GamesMaster امتیاز 85% رو داد
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
شما احیانن فن COD نیستی دیگه انقدرها هم بد نیست از نمره هاش یعنی همین دوتا نمره مشخصه که یک بازی متوسط روبه عالی هستبه قطع میشه گفت این نسخه از بازی نا امید کننده ترین FPS سال خواهد بود ! گرافیک ضعیف و مشکلات گرافیکی بسیار زیاد توش خیلی به چشم می خوره و فقط میشه گفت از این بدتر نمیشه ! من نمی دونم منتقدهای CVG چجوری گفتن از COD واقع گرایانه تره ! خیلی عجیبه !
هرکسی منتظر هست تا یه بازی مثلا شاخ رو بازی کنه، باید بهش بگم که این بازی یک نا امیدی بزرگ برای EA هست و هرکسی بازی کنه مطمعنآ تعجب می کنه و پشیمون میشه !
به قطع میشه گفت این نسخه از بازی نا امید کننده ترین FPS سال خواهد بود ! گرافیک ضعیف و مشکلات گرافیکی بسیار زیاد توش خیلی به چشم می خوره و فقط میشه گفت از این بدتر نمیشه ! من نمی دونم منتقدهای CVG چجوری گفتن از COD واقع گرایانه تره ! خیلی عجیبه !
هرکسی منتظر هست تا یه بازی مثلا شاخ رو بازی کنه، باید بهش بگم که این بازی یک نا امیدی بزرگ برای EA هست و هرکسی بازی کنه مطمعنآ تعجب می کنه و پشیمون میشه !
به قطع میشه گفت این نسخه از بازی نا امید کننده ترین FPS سال خواهد بود ! گرافیک ضعیف و مشکلات گرافیکی بسیار زیاد توش خیلی به چشم می خوره و فقط میشه گفت از این بدتر نمیشه ! من نمی دونم منتقدهای CVG چجوری گفتن از COD واقع گرایانه تره ! خیلی عجیبه !
سلام دوستان من به این بازی 8/5 میدم بخاطر مولتی پلیرش.awesome![]()
اتفاقا تمامی کسانی که Multiplayer بتا رو بازی کردن (من جمله خودم) غریب به اتفاق تایید می کنن که افتضاحی بیش نبود.
اتفاقا تمامی کسانی که Multiplayer بتا رو بازی کردن (من جمله خودم) غریب به اتفاق تایید می کنن که افتضاحی بیش نبود.
فردين منظورت همون بتايي هست كه چند روز پيش واس پي سي اومد؟! اون كه انصافا خوب چيزي بود :d
ولي آره اون بتايي كه چند ماه قبل اومد آشغالي بيش نبود!