GamesMaster امتیاز 85% رو داد
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
شما احیانن فن COD نیستی دیگه انقدرها هم بد نیست از نمره هاش یعنی همین دوتا نمره مشخصه که یک بازی متوسط روبه عالی هست
بابا شما که دیگه عضو تحریریه سایت هم هستی دیگه چرا !؟
بچه هایی که اوپن بتا رو بازی کردن میدونن که خیلی واقعگرایانه تر هست، من که به قسمت مولتی بازی خیلی امید دارم، قسمت سینگلش زیاد برام مهم نیست !
بتا جدید که دیگه قابل دسترس نیست در کل خیلی خیلییییییی واقعه گرایانه تر از COD هست دوستان باور کنیدموضوعی که من مطرح کردم ربطی به فن بودن یا نبودن نداره ! من کاری به نمراتش ندارم اما اینی که میگن از COD واقع گرایانه تره، شاید یکمی اغراق توش باشه !
من این بتا جدیده منظورم نیست ! منظورم اون بتایی هست که برای کنسولها اومده و چیزی به نام افتضاح هست !
در کل میشه گفت واقعآ اون چیزی که توی دموها دیدیم، اصلآ داخل عنوان اصلی نبود ! حداقل توی بخش سینگل ! من خودم به این عنوان خیلی امید داشتم ولی وقتی سینگلش رو بازی کردم واقعآ نا امید شدم ! حالا باید برم این بتا جدیدرو بازی کنم شاید نظرم عوض بشه![]()

میشه بپرسم کجای COD واقع گرایانست ؟ کلا فیزیک که تو MW ها تعطیل بود ، یه ماشین گان 7 کیلویی دستته انگار نه انگار ، مثل پر کاه میمونه ! AI که باید بره بوق بزنه ! گیم پلی هم که قربونش برم همه میدونن ، N00b پسند ترین بازی دنیا ، بچه ی 3 ساله هم بدون هیچ استراتژی میتونه بازی 4 ساعته تموم کنه !موضوعی که من مطرح کردم ربطی به فن بودن یا نبودن نداره ! من کاری به نمراتش ندارم اما اینی که میگن از COD واقع گرایانه تره، شاید یکمی اغراق توش باشه !
بابا بحث COD رو اینجا نیاریدمیشه بپرسم کجای COD واقع گرایانست ؟ کلا فیزیک که تو MW ها تعطیل بود ، یه ماشین گان 7 کیلویی دستته انگار نه انگار ، مثل پر کاه میمونه ! AI که باید بره بوق بزنه ! گیم پلی هم که قربونش برم همه میدونن ، N00b پسند ترین بازی دنیا ، بچه ی 3 ساله هم بدون هیچ استراتژی میتونه بازی 4 ساعته تموم کنه !
میشه بپرسم کجای COD واقع گرایانست ؟ کلا فیزیک که تو MW ها تعطیل بود ، یه ماشین گان 7 کیلویی دستته انگار نه انگار ، مثل پر کاه میمونه ! AI که باید بره بوق بزنه ! گیم پلی هم که قربونش برم همه میدونن ، N00b پسند ترین بازی دنیا ، بچه ی 3 ساله هم بدون هیچ استراتژی میتونه بازی 4 ساعته تموم کنه !
شما مردم چرا اینجوری حرف می زنید تازهRate بازی توسط یوزهای gS بالای 8.5 هست نمرات بازی همه بالای 8 هست چه بلایی سر بازیش اومده؟؟؟؟؟؟ea شرکتی پول دوست است وبه دلیل خسیس بازی های حود باعث میشود تا این بلاها سر بازی های خود بیاورد
ea شرکتی پول دوست است وبه دلیل خسیس بازی های حود باعث میشود تا این بلاها سر بازی های خود بیاورد
موضوعی که من مطرح کردم ربطی به فن بودن یا نبودن نداره ! من کاری به نمراتش ندارم اما اینی که میگن از COD واقع گرایانه تره، شاید یکمی اغراق توش باشه !