نظرت برای خودت محترمه ولی خیلی ها اینجا هستن از جمله خودم که ساعت ها وقت پای بازی گذاشتن و این حرف هایی که میزنی توهین به شعور اونهاست .به نظر من کل داستان سری متال گیر چیزی فراتر از یک داستان کلیشه ای سیاسی نظامی نیست! تنها تفاوتش هم برمیگرده به مانور روی شخصیت هاش. انچه که متمایزش میکنه شخصیت پردازی های خوبش هست که البته بعضی موقعه ها اتقدر تخیلی و فانتزی هست که حال ادمو بهم میزنه! مثل رایدن تو متال گیر 4!
بحث های این چند صفحه را خوندم. واقعا طرفدران متال گیر خیلی بی منطق هستند! فکر میکنند فقط متال گیر داستان داره و بقیه بازی ها بوق!
خطای من چیه آخه؟ شما به من گوشزد کنید. مطمئن باشید دیگه تکرار نمیکنم.
اگه فرانچایز رو در نظر بگیریم ( منظور بازی ای که سری و داستانش ربط داره ) 100% همین طورههمه بازی ها تقریبا بوق ـند
![]()
در حالت معمولی هم که نسخه ای حساب کنی به ندرت بازی پیدا می شه که قابل مقایسه باشه
پ.ن : مثال بزنید چند تا فرانچایز با همچین کارگردانی و داستانی
مرسی امید. اصلا هواسم به این نبود. بالاترین متای نسل جدید :dیه آمار کلی از متا تا به اینجا ..
متای بازی بر روی پلتفرم PS4 تا به اینجای کار :
از 45 نقد با 94 امتیاز ( بیشترین امتیاز در نسل جدید، اون هم در حالی که بازی کراس جن، وای به حال اینکه واسه نسل حاضر بود)
متای بازی بر روی نسخه Xbox One :4
با ثبت 5 نقد متا 96 ( با اینکه مقدار امتیازات بسیار پایین اما فعلاً بر روی این پلتفرم هم پیشتازی می کنه)
متای بازی بر روی نسخه PC :
با ثبت 5 امتیاز و متای 95 ( و باز هم یک امتیاز بالا برای بازی که برای اولین بار به این شکل و به صورت عالی برای این نسخه بهینه شده)
پ.ن : نکته جالب اینه که میانگین این سه امتیاز هم میشه 95
و این هم نقد کلی سایت جیره خور ِ Kotaku
این نشون میده بیشتر امتیاز ها بالا بوده، ولی خب بازی خدا نیست که همه امتیازاتش بالا باشه یه سری منتفد هم هستن ( کَم ) که بنا به دلایل خودشون نمره پایین دادن، اما امتیازات بالا اونقدر زیاد که لیست کردشون وقت گیر ِ
- - -ویرایش - - -
GRYOnline.pl
90
ثبت شد.
واقعا چجور باید بفهمونننمیدونم منتقدها چهجوری باید آقای Kojima رو متوجه کنن که شما فقط یک عضو ساده از یه تیم بزرگ هستی؛ اینقدر مغرور نباش.
It would be ludicrous to assume Metal Gear Solid V: The Phantom Pain will appeal to everyone, but it is absolutely the best game in the series – and one of the best games we’ve ever had the privilege of playing.
Kojima has also done an excellent job of integrating this story into the well worn universe, wrapping up almost all of the loose ends within, as well as tying it to the events that are set to follow in a way that ought to please fans.
نظرت برای خودت محترمه ولی خیلی ها اینجا هستن از جمله خودم که ساعت ها وقت پای بازی گذاشتن و این حرف هایی که میزنی توهین به شعور اونهاست .
هیچ بازی تو دنیا بی نقص نیست ، چه متال گیر چه Gta چه tlou .
هر کدومشون یه سری نواقص دارن ، ولی داستان متال گیر رو کسی میتونه نقد کنه که 20 سال با این بازی زندگی کرده باشه .
وسعتی که داستان این بازی داره چیزی در حد game of thrones هستش و جزییات توش مج میزنه .
اصلا تم داستان نظامی نیست ، اصن بعید میدونم بدونی که تم نظامی چیه ؟!
همین که کوجیما تونسته توی این بیست سال تمام بازی هاش موفق باشه خودش نشون از عظمت این شخصه ، کاری که میازاکی هرگز نتونسته انجام بده .
حالا هرچقد دوست دارید هیت بورزید .
خطای من چیه آخه؟ شما به من گوشزد کنید. مطمئن باشید دیگه تکرار نمیکنم.
خب اینجا تاپیک نمرات MGSV:TTPـه و منم دارم نمرات بازی رو میذارم. اگه کار خلافی دارم میکنم لطفاً بهم بگید.
آیا به کسی توهین کردم؟ نمرات رو دستکاری کردم؟ چیزی رو تحریفشده نقل کردم؟ دروغ گفتم؟ ادعای الکی کردم و گفتم فلان بازی شاهکاره و بقیه بوقن؟ اسم بازیهای دیگه (که مصداق تروله) رو آوُردم؟ اومدم عکس تمسخرآمیز گذاشتم تا کسی رو تحقیر کنم؟ به کسی گفتم هیچی حالیت نیست؟ مثل بعضیها اومدم یوزر قلابی درست کردم که بچسبونمش به کسی به عنوان یوزر دومش؟! اگه منصفانه نگاه بکنید اینجا 20 نفر با کامنتها و تشکرهاشون دارن به من توهین میکنن اما من از تاپیک منحرف نشدم و تکتک پُستهام On-Topic بود و فقط نمرات و نقل قولها رو گذاشتم. اگر اشتباهی کردم که سعی میکنم تکرار نشه. فقط سعی کردم از حرفی که زدم توی کامنتهای بعدیم دفاع کنم. به هر حال چون شما گفتید، این آخرین کامنت من توی این تاپیک بود.![]()
این چیزی که میگم برای 100% موارد صدق میکنه. وقتی یه شخصی یا نهادی، مطالبی رو از یه منبع بزرگتر به میل خودش دستچین میکنه و تحویل بقیه میده، قطعا agenda ـیی داره. کاری که شما داری انجام میدی، با این پستت هم فرض بر احمق بودن دیگران گذاشتی.
پاکش نکن:dآیا می دانید که خیلی راحت می توانید از معادل فارسی این کلمه استفاده نمایید؟
ترول اونم با کیوان!؟من که جراتشو ندارم:dیعنی تابلوئه اومدین این تاپیکخوش بگذرونین و ایشالا ترولیست برتر سایت بشین. یاد ممد اوریلیتو بخیر دیگه جای خالشو حس نمیکنم![]()
یعنی تابلوئه اومدن این تاپیکخوش بگذرونن و ایشالا ترولیست برتر سایت بشن. یاد ممد اوریلیتو بخیر دیگه جای خالشو حس نمیکنم :dپاکش نکن:d
کلیت داستان سری متال گیر کلیشه ای هست و چیز جدیدی نیست که کوجیما اختراع کرده باشه
پاکش نکن:d
ترول اونم با کیوان!؟من که جراتشو ندارم:d
استادی که مچ منو گرفتیشما agenda رو به فارسی ترجمه کن تا بهت بگم چرا معنیش غلطه.