نه دیگه مشکل دقیقا از جایی شروع میشه که جواب هر حرف و ترول نامربوطی رو همه میخوان بدن. برای مثال یکی از دوستان هست که معمولا تو تاپیک های mgs پست های تنش زا زیاد میده و چپ راست کوجیما رو ترول میکنه. منتهی حرف هاش اینقدر مزحک هست که خود من و امید و کلا بیشتر فن های بازی نقل قول نمیکنند چون اگه بخوان جواب هر ترول ترول نامربوط رو بدن، سر mgs و کوجیما تو این سایت همون بلایی میاد که سر میکامی و بازی هاش اومد. و اگر نه انتقاد های اشخاصی مثل سینا(TSCELL) نه تنها بعضی جا ها وارده بلکه باعث بحث های درست و منطقی میشه.من فن سرسخت بازی نیستم
اما واسم جای تعجب داره فن های بازی که بین ایرانی ها بهتریناشون تقریبا تو همین تاپیک هستن چند تاشون و مقاله های خیلی خوبی هم نوشتن
چرا درست حسابی جواب اینارو نمیدن؟
من نمیدونم چه جور به این بازی به راحتی توهین میکنن بعضیا : | فازتون چیست : |
مشکل شما و اکثر کسایی که سایت متا براشون بت محسوب میشه اینه که انگلیسی رو در حد آماتور بلدن(تو هر جایی)(ضمنا نمیگم خودم دکترای زبان دارم) و آسونترین راه براشون دیدن یه سری امتیازه که یه عده بنام نقد از خودشون صادر میکنن.دیگه اون کاربر ساده هم نمیدونه چرا فلان منتقد به بازی 6 داده و اون یکی 10.مثلا این دو منتقد از بازی 2تا اشکال همشکل گرفتن" اونی که 10 داده اینقدر مزیت های مثبت تو بازی دیده که حاضر نشده از 10 کمتر بده ولی دومی اون 2 اشکالو ملاک اصلی نقدش قرار داده و 4 نمره کم کرده(تازه اگه سلیقشون به هم نزدیک باشه)" متا پرستا این وسط چه کاری انجام میدن هیچی, فقط اون میانگین این اعداد رو میبینن که حتی نمیدونن سایت متاکریتیک چه جوری اینا رو حساب و کمو زیاد میکنه!!!متا با احترام بنظرتون، بسیار هم برای من ارزشمنده،و اصلا هم آشغال نیست، تنها معیار حدودی مقیاس بازیا، و اینکه بازی ای که میخری قراره شاهکار باشه یا یه بازی ای سطح متوسط یا ضعیف
چون از تعداد زیادی هم میانگین گرفته میشه، نقد ها نمرات مختلف منتقدا جلو روت هست و خیلی راحت میتونی تصمیم بگیری، طرف مخالف بازی هم باشه بازم نقدای مثبت حل میکنن اونو
در کل من حدودا چون اهل این نیستم هر بازی ای که هر شرکت بدرد بخور و بدرد نخوری بسازه بازی کنم و پشت سر هم بازی بگیرم بی مورد، رو ۲،۳ تا بازی ای که ارزش داره و شاهکاره وقتمو بذارم
و متا این کار رو برام خیلی راحت کرده، به جرعت میتونم بگم بازی ای نکردم که متاش بالای ۹۱-۹۲ باشه و ازش لذت نبرده باشم،
در کل متا با ارزش ترین سیستم نمرات بازیاس و خیلی ارزشمند،
twinfinite : 8
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Review
[+Open world setting works; little to no glitches]
[+A lot of mission replayability]
[+Caters to all sorts of play styles]
[-Loose story threads]
[-Why are we still here? Just to suffer?]
اقا چی شد متا 2 نمره اومد پایین!؟![]()
یه خورده گذشت منتقدین از جو خارج شدن نمره های منطقی تر داده شدهاقا چی شد متا 2 نمره اومد پایین!؟![]()
یه خورده گذشت منتقدین از جو خارج شدن نمره های منطقی تر داده شده![]()