اشتباه نکنم agenda جمع لاتین agendum هست.اصل منظور اینه که با برجسته سازی بهت غیر مستقیم بگن به چه چیزی فکر کنی و اون کاربر هم (احتمالا خودشم خبر نداره منظورش این بوده:d) همچین کاری انجام داده بود.
کاری که سایت متاکریتیک دقیقا داره انجام میده.بجای اینکه گیمرها رو بازی مورد علاقشون تمرکز کنن چند سالی هست سایت متا لذت بازی کردن تنها رو از یه عده گیمر که بهش اهمیت میدن گرفته و گرفتار یه سری اعداد من در آوردیشون کرده.روز به روز هم اوضاع داره بدتر میشه.طوریکه از نظر عده ای بعضی بازیها نمره 93 براشون افتضاحی تاریخی محسوب میشه! lol
ای کاش بجای تاپیک امتیازات" تاپیک نقدها رو تو بازیسنتر راه مینداختیم(حالا این وسط کسی هم دوست داشت نمره فلان سایتو بزنه).مثلا درباره نقدهای مختلفی که شده بیاییم بحث کنیم که فلانی از کجای بازی ایراد گرفته و از کجا تعریف کرده نه اینکه بیاییم روی یه سری اعدد چرند اعصابمونو خورد کنیم.بحث کردن روی اعداد عده ای که نمیشناسیم خنده دارترین کاره یه گیمره.بیایید تو فضای مجازی علیه سایت متاکریتیک تبلیغ کنیم و حتی سایتهای خارجی رو ترغیب کنیم که دیگه نمره ندن تا بساط این آشغال(metacritic) از دنیای گیم جمع بشه
من پیشنهاد میکنم بازیسنتر هم از دادن نمره صرفه نظر کنه و معیارش رو چیز دیگه ای در نظر بگیره.مثلا (بد متوسط خوب عالی) یا هر چیز دیگه ای که بنظرتون مناسبه فقط نمره ندین