امتیازات Medal of Honor

انصافا بازی بالای 8 حقش نیست(سیگلش رو میگم)
بازی باگهای بیشماری داره.ظاهر شدن دشمنان.گیرکردن دو فرمانده.
تخریب پذیری بازی صفر.انیمیشن مردن دشمنان خیلی توذوق میزنه.
نکات مثبتش هم شبیه سازی خوب افغانستان.
دموهای باکیفیت.طراحی سلاح ها.صداگذاری محشر که مو به تن سیخ میکنه.
طراحی مراحل بازی خیلی خطیه.فقط 2 یا 3 مرحله عالیه.
بازی به شدت کوتاهه.
یه جاهایی عین مورو ملخ طالبان میان که هیچ فرقی با جنگ جهانی نداره.
در هر صورت انتظارم از این بازی بیشتر از اینه بود.

شما احیانن فن COD نیستی دیگه انقدرها هم بد نیست از نمره هاش یعنی همین دوتا نمره مشخصه که یک بازی متوسط روبه عالی هست

موضوعی که من مطرح کردم ربطی به فن بودن یا نبودن نداره ! من کاری به نمراتش ندارم اما اینی که میگن از COD واقع گرایانه تره، شاید یکمی اغراق توش باشه !

بابا شما که دیگه عضو تحریریه سایت هم هستی دیگه چرا !؟
بچه هایی که اوپن بتا رو بازی کردن میدونن که خیلی واقعگرایانه تر هست، من که به قسمت مولتی بازی خیلی امید دارم، قسمت سینگلش زیاد برام مهم نیست !

من این بتا جدیده منظورم نیست ! منظورم اون بتایی هست که برای کنسولها اومده و چیزی به نام افتضاح هست !

در کل میشه گفت واقعآ اون چیزی که توی دموها دیدیم، اصلآ داخل عنوان اصلی نبود ! حداقل توی بخش سینگل ! من خودم به این عنوان خیلی امید داشتم ولی وقتی سینگلش رو بازی کردم واقعآ نا امید شدم ! حالا باید برم این بتا جدیدرو بازی کنم شاید نظرم عوض بشه :دی

موضوعی که من مطرح کردم ربطی به فن بودن یا نبودن نداره ! من کاری به نمراتش ندارم اما اینی که میگن از COD واقع گرایانه تره، شاید یکمی اغراق توش باشه !

من این بتا جدیده منظورم نیست ! منظورم اون بتایی هست که برای کنسولها اومده و چیزی به نام افتضاح هست !

در کل میشه گفت واقعآ اون چیزی که توی دموها دیدیم، اصلآ داخل عنوان اصلی نبود ! حداقل توی بخش سینگل ! من خودم به این عنوان خیلی امید داشتم ولی وقتی سینگلش رو بازی کردم واقعآ نا امید شدم ! حالا باید برم این بتا جدیدرو بازی کنم شاید نظرم عوض بشه :دی
بتا جدید که دیگه قابل دسترس نیست در کل خیلی خیلییییییی واقعه گرایانه تر از COD هست دوستان باور کنید ;)

میشه بپرسم کجای COD واقع گرایانست ؟ کلا فیزیک که تو MW ها تعطیل بود ، یه ماشین گان 7 کیلویی دستته انگار نه انگار ، مثل پر کاه میمونه ! AI که باید بره بوق بزنه ! گیم پلی هم که قربونش برم همه میدونن ، N00b پسند ترین بازی دنیا ، بچه ی 3 ساله هم بدون هیچ استراتژی میتونه بازی 4 ساعته تموم کنه !

• Like
Reactions: hitnake
میشه بپرسم کجای COD واقع گرایانست ؟ کلا فیزیک که تو MW ها تعطیل بود ، یه ماشین گان 7 کیلویی دستته انگار نه انگار ، مثل پر کاه میمونه ! AI که باید بره بوق بزنه ! گیم پلی هم که قربونش برم همه میدونن ، N00b پسند ترین بازی دنیا ، بچه ی 3 ساله هم بدون هیچ استراتژی میتونه بازی 4 ساعته تموم کنه !
بابا بحث COD رو اینجا نیارید
این تاپیک MOH هست ناسلامتی.
من خودم تا حالا از امتیازات بازی چندان راضی نبودم.
باید منتظر GS و IGN بود تا نقدهاشونو بزنن.

سلام یه خواهشی داشتم از همه دوستان اینکه برای تحمیل نظر خود به دیگران بیخودی اعصاب خودتون را خورد نکنید هر کسی یه سبکی می پسند کلاً آدما با علاقه های متفاوت بدنیا می آن چون در همان بچگی سلیقه خود را به هر چیزی نشون میدن در مورد گیم بعضیها اف پی اس ، بعضها استراتژیک و بعضها ادونچیر یا هر سبکی دیگه من خودم به شخص جز اف پی اس چیز دیگری بازی نمی کنم حالا صبحتمون سر یه سبکه در مورد این دو بازی ، 2 تا شرکت بزرگ سازنده گیم آمدنند با زحمت تمام و هزینه های بالا کار رو به ثمر رسوندن و ما بصورت رایگان بدون کمترین هزینه داریم استفاده می کنیم و نسبت به این دو بازی که هر کدام به نوبه خودشون شاهکار هستند بیایم کم لطفی کنیم و گاهاً نسبتهای زشتی بکار ببریم واقعاً دور از انصاف است در کل هر کاری محاسن ومعایبی دارد چرا ما فقط معایب رو می بینیم؟در آخر جسارت بنده رو ببخشید.ممنون

دقيقا با نظر شما موافقم.به نظر من هم COD چيزي جز هيجان اضافه در مقابل BBC و MOH نداره.
به نظر من اين دو بازي به شدت بيشتر شبيه ساز هستند

ea شرکتی پول دوست است وبه دلیل خسیس بازی های حود باعث میشود تا این بلاها سر بازی های خود بیاورد
شما مردم چرا اینجوری حرف می زنید تازهRate بازی توسط یوزهای gS بالای 8.5 هست نمرات بازی همه بالای 8 هست چه بلایی سر بازیش اومده؟؟؟؟؟؟
عزیزه من با منطق حرف بزن

ea شرکتی پول دوست است وبه دلیل خسیس بازی های حود باعث میشود تا این بلاها سر بازی های خود بیاورد

این جمله شما به درد 4 سال پیش و قبل تغییرات EA میخوره !

======================================

بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر و قابل باور تر هست و به نظر من میتونست جزء بهترین بازی های امسال بشه !
اما Level Design بازی به نظر من واقعا چرته ! هیجانش کمه ، نکته قابل ملاحضه ای هم نداره ! همین یه مورد کافی بود تا من یکی رو از بازی زده کنه
گرافیک هم نوسان واقعا زیاد داره ! باگ های این قسمتش هم زیاده ! مثلا دیگه دوران این حرف ها گذشته که وقتی کارکتر فرمون رو میگیره ، دستش از فرمون فاصله داشته باشه !!!
اما صداگذاریش خیلی خوبه
======================================
آپدیت :

PC GAMER : 75/100

آخرین ویرایش:

بعد ببخشيد الان COD خيلی مثلاً واقع گرايانه طراحی شده؟

کاپيتان پرايس چجوری از زمان جنگ جهانی دوم تا الان زنده مونده بعد مثل جوون 20 ساله ميجنگه!

کجا ديدی يکی يه مسلسل 7 8 کيلويی دست بگيره مثل چی با سرعت راه بره تو نقشه , اصلاً لگد اسلحه هم وجود نداشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or