امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

خوب خودم چند ساعتی بازی کردم و از اون موقع همش دارم به این فکر میکنم که شروع بازی (prologue) آیا بهترین شروعی هست که تا حالا بین همه‌ی بازی ها تجربه کردم یا نه؟یک نیم تا یک ساعتی طوری آدم خیره میشه به صفحه مانیتور که شاید به سختی چندتا از بهترین آثار تاریخ سینما بتونن همچین حسی رو توی آدم ایجاد کنن.خود بازی هم قشنگ چند لول سطح بازی های مخفی کاری رو به جلو هدایت کرده و کلی مکانیزم جالب وارد صنعت گیم کرده که قبلا کمتر مورد توجه بودن.

باید کامل بازی رو انجام بدم و تمام نقاط ریز و درشت بازی رو زیر و رو بکنم تا نظر کلی خودم رو بگم ولی حتی از همین چند ساعت اولیه بازی هم میشه فهمید که با چه اثر فوق العاده‌ای طرف هستیم و Metal Gear Solid 5 واقعا لایق این نمرات و حتی بیشتر از اون هم هست.:)

اشتباه نکنم agenda جمع لاتین agendum هست.اصل منظور اینه که با برجسته سازی بهت غیر مستقیم بگن به چه چیزی فکر کنی و اون کاربر هم (احتمالا خودشم خبر نداره منظورش این بوده:d) همچین کاری انجام داده بود.

کاری که سایت متاکریتیک دقیقا داره انجام میده.بجای اینکه گیمرها رو بازی مورد علاقشون تمرکز کنن چند سالی هست سایت متا لذت بازی کردن تنها رو از یه عده گیمر که بهش اهمیت میدن گرفته و گرفتار یه سری اعداد من در آوردیشون کرده.روز به روز هم اوضاع داره بدتر میشه.طوریکه از نظر عده ای بعضی بازیها نمره 93 براشون افتضاحی تاریخی محسوب میشه! lol

ای کاش بجای تاپیک امتیازات" تاپیک نقدها رو تو بازیسنتر راه مینداختیم(حالا این وسط کسی هم دوست داشت نمره فلان سایتو بزنه).مثلا درباره نقدهای مختلفی که شده بیاییم بحث کنیم که فلانی از کجای بازی ایراد گرفته و از کجا تعریف کرده نه اینکه بیاییم روی یه سری اعدد چرند اعصابمونو خورد کنیم.بحث کردن روی اعداد عده ای که نمیشناسیم خنده دارترین کاره یه گیمره.بیایید تو فضای مجازی علیه سایت متاکریتیک تبلیغ کنیم و حتی سایتهای خارجی رو ترغیب کنیم که دیگه نمره ندن تا بساط این آشغال(metacritic) از دنیای گیم جمع بشه

من پیشنهاد میکنم بازیسنتر هم از دادن نمره صرفه نظر کنه و معیارش رو چیز دیگه ای در نظر بگیره.مثلا (بد متوسط خوب عالی) یا هر چیز دیگه ای که بنظرتون مناسبه فقط نمره ندین

متا با احترام بنظرتون، بسیار هم برای من ارزشمنده،و اصلا هم آشغال نیست، تنها معیار حدودی مقیاس بازیا، و اینکه بازی ای که میخری قراره شاهکار باشه یا یه بازی ای سطح متوسط یا ضعیف

چون از تعداد زیادی هم میانگین گرفته میشه، نقد ها نمرات مختلف منتقدا جلو روت هست و خیلی راحت میتونی تصمیم بگیری، طرف مخالف بازی هم باشه بازم نقدای مثبت حل میکنن اونو

در کل من حدودا چون اهل این نیستم هر بازی ای که هر شرکت بدرد بخور و بدرد نخوری بسازه بازی کنم و پشت سر هم بازی بگیرم بی مورد، رو ۲،۳ تا بازی ای که ارزش داره و شاهکاره وقتمو بذارم
و متا این کار رو برام خیلی راحت کرده، به جرعت میتونم بگم بازی ای نکردم که متاش بالای ۹۱-۹۲ باشه و ازش لذت نبرده باشم،

در کل متا با ارزش ترین سیستم نمرات بازیاس و خیلی ارزشمند،

من فن سرسخت بازی نیستم
اما واسم جای تعجب داره فن های بازی که بین ایرانی ها بهتریناشون تقریبا تو همین تاپیک هستن چند تاشون و مقاله های خیلی خوبی هم نوشتن
چرا درست حسابی جواب اینارو نمیدن؟
من نمیدونم چه جور به این بازی به راحتی توهین میکنن بعضیا : | فازتون چیست : |

Kill Screen
69

ثبت شد. { متا همچنان روی 94 }

پ.ن: lol
330f.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or