امتیازات Medal of Honor

به قطع میشه گفت این نسخه از بازی نا امید کننده ترین FPS سال خواهد بود ! گرافیک ضعیف و مشکلات گرافیکی بسیار زیاد توش خیلی به چشم می خوره و فقط میشه گفت از این بدتر نمیشه ! من نمی دونم منتقدهای CVG چجوری گفتن از COD واقع گرایانه تره ! خیلی عجیبه !

هرکسی منتظر هست تا یه بازی مثلا شاخ رو بازی کنه، باید بهش بگم که این بازی یک نا امیدی بزرگ برای EA هست و هرکسی بازی کنه مطمعنآ تعجب می کنه و پشیمون میشه !
شما احیانن فن COD نیستی دیگه انقدرها هم بد نیست از نمره هاش یعنی همین دوتا نمره مشخصه که یک بازی متوسط روبه عالی هست

ببینید می شه گفت بازی شاهکار نیست اما من که نمی خرمش تا نقد گیم اسپات بیاد. به خصوص اگر کوین ون اورد نوشه باشه مطمئنم که امتیاز درست رو می ده

به قطع میشه گفت این نسخه از بازی نا امید کننده ترین FPS سال خواهد بود ! گرافیک ضعیف و مشکلات گرافیکی بسیار زیاد توش خیلی به چشم می خوره و فقط میشه گفت از این بدتر نمیشه ! من نمی دونم منتقدهای CVG چجوری گفتن از COD واقع گرایانه تره ! خیلی عجیبه !

هرکسی منتظر هست تا یه بازی مثلا شاخ رو بازی کنه، باید بهش بگم که این بازی یک نا امیدی بزرگ برای EA هست و هرکسی بازی کنه مطمعنآ تعجب می کنه و پشیمون میشه !

به نظر من كاملا برعكس:d
اين يكي از بهترين بازي هايي هستش كه من ديدم و يك موفقيت ديگر براي بزرگترين شركت بازي سازي تاريخ يعني EA

بابا شما که دیگه عضو تحریریه سایت هم هستی دیگه چرا !؟
بچه هایی که اوپن بتا رو بازی کردن میدونن که خیلی واقعگرایانه تر هست، من که به قسمت مولتی بازی خیلی امید دارم، قسمت سینگلش زیاد برام مهم نیست !
COD هم بازی بسیار شاخیه ولی من دلم به تریاک خوش نیس !
کلا من جفتش رو بازی میکنم ، مدال رو برای مولتیش ، COD رو برای سینگل، چون بعد COD4 هیچ کدوم از COD ها مولتیش من رو راضی نکرد !

من نمیدونم شاید دوستان دارن airborn بازی میکنن :-/...گرافیک این نسخه خیلی بالا هست و گیم پلی خیلی روون و واقع گرایانه من که تمام انتظاراتم از مدال براورده شد و هر کسی این بازی رو نگیره 100% پشیمون میشه

بچه هایی که اوپن بتا رو بازی کردن میدونن که خیلی واقعگرایانه تر هست، من که به قسمت مولتی بازی خیلی امید دارم، قسمت سینگلش زیاد برام مهم نیست !
اتفاقا تمامی کسانی که Multiplayer بتا رو بازی کردن (من جمله خودم) غریب به اتفاق تایید می کنن که افتضاحی بیش نبود.

اتفاقا تمامی کسانی که Multiplayer بتا رو بازی کردن (من جمله خودم) غریب به اتفاق تایید می کنن که افتضاحی بیش نبود.

فردين منظورت همون بتايي هست كه چند روز پيش واس پي سي اومد؟! اون كه انصافا خوب چيزي بود :d

ولي آره اون بتايي كه چند ماه قبل اومد آشغالي بيش نبود!

فردين منظورت همون بتايي هست كه چند روز پيش واس پي سي اومد؟! اون كه انصافا خوب چيزي بود :d

ولي آره اون بتايي كه چند ماه قبل اومد آشغالي بيش نبود!

فک کنم منظورش اون بتا قبلیست، من معتاد این مدال جدیده شدم ! منظور بنده OPEN BETA بود نه اون بتا قبلی !
ساسان در جریانه ! ( نیستی ؟! :دی ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or