امتیازات Medal of Honor

بعد ببخشيد الان COD خيلی مثلاً واقع گرايانه طراحی شده؟

کاپيتان پرايس چجوری از زمان جنگ جهانی دوم تا الان زنده مونده بعد مثل جوون 20 ساله ميجنگه!

کجا ديدی يکی يه مسلسل 7 8 کيلويی دست بگيره مثل چی با سرعت راه بره تو نقشه , اصلاً لگد اسلحه هم وجود نداشته باشه!
با بقيه بحث ها كاري ندارم و به نظرم هيچ بازي اي وجود نداره كه واقع گرايانه باشه! اگه هم باشه عمرا بازي هاي fps اي مثل مدال يا cod باشه.
mw2 هم كه اصلا جاي بحث نداره طرف با rpg7 سرعتش از f18 بيشتر بود!
ولي چند بار هم گفتيم كه آقا اون پرايس جنگ جهاني روي كشتي شهيد شد رفت بغل حوريا! :d اين پرايس يكي ديگست!‌

آخرین ویرایش:
با بقيه بحث ها كاري ندارم و به نظرم هيچ بازي اي وجود نداره كه واقع گرايانه باشه! اگه هم باشه عمرا بازي هاي fps اي مثل مدال يا cod باشه.
mw2 هم كه اصلا جاي بحث نداره طرف با rpg7 سرعتش از f18 بيشتر بود!
ولي چند بار هم گفتيم كه آقا اون پرايس جنگ جهاني روي كشتي شهيد شد رفت بغل حوريا! :d اين پرايس يكي ديگست!‌

Real بودن تو اینجا Simulation بودن نیست ! واقع گرایانه تو اینجا یعنی یه چیزی مثل COD2 یا Allied Assault که توشون دیگه اینجوری نبود که مثل Cod4 همینجور آدم بیاد ما هم راحت همه رو بکشیم و بریم جلو ! اونا هم لگد اسلحه رو داشتن ، هم نمیشد همینجوری یقه رو باز کرد رفت جلو گلوله !!

Real بودن تو اینجا Simulation بودن نیست ! واقع گرایانه تو اینجا یعنی یه چیزی مثل COD2 یا Allied Assault که توشون دیگه اینجوری نبود که مثل Cod4 همینجور آدم بیاد ما هم راحت همه رو بکشیم و بریم جلو ! اونا هم لگد اسلحه رو داشتن ، هم نمیشد همینجوری یقه رو باز کرد رفت جلو گلوله !!
محض اطلاعتون بگم که Simulation به معنی شبیه ساز واقعیت ( Real ) هست . و این دو تا با هم فرقی ندارن !! هر کسی هم می خواد اول شخص Simulation یا real بازی کنه ، می تونه Operation Flashpoint بازی کنه !!!

محض اطلاعتون بگم که Simulation به معنی شبیه ساز واقعیت ( Real ) هست . و این دو تا با هم فرقی ندارن !! هر کسی هم می خواد اول شخص Simulation یا real بازی کنه ، می تونه Operation Flashpoint بازی کنه !!!

دقیقا :d خیلی لامصب Sim کرده بود این جنگ رو :دی سر میوردی بالا میمردی :دی

اما دوستان مثه مافیا 2 نکنین :d آخرش همه سایتا خل و چل میشن بازی شاهکار :دی

کاپيتان پرايس چجوری از زمان جنگ جهانی دوم تا الان زنده مونده بعد مثل جوون 20 ساله ميجنگه!
باز این بحث بیهوده که هزاران بار مطرح شده تو تاپیک ها. آخه من نمیفهمم کجای سری CoD گفته شده که داستان های بازی ها پشت سر هم هست هااااان؟! چه ربطی داره که پرایس قرار باشه زنده بمونه از جنگ جهانی به اینور؟ که گفته که داستان ها ادامه داره که این حرف رو میزنید؟ پرایس به یه نماد توی این سری تبدیل شده که هر شماره به نحوی وارد بازی میشه.

شما اصلا نفهمیدی من چی میگم ! اومدی داری واسه من لغت معنی می کنی
بیخیال موفق باشی

منم امسال به اين و BLACK OPS ايمان داشتم :دی ولی الان شک کردم :دی

باز این بحث بیهوده که هزاران بار مطرح شده تو تاپیک ها. آخه من نمیفهمم کجای سری CoD گفته شده که داستان های بازی ها پشت سر هم هست هااااان؟! چه ربطی داره که پرایس قرار باشه زنده بمونه از جنگ جهانی به اینور؟ که گفته که داستان ها ادامه داره که این حرف رو میزنید؟ پرایس به یه نماد توی این سری تبدیل شده که هر شماره به نحوی وارد بازی میشه.

ديگه اينجوری خيلی آبکيه يه جوری بياد تو داستان مثل اين ميمونه مهران مديری تو همه کاراش يه برره ايی بزاره!
ميتونستن با پيش کشيدن قضيه تشعشعشات راديو اکتيو و تأثيرش رو پرايس يه قيافه ايی به داستان بدن!

حتماً داداش دوقولوش بايد باشه؟ :دی

دقيقا با نظر شما موافقم.به نظر من هم COD چيزي جز هيجان اضافه در مقابل BBC و MOH نداره.
به نظر من اين دو بازي به شدت بيشتر شبيه ساز هستند
lol .........
حالا cod هیچی moh و bbc کجاش شبیه ساز هست .
در مورد بازی هم یه بازی تقلیدی افتضاح بدون کو چکترین نواوری.
کی بود می گفت رقیب cod هست؟:d

بی ادبی نباشه یه وقت!
حوصله آدم تو این مپ های مولتی پلیرش سر میره! کوچیک و خسته کننده! از DICE بعید بود... مولتی پلیر BFBC2 که شاهکار بود کجا و مولتی پلیر MoH کجا!!!
همون Medal of Honor Closed Beta برای هفت پشتم بس بود. LOL​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or