انتخاب بازیها سایتهایی مثل متا و گیم رنکینگ و.... بود هیچ وقت این بازی و لذتشو تجربه نمیکردم.
درست مثل اون کسایی که در مورد مسائلشون که از ذکرش معذورم بجای اینکه خودشون برن تحقیق کنن از یه نفر تقلید میکنن و اهمیتی نداره که اون کسی که ازش تقلید میکنن طرز فکرش چیه و آیا اون نظراتی که داده اصلا درست هست و با عقل جور در میاد یا نه!

من ترجیح میدم خودم یه چیزی رو تجربه کنم و در موردش نظرمو بگم تا اینکه یه عده رو که اصلا نمیشناسم جایگزین مغزم کنم تا برام تصمیم بگیرن البته دونستن نظرشون اشکالی نداره ولی بت ساختن نظراتشون نادانی محضه

آن کس که بداند و بداند که بداند
اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند
بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
وان کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند

ice_mgsv-tpp-ce-arm-v.jpg

twinfinite : 8

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Review

[+Open world setting works; little to no glitches]
[+A lot of mission replayability]
[+Caters to all sorts of play styles]
[-Loose story threads]
[-Why are we still here? Just to suffer?]

موردی که قرمز شده رو قبول دارم.مثلا 5 تا ماموریت میری تا یه دموی داستانی ببینی یا یه اتفاقی توی بازی بویفته!در صورتی که توی نسخه های قبلی قبل ، وسط و بعد از هر ماموریت دموی داستانی و چیزای جالب داشتیم.
انتقاداتی که منتقدا از بازی میکنن بیشتر بخاطر تغییراتی هست که نسبت به نسخه های قبلی داشته!

thesixthaxis:9

What’s Good:

• Outstanding open world sandbox play.
  • Quiet and DD are excellent buddies.
  • Mission scoring system that caters to more than just stealth.
  • Kidnapping everyone and everything in sight.
  • Base building is a natural feeling addition.

What’s Bad:

• Second half of the story loses its way with repeated missions and some awkward design.
  • Quiet’s design is inexplicable.
  • Online hiccups at launch.

http://www.thesixthaxis.com/2015/09/10/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-review/

اقا چی شد متا 2 نمره اومد پایین!؟:|

تعداد نقد ها کم هست
و تعداد نقد هایی که از 95 تازگی پایینتر میدن خیلی کمتر از تعداد نقدایی که دارن بالای 95 میدن
در نتیجه متا میاد پایین
اگه همینجور پیش بره و نقد های آینده هم بخواد نمره های ۹ و پایین تر بده احتمالا به 92 هم نزدیک میشه البته خیلی بعیده پایین تر بیاد، البته واسه ی همچین بازی ای 95,94,93 و ... فرقی نداره و همشون شاهکاریه واسه خودش به هر حال

نمیذونم والا یکی رو به Agenda یی متهم کردن، اما من دارم نقد های جدید رو میخونم حدودا ذکر شده در همشون این نکته ی داستانیه بازی، خود طرفدار ها هم داشتم تاپیک رو میخوندم خودشون میگفتن، حالا نمیدونن ترول از کجا اومد کی داره ترول میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or