امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

دوستان لطف کنید در مورد موضوع تاپیک بحث کنید، دوست عزیز [MENTION=84795]~The One~[/MENTION] شما هم برای اثبات نظرت در مورد بازی داری یه کاری میکنی که تاپیک از بحث اصلی خارج بشه و بقیه کاربرها واکنش منفی نشون بدن. لطفا دیگه این رویه رو توی این تاپیک ادامه نده.

به نظر من کل داستان سری متال گیر چیزی فراتر از یک داستان کلیشه ای سیاسی نظامی نیست! تنها تفاوتش هم برمیگرده به مانور روی شخصیت هاش. انچه که متمایزش میکنه شخصیت پردازی های خوبش هست که البته بعضی موقعه ها اتقدر تخیلی و فانتزی هست که حال ادمو بهم میزنه! مثل رایدن تو متال گیر 4!

بحث های این چند صفحه را خوندم. واقعا طرفدران متال گیر خیلی بی منطق هستند! فکر میکنند فقط متال گیر داستان داره و بقیه بازی ها بوق!
نظرت برای خودت محترمه ولی خیلی ها اینجا هستن از جمله خودم که ساعت ها وقت پای بازی گذاشتن و این حرف هایی که میزنی توهین به شعور اونهاست .
هیچ بازی تو دنیا بی نقص نیست ، چه متال گیر چه Gta چه tlou .
هر کدومشون یه سری نواقص دارن ، ولی داستان متال گیر رو کسی میتونه نقد کنه که 20 سال با این بازی زندگی کرده باشه .
وسعتی که داستان این بازی داره چیزی در حد game of thrones هستش و جزییات توش مج میزنه .
اصلا تم داستان نظامی نیست ، اصن بعید میدونم بدونی که تم نظامی چیه ؟!
همین که کوجیما تونسته توی این بیست سال تمام بازی هاش موفق باشه خودش نشون از عظمت این شخصه ، کاری که میکامی هرگز نتونسته انجام بده .
حالا هرچقد دوست دارید هیت بورزید .

آخرین ویرایش:
دوستان لطف کنید در مورد موضوع تاپیک بحث کنید، دوست عزیز @~The One~ شما هم برای اثبات نظرت در مورد بازی داری یه کاری میکنی که تاپیک از بحث اصلی خارج بشه و بقیه کاربرها واکنش منفی نشون بدن. لطفا دیگه این رویه رو توی این تاپیک ادامه نده.
خطای من چیه آخه؟ شما به من گوش‌زد کنید. مطمئن باشید دیگه تکرار نمی‌کنم.
خب این‌جا تاپیک نمرات MGSV:TTPـه و منم دارم نمرات بازی رو می‌ذارم. اگه کار خلافی دارم می‌کنم لطفاً بهم بگید.
آیا به کسی توهین کردم؟ نمرات رو دست‌کاری کردم؟ چیزی رو تحریف‌شده نقل کردم؟ دروغ گفتم؟ ادعای الکی کردم و گفتم فلان بازی شاهکاره و بقیه بوقن؟ اسم بازی‌های دیگه (که مصداق تروله) رو آوُردم؟ اومدم عکس تمسخرآمیز گذاشتم تا کسی رو تحقیر کنم؟ به کسی گفتم هیچی حالیت نیست؟ مثل بعضی‌ها اومدم یوزر قلابی درست کردم که بچسبونمش به کسی به عنوان یوزر دومش؟! اگه منصفانه نگاه بکنید این‌جا 20 نفر با کامنت‌ها و تشکرهاشون دارن به من توهین می‌کنن اما من از تاپیک منحرف نشدم و تک‌تک پُست‌هام On-Topic بود و فقط نمرات و نقل قول‌ها رو گذاشتم. اگر اشتباهی کردم که سعی می‌کنم تکرار نشه. فقط سعی کردم از حرفی که زدم توی کامنت‌های بعدیم دفاع کنم. به هر حال چون شما گفتید، این آخرین کامنت من توی این تاپیک بود. ;)

اگه فرانچایز رو در نظر بگیریم ( منظور بازی ای که سری و داستانش ربط داره ) 100% همین طوره :دی همه بازی ها تقریبا بوق ـند :دی
در حالت معمولی هم که نسخه ای حساب کنی به ندرت بازی پیدا می شه که قابل مقایسه باشه

پ.ن : مثال بزنید چند تا فرانچایز با همچین کارگردانی و داستانی

:|
حرفی ندارم، آدمو یه کاری میکنن از بازی ای که خوشش میاد هم بدش بیاد نمیدونم چرا

یه آمار کلی از متا تا به اینجا ..

متای بازی بر روی پلتفرم
PS4 تا به اینجای کار :

از 45 نقد با 94 امتیاز ( بیشترین امتیاز در نسل جدید، اون هم در حالی که بازی کراس جن، وای به حال اینکه واسه نسل حاضر بود :دی )

متای بازی بر روی نسخه Xbox One :4

با ثبت 5 نقد متا 96 ( با اینکه مقدار امتیازات بسیار پایین اما فعلاً بر روی این پلتفرم هم پیشتازی می کنه :دی )

متای بازی بر روی نسخه PC :

با ثبت 5 امتیاز و متای 95 ( و باز هم یک امتیاز بالا برای بازی که برای اولین بار به این شکل و به صورت عالی برای این نسخه بهینه شده :دی )

پ.ن : نکته جالب اینه که میانگین این سه امتیاز هم میشه 95 :دی
و این هم نقد کلی سایت جیره خور ِ Kotaku :دی
این نشون میده بیشتر امتیاز ها بالا بوده، ولی خب بازی خدا نیست که همه امتیازاتش بالا باشه یه سری منتفد هم هستن ( کَم ) که بنا به دلایل خودشون نمره پایین دادن، اما امتیازات بالا اونقدر زیاد که لیست کردشون وقت گیر ِ :دی

- - -ویرایش - - -

GRYOnline.pl
90

ثبت شد.
مرسی امید. اصلا هواسم به این نبود. بالاترین متای نسل جدید :d

نمی‌دونم منتقدها چه‌جوری باید آقای Kojima رو متوجه کنن که شما فقط یک عضو ساده از یه تیم بزرگ هستی؛ این‌قدر مغرور نباش.
واقعا چجور باید بفهمونن:(:( چرا کوجیما با وجود اینکه تمام بازیاش شاهکارن و تو هر نسل و هر شماره استانداردای داستان نویسی و روایت داستان و صحنه های سینماییرو بالا بردن انقد مغروره اخه:(چرا همه نمیفهمن خودش هیچ کارستو فقط تیمش بازیو میسازه اخه:(
باید یه تبریک به این کاربر the one که واقعا یدونه باشه گفت که از روز اول داشت هیت میورزید تو تاپیک امتیازا اینهمه انتظار کشید تا نمره ها خراب بشه اما وقتی بازی اومد و ترکوند و بهترین متا نسلم گرفته هنو نا امید نشده و داره ادامه میده و میگرده تو کل نت نمره ها پایینو پیدا کنه و اون جاها که یه مقدار به داستان انتقاد کردن و bold میکنه واقا تلاشش ستودنیه:))
پ ن: چه بخواید قبول کنید چه نخواید قبول کنید کوجیما در حال حاضر جزو سه تا کارگردان صنعت گیمه بازیشم فعلا بهترین متای نسلو داره و احتمالا goty ام میشه پس برو همون ویچرتو بازی کن عزیزم و از داستان فوق خفنش لذت ببر بذا ماعم از بازیه کارگردان مغرورمون:)) لذت ببریم به اندازه ی کافی شیرین کاری کردی و خراب کردی جو تاپیکو...

games(TM):10/10

It would be ludicrous to assume Metal Gear Solid V: The Phantom Pain will appeal to everyone, but it is absolutely the best game in the series – and one of the best games we’ve ever had the privilege of playing.

TheSixthAxis:9/10

Kojima has also done an excellent job of integrating this story into the well worn universe, wrapping up almost all of the loose ends within, as well as tying it to the events that are set to follow in a way that ought to please fans.

جفتشون ثبت شدن.

فقط نمره هایی که به داستان سری یا TPP گیر داده باشن رو اینجا میذاره.یوقت نمره سایت بالای 9 باشه یا یذره از داستان تعریف کرده باشه(نود درصد سایتهای کل وب هستن اینا)اون سایت مذکور از لیست این بنده خدا خط میخوره.توی متا ثبت هم نمیشن،معلوم هم نیست کدوماشون معتبرن.البته میدونیم از این کارات غرضی نداری.دست خودت نیست.

اینکه 28 سال یه فرنچایزو ببری جلو و کیفیتش ذره ای افت نکنه فقط از عهده کوجیما برمیاد.خیلی از فرنچایزها به دلایل مختلفی خوردن زمین و الان هیچ جوره به قبلشون شباهت ندارن؛پس این که یه بازی 28 سال جزو بهترینها باشه برای خیلی ها قابل درک نیست.مهمترین چیزی هم که باعث شده فرنچایز جزو بهترینها باشه،داستانشه.

حالا هرچقدر میخواید بگردید تا یه نقد منفی پیدا کنید و فقط هم نکات منفیشو نقل قول کنید.

نظرت برای خودت محترمه ولی خیلی ها اینجا هستن از جمله خودم که ساعت ها وقت پای بازی گذاشتن و این حرف هایی که میزنی توهین به شعور اونهاست .
هیچ بازی تو دنیا بی نقص نیست ، چه متال گیر چه Gta چه tlou .
هر کدومشون یه سری نواقص دارن ، ولی داستان متال گیر رو کسی میتونه نقد کنه که 20 سال با این بازی زندگی کرده باشه .
وسعتی که داستان این بازی داره چیزی در حد game of thrones هستش و جزییات توش مج میزنه .
اصلا تم داستان نظامی نیست ، اصن بعید میدونم بدونی که تم نظامی چیه ؟!
همین که کوجیما تونسته توی این بیست سال تمام بازی هاش موفق باشه خودش نشون از عظمت این شخصه ، کاری که میازاکی هرگز نتونسته انجام بده .
حالا هرچقد دوست دارید هیت بورزید .

من بیشتر از تو وقت نذاشته باشم کمتر هم نذاشتم! دو تا مقاله بزرگ هم در رابطه با داستان سری دارم. در رابطه با عظمت داستان هم خیلی از عناوین دیگه هم عظمت دارند و سال ها در موردشان حرف زده شده است. جای دوری هم نمیخواد بری همین بازی سنتر را نگاه کن! 955 صفحه در رابطه با داستان و شخصیت های سری رزیدنت اویل بحث شده و همچنان عطش ما طرفداراش نخوابیده است.

کوجیما فقط تو سری متال گیر موفق بوده و هرگزنتونسته یک سری بازی بزرگ دیگه بوجود بیاره! نمیدونم منظورت میکامی بود چون نوشتی میازاکی! میکامی تو اکثر سبک ها بازی موفق داره. میکامی کسی هست که اکثر سناریو ها و داستان بازی های کپکام مثل دویل می کرای را نوشته! فقط 3 تا بیس داستان را تو سبک ترس داره: رزیدنت اویل ، داینوکرایسیس و اویل ویتین که از نظر داستان هیچ شاهتی به هم ندارند! اما کوجیما حتی نتونست تو همین سبک مخفی کاری یک سری بازی دیگه با یک داستان متفاوت دیگه را به وجود بیاره.

شما یک مطالعه کن بعد بیا بگو کی موفق کی نیست!

برای اینکه بحث منحرف نشه من گفتم کلیت داستان سری متال گیر کلیشه ای هست و چیز جدیدی نیست که کوجیما اختراع کرده باشه. اگه شما بیس داستانی جدید میخواهی که برای اولین بار در دنیای گیم دیده شده باشه میتونم این ها را نام ببرم

بایوشاک اینفینیت ، اویل ویتین ، این ویک و...

متال گیر زمان خودش هم جدید نبود!

خطای من چیه آخه؟ شما به من گوش‌زد کنید. مطمئن باشید دیگه تکرار نمی‌کنم.
خب این‌جا تاپیک نمرات MGSV:TTPـه و منم دارم نمرات بازی رو می‌ذارم. اگه کار خلافی دارم می‌کنم لطفاً بهم بگید.
آیا به کسی توهین کردم؟ نمرات رو دست‌کاری کردم؟ چیزی رو تحریف‌شده نقل کردم؟ دروغ گفتم؟ ادعای الکی کردم و گفتم فلان بازی شاهکاره و بقیه بوقن؟ اسم بازی‌های دیگه (که مصداق تروله) رو آوُردم؟ اومدم عکس تمسخرآمیز گذاشتم تا کسی رو تحقیر کنم؟ به کسی گفتم هیچی حالیت نیست؟ مثل بعضی‌ها اومدم یوزر قلابی درست کردم که بچسبونمش به کسی به عنوان یوزر دومش؟! اگه منصفانه نگاه بکنید این‌جا 20 نفر با کامنت‌ها و تشکرهاشون دارن به من توهین می‌کنن اما من از تاپیک منحرف نشدم و تک‌تک پُست‌هام On-Topic بود و فقط نمرات و نقل قول‌ها رو گذاشتم. اگر اشتباهی کردم که سعی می‌کنم تکرار نشه. فقط سعی کردم از حرفی که زدم توی کامنت‌های بعدیم دفاع کنم. به هر حال چون شما گفتید، این آخرین کامنت من توی این تاپیک بود. ;)

این چیزی که میگم برای 100% موارد صدق میکنه. وقتی یه شخصی یا نهادی، مطالبی رو از یه منبع بزرگتر به میل خودش دستچین میکنه و تحویل بقیه میده، قطعا agenda ـیی داره. کاری که شما داری انجام میدی، با این پستت هم فرض بر احمق بودن دیگران گذاشتی.

این چیزی که میگم برای 100% موارد صدق میکنه. وقتی یه شخصی یا نهادی، مطالبی رو از یه منبع بزرگتر به میل خودش دستچین میکنه و تحویل بقیه میده، قطعا agenda ـیی داره. کاری که شما داری انجام میدی، با این پستت هم فرض بر احمق بودن دیگران گذاشتی.
آیا می دانید که خیلی راحت می توانید از معادل فارسی این کلمه استفاده نمایید؟
پاکش نکن:d
یعنی تابلوئه اومدین این تاپیکخوش بگذرونین و ایشالا ترولیست برتر سایت بشین. یاد ممد اوریلیتو بخیر دیگه جای خالشو حس نمیکنم
yahoo_4.gif
ترول اونم با کیوان!؟من که جراتشو ندارم:d

آخرین ویرایش:
سوال : بازی سنتر کجاست و چه کسانی در آن زیست می کنند ؟
جواب : جایی که کوجیما یکی از بزرگترین کارگردان های جهان با 28 سال سابقه یکی از یکی درخشان تر ترول می شود . !

کلیت داستان سری متال گیر کلیشه ای هست و چیز جدیدی نیست که کوجیما اختراع کرده باشه

65zw9zvbwmcd.png

اوه چرا تا حالا به فکر خودمون نرسیده بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or